Super rijschool! Geen slecht woord over te zeggen!

Onze dochter heeft in korte tijd haar rijexamen met goed gevolg afgelegd. Er word soepel gepland (rekening houdend met stage tijden) ze heeft met plezier haar rijlessen gevolgd.

Meedenkend om op goede momenten te lessen en oefenen.

Ik had mijn theorie al en na de proefles wilde ik meteen gaan lessen de proefles was te kort zo leuk vond ik het. Na goed contact met de mensen van kantoor werd mijn examen gepland. Rijlessen afgemaakt en in 1 x geslaagd. Met dank aan mijn instructeur en de mensen op kantoor die alles goed geregeld hebben. Super!!

Gruwelijke autoโ€™s en snelle service!

Jullie zijn de beste! Naast mijn vrienden is ben ik en mijn moeder dankzij jullie geslaagd. Thanks voor alles alle mensen die voor hun rijbewijs gaan zullen wij naar jullie doorverwijzen.

Goede rijschool en een top rijinstructeur

Top rijschool met engelen geduld. Lessen inderdaad op de tijd en dag dat je kan. Het heeft even geduurd maar eindelijk geslaagd.

Super aardige instructeur die er alles aan doen om te slagen!

Hele lieve mensen bij de rijschool En een goede communicatie. Er werd altijd wel een plekje vrij gemaakt voor de rijlessen ondanks ik mijn werkrooster erg laat kreeg. Lieve instructeur gehad ik was er ontzettend blij mee hij heeft me goed geholpen bij alle onderdelen die ik moest weten voor het examen. Ondanks ik soms 1000 x iets vroeg kreeg ik altijd netjes mijn antwoorden en hulp. Ben in 1 keer geslaagd dankzij jou๐Ÿ˜˜

Goede en snelle service

Goed lessen gehad en ook snel een herexamen datum gekregen. 1ste examen helaas gezakt door te laat te reageren op fietsers maar de 2e gelukkig gehaald! Heb me rijbewijs in 3 maanden gehaald bij jullie. Aanwijzingen worden goed uitgelegd en rijles tijden zijn ook relax.

Goede rijschool.

Goede rijschool, Aardige en geduldige instructeurs! fijn is dat je snel kan starten met je rijopleiding. Was 2x gezakt niet omdat ik er niet klaar voor was maar vanwege de zenuwen! Maar kon allebei de keren met 2 weken weer afrijden wat heel fijn was! Bedankt Voor de goede/gezellige lessen!

Prettige en ontspannen sfeer tijdens alle rijlessen

Hier heb ik een zeer goede tijd gehad! De instructeur wist precies de vinger te leggen op waar de problemen zaten. Zo heb ik heel gericht kunnen oefenen, en met succes! Erg prettige coaching en een ontspannen sfeer

Ongedwongen lessen! En ontzettend veel geleerd!

Ik heb een hele fijne tijd gehad bij de rijschool. De lessen zijn ongedwongen en gezellig, maar ondertussen heb ik ook ontzettend veel geleerd en ben ik vandaag in รฉรฉn keer geslaagd! Dankzij een vriendin ben ik bij de rijschool gekomen en alles wat zij heeft verteld klopt! Zeer Bertje rijschool die niet opdringerig is om extra losse lessen te laten afnemen ook het examen inplannen van te voren was geen probleem. Echt een aanrader voor iedereen die een betrouwbare rijschool zoekt.

Prettige sfeer en voordelige prijzen

Zeer voordelige prijzen. Instructeur zorgt voor prettige sfeer en is streng op de juiste momenten en rechtvaardig. Goede opbouw in rijlessen. Flexibel in frequentie en tijdstippen. Aandacht voor examenroutes en tijdstippen Ivm moeilijkheidsgraad en verkeersdrukte. Onwijs veel aan gehad!

Lachend het praktijkexamen in 1 x gehaald!

Wauw, wat een plezier heb ik tijdens mijn rijlessen gehad. De instructrice is erg rustig en geduldig. Ze geeft goede aanwijzigingen en naast het leren auto rijden heb ik ook ontzettend veel kunnen lachen. Ze gebruikt een fijne lesmethode van de rijschool ben er gelukkig mee geslaagd. Blij om me rijbewijs eindelijk te hebben maar ik ga ook de gezellige uurtjes toch nog een beetje missen. Dankjewel Rijschool 1BASIS ๐Ÿ˜˜

Hele Goede begeleiding tijdens de rijlessen.

Ik heb les van 2 gezellige rijinstructeurs gekregen die een berg van kennis overbrengen waardoor je zelf veilig op de weg kan. Alles wat minder goed ging werd opnieuw doorgenomen ook al wou ik dat soms 100 x kreeg ik alsnog altijd netjes antwoorden en hulp die ik nodig had. Bedankt daarvoor en dankzij jullie heb ik mijn rijbewijs gehaald! ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

Geweldig en goedkoop!

Alle rijlessen zijn prettig verlopen! De sfeer in de auto was ontspannen en de lerares had goed door waar ik meer aandacht aan moest geven en niet moest vergeten. Hierdoor heb ik goed kunnen voorbereiden en me rijbewijs gehaald bij Rijschool 1BASIS Een echte aanrader voor iedereen die zijn rijbewijs wilt halen met een goede begeleiding!

Hier doen ze alles aan om snel te slagen!

Ik was angstig in het verkeer. Ik zocht een Rijinstructeur die ervaring heeft met mensen met angst in het verkeer en iemand die geduldig is. Met Google en door de recensies te lezen bij deze rijschool had ik besloten om een proefles te nemen. Met resultaat: een zeer geduldige instructeur die ook nog eens gezellig is. Door de afwisseling van instructeur werd ik ook nog een minder zenuwachtig en heb ik het praktijkexamen in 1 keer gehaald.

Goed en snel aanpak dankzij de rijschool

Met respect behandeld en altijd netjes aan de afspraken gehouden. Aardige planning en alles kan in 1 dag geregeld worden door de snelle aanpak. Bedankt ๐Ÿ˜˜ Suan

Eindelijk geslaagd dankzij jullie!!! LOVE โค๏ธโค๏ธโœŒ๏ธ

De beste Rijschool in Almere en Lelystad! Dankzij jullie ben ik eindelijk wel geslaagd voor me rijbewijs! Bedankt voor de fijne Rijlessen en ook voor dat ik mocht rijden in jullie dikke Mercedes๐Ÿ‘Œ Geen 1 Rijschool die dit aanbied voor de goedkope pakketprijzen! Groetjes Kevin

Super chille rij instructeur , hij legt alles goed uit en zorgt er gewoon voor dat je zeker weten slaagt!

Leuke en goedkope rijschool

Zeer goede aanbiedingen en een eerlijke rijschool. Van proefles tot aan het slagen een goede begeleiding gekregen!

Flexibele goede rijschool

fijne en geduldige instructrice , flexibel in leestijden en dagen. Erg leuke lessen gehad. Zeker aan te bevelen.

Duidelijk, netjes en professioneel

29 lessen gehad allen goed verlopen, goed les gehad en instructies. Examen kunnen knallen door de goeie lessen!

Fijne en geduldige leraren! Heel fijn om hier je rijbewijs te halen.

Altijd met plezier gelest en gelukkig na mijn 30 pakket zonder extra lessen en wachttijden ben ik in 1 x geslaagd. Bedankt voor jullie geduld en genomen tijd!

Heel snel mijn rijbewijs gehaald!

Een hele goede rijschool om snel je examen te behalen. Ik mocht in 4 weken al afrijden. Ook de mogelijkheid gehad om meerdere malen per week te lessen en opgehaald worden van werk. Heel erg bedankt!! Ben ook in 1 keer geslaagd dankzij jullie.

Perfect, zeker aangeraden!

Na 3 maanden rijlessen heb ik m'n praktijk gehaald. Ik had hele lieve en deskundige rij-instructeurs die heel flexibel met mijn agenda omgingen! Ik ben zeer tevreden over de lessen, lesauto en natuurlijk de deskundigen. Pluspunt is dat ze flexibel en geduldig zijn naar hun leerlingen toe.

Je krijgt veel vertrouwen van de instructeur!

Mijn rijlessen heb ik als zeer prettig ervaren. Dit kwam enerzijds vanwege de fijne lesauto en anderzijds vanwege een zeer deskundige instructeur. Ondanks zijn deskundigheid is er ook veel gelachen gedurende de lessen. Al met al een top ervaring.

Echt een top rijschool!

Meerdere rijscholen gehad en gezakt, eenmaal hier begonnen gelijk geslaagd! Helemaal top super tevreden :)