Top Rijschool!

Ik had een goede rijinstructeur! Wat nodig was om te slagen dat leerde hij me. Geen overbodige lessen om alleen maar geld te verdienen. Echt top, kwaliteit en een goede instructeur en dus ook een hele goede rijschool. 1BASIS ga zo door! Oja.......... En rijles in een vette bak.

Alles aan de rijschool is Very Nice 😘

Geen spijt van mij overstap naar jullie. Betere uitleg en betere lesauto. Ook zeer belangrijk een betere prijs! THANKS

Heel erg professioneel, bedankt!

Goede lerares gekregen met mijn rijlessen via jullie. Bedankt!

Lieve en duidelijke rijinstructeurs !!

Naast de goede rijlessen die jullie hebben verzorgd zijn ook de prijzen ontzettend scherp! Al mijn rijlessen prettig en ontspannend ervaren. Om mij heen hoorde ik vaak dat instructeurs heel streng en boos zijn, maar bij jullie was het zeer aangenaam!

Duidelijke, nuttige en prettige rijlessen!

Duidelijke, nuttige en zeer prettige rijlessen. Emmeloord is een goede plek om af te rijden, want het is niet al te druk/groot. 1x gehaald!

Aantrekkelijke prijs en zeer leerzame rijlessen!

Alle uitleg was helder en de leraar had volledige aandacht voor mij. Het was een leuke en leerzame tijd die ik niet ga vergeten! De prijs van de rijschool is ook heel aantrekkelijk!

Snel alle skills van het autorijden geleerd!

Alle skills heeft mij de afgelopen maanden enorm geholpen! Een top tijd bij de rijschool gehad het was kort maar zeer leerzaam. Heb geleerd om in mijzelf te geloven en daardoor ook lekker mijn rijbewijs gehaald! Aanrader!!!!!!

Goede prijzen! Mooie luxe auto’s!

Altijd goede aanbiedingen op de rijlespakketten. En ook jullie auto’s zijn top! Goede keuzes!

Hele fijne rijschool met geduldige leraren.

Jullie zijn echt goed! Mijn vorige instructeur zei tijdens de proefles dat ik 45 lessen nodig zou hebben. En bij jullie proefles heb ik al heel veel meer mogen doen rijden de les en een betere advies ik mocht een pakket van 30 rijlessen doen. Uiteindelijk ben ik ook binnen mijn pakket al geslaagd yeeeeeh!!

Geweldig !!

Geen slecht woord over de rijschool te melden!! Ben zojuist geslaagd altijd alle lessen netjes gekregen en het examen behaald.

De aller beste rijschool is rijschool 1BASIS !!

Ik ben zeer tevreden met hoe je lesgeeft. Bedankt, jij bent gewoon de beste.

Zeer goedkope rijschool

Hele goede aanbiedingen!! De prijzen zijn zeer scherp ten opzichte van anderen rijscholen.

Hele goede ervaring met jullie!

Top rijschool ✌️✌️

Onwijs blij dat ik de overstap naar rijschool 1BASIS heb gemaakt!

Hele eerlijke rijschool en ze zorgen ervoor dat je je echt goed op je gemak voel tijdens het rijden. Via rijschool 1BASIS heb ik weer mijn vertrouwen in het verkeer terug gekregen en heb ik mijn rijlessen kunnen afmaken. Ik ben in 2 x geslaagd voor mijn rijbewijs. Met het eerste examen was ik te onzeker maar dit heb ik met 4 rijlessen opgepakt en daarna ben ik geslaagd! Bedankt voor alle hulp! Voor nieuwe leerlingen die hun keuze moeilijk vinden te maken zou ik zeggen ga bij 1Basis zij zijn ontzettend goed met lesgeven en zeer geduldig en zorgen ervoor dat je weer een snelle praktijkexamendatum kan krijgen!

Deze rijschool helpt je echt goed met leren auto rijden!

super goede instructeur, bij de andere rijschool waar ik de naam niet van ga noemen had ik het nooit voor elkaar, om de bediening zo goed onder de knie te krijgen, ik had het al bijna opgegeven, via een vriend van mijn broer ben ik bij rijschool 1BASIS gekomen, binnen een paar lessen heb ik al veel geleerd met de juiste technieken. Zeer goede keus voor het behalen van miij rijbewijs! dank je wel voor de vertrouwen!

Beste rijschool.

Door de goede begeleiding van de rijinstructeur heb ik mijn rijbewijs behaald! Bedankt!

Beste rijschool van heel Flevoland !!

Je wordt niet onnodig lang in de lessen gehouden en er wordt op een prettige en directe wijze gecommuniceerd, hier hou ik van! Voelde mij prettig! Naast alle wijze lessen ook altijd in voor een lolletje, nooit saaie lessen gehad dikke aanrader dus!!

Niet verder zoeken, 1Basis rijschool is de aller beste!!

Toptijd hier gehad. Wel heer kort! Goed teken, Dus ook snel geslaagd. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding! 1Basis rijschool is de beste dus je hoeft niet verder te zoeken.

Snelste rijschool met praktijkexamen aanvragen!!!

Nadat ik meerdere keren een spoedcursus heb aangevraagd was rijschool 1 Basis de enige die de aanvraag heeft kunnen regelen in 3 weken. Vond ik vrij had vrij van werk en heb bijna dagelijks kunnen lessen met goed gevolg! Ben uiteindelijk met me 2 praktijkexamen geslaagd! Ook die was in 2 weken na me eerste datum. Dit is onwijs snel geregeld. Bedankt nu mag ik alleen de weg op 😎😎😘

De beste rijschool met leuke aardige leraren!

De beste rijschool is dit! In Lelystad begonnen daarna Veel ritten in het examengebied gemaakt in Emmeloord. Kreeg helder en duidelijke commentaar waarnaar ik steeds beter en beter werd. Resultaat in 1 x geslaagd bij het cbr te emmeloord. Dikke aanrader dus!

Uitstekende begeleiding om je rijbewijs te halen

Onwijs goed rijles gehad! De leraren geven de beste en eerlijkste advies!

Simpelweg één van de beste rijscholen in Nederland.

Ik heb genoten van mijn tijd bij 1basis. De rijinstructeur waarvan ik les kreeg had geduld, hielp mij goed en gaf mij vertrouwen in mijn rijvaardigheid. Ik vond het ook gezellig en ging met plezier aan mijn rijles.

Advies aan iedereen om hier te gaan lessen!

Op advies van vrienden ben ik hier gaan lessen. Goeie en aardige lesgevers! Als je keer wil zijn dat je goed gemotiveerd je rijbewijs wilt halen zou ik iedereen adviseren om te lessen bij 1Basis.

Professionele begeleiding!

Erg goede service, er met met mij mee gedacht en ook tijdens de rijlessen kreeg ik aanwijzigingen en tips waar ik ook echt iets mee kon. Binnen 3 weken mijn rijbewijs in de pocket!!

Jullie zijn toppers en ook zeer geduldig!

Super rijschool. In korte tijd mijn autorijbewijs gehaald. Altijd leuke en leerzame rijlessen gehad.