Goede ervaring. Bijna een dikke 10 aan deze lui, we moesten ff 10 minuten wachten en het was erg druk met klanten en bezichtigen. Moest ff wachten maar de rest was goed

Aanrader

Heb zojuist een vriendelijk verzoek gehad voor een aankoopervaring. Gezien wij heel netjes en correct zijn behandeld gaan we dit ook gewoon doen. Mijn vriendin en ik hebben een volkswagen golf R gekocht waar we met veel plezier in rijden. Ons ervaring met dit bedrijf is uitstekend. We werden gelijk geholpen de auto stond al klaar gepoetst en wel. De vonk sloeg gelijk over. Wat ons betreft een aanrader mensen

Vorige week mijn nieuwe bolide gekocht bij AutomakelaarZ Vriendelijk en gastvrije mensen. Niet opdringerig geven je alle tijd en ruimte om de auto bezichtigen. Contact ging vlot, heb geen korting gekregen, dat is minder, maar de prijs vergeleken met andere was deze wel zeer goed. Afhandeling en overschrijving ook zeer snel. Aanbevelingswaardig, jazeker

In een zin Top

Goede communicatie, prettig, goed geprijsd en goede service

Prima prijs gekregen bij inruil eigen auto. Ruim de tijd gekregen om nieuwe auto te bezichtigen en uit te proberen. Duidelijke uitleg m.b.t. achtergrond bedrijf, specificaties auto etc. Nette manier van onderhandelen en komen afspraken netjes na. Jammer dat bij nadere inspectie door dealer in eigen regio achteraf alsnog een defect aan de (vrijwel nieuwe, uit 2018 komende) auto naar voren is gekomen (kapot element waar ruitenwisservloeistof zich bevindt) . Aflevering had iets netter gekund (auto vrijwel zonder olie, zeer weinig brandstof) om daarmee puntjes op de i te zetten.

Topauto met fijne verkoper

Vandaag een mooie auto gekocht en onze oude auto ingeruild. Prima geholpen. Wat een aardige verkoper die supertrots is op zijn bedrijf! Ik hoop dat we een goede auto hebben gekocht, maar de verwachtingen zijn hoog gespannen

Prima service & goed behandeld

Prima service, erg vriendelijk personeel en flexibel. Ze nemen de tijd voor je en ben erg goed geholpen en zijn meedenkend. Wij raden automakelaarz zeker aan!!

Goede en eerlijke service.

Betrouwbaar en sympathieke personen. Heel blij met mijn CLA👍

Vriendelijk, snel zaken goed voor elkaar.

Na telefonische afspraak stond de auto klaar voor een proefrit. Kennismakingsgesprek was prettig. Auto voldeed geheel aan beschrijving. Inruil ook mogelijk waardoor de beslissing snel genomen kon worden en we met onze aankoop op naam direct naar huis konden rijden. Hele fijne ervaring en aan te raden.

Perfect geregeld!

Automakelaarz heeft voor ons een auto afgeleverd, en zelfs voor een jaar extra merkgarantie gezorgd. Auto werd keurig thuisgebracht. Binnen een week was alles geregeld. Perfect!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Beste Automakelaarz, Ik heb een mooie ford fiesta gekocht bij dit bedrijf . Top auto , dealeronderhouden en puntgaaf . De service is er prima en vriendelijk . Staan je snel te woord , en regelen alles wat je met ze bespreekt . Om kort te zijn , een top bedrijf ! Ik zou er zeker snel weer een andere auto kopen . Betrouwbaar en bij de Bovag aangesloten .

4 sterren: goede service, goed behandeld

Keurig bedrijf. Verkoper neemt echt de tijd voor je.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fijn, open en eerlijk gesprek. En daarom een hele mooie auto aangekocht. Wij raden automakelaars aan!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer prettig en vriendelijk geholpen door enthousiaste vakmensen. Vertrouwen en betrouwbaarheid is de key en dat vind je hier! Wij zijn blij me onze unieke Panda!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hele goeie garage! De verkoper is aardig netjes legt goed uit. Hij regelt dingen perfect is er iets vraag het geen probleem. De auto\'s worden nagekeken en gemaakt. Ook inruil huidige auto geen probleem en nette prijs voor terug gekregen. Me volgende auto zal ik er zeker ook weer kopen Echt aanrader als je een goeie eerlijke garage zoekt Groetjes Dennis Peugeot 307

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb hele positieve ervaringen met dit bedrijf en raad het ook iedereen aan! Ik heb er een auto gekocht en mijn oude auto in kunnen ruilen. Bij de proefrit een aantal zaken besproken die ik anders wilde (zoals 4 seizoensbanden ipv zomerbanden) dit hebben ze kosteloos geregeld, terwijl dit voor hun extra kosten meebracht. Het bedrijf is betrouwbaar, vriendelijk en eerlijk! Geen verkooptrucjes. Hele scherpe prijzen (nergens goedkoper kon ik mijn auto vinden). De communicatie liep goed en tweede sleutel wordt nog nageleverd. Ze nemen alle tijd om alles uit te leggen en totaal niet opdringerig. Ze hebben ook zeker de gunfactor maar ook de kwaliteit is hoog.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Jaguar XE gekocht, zeer netjes en aardig behandeld. top service en eerlijke mensen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben hier in februari een auto gekocht. Zowel telefonisch als in de zaak was Rabi (verkoper) heel vriendelijk en behulpzaam. Auto was scherp geprijsd en zag er goed uit. We konden hem ook meteen meenemen wat voor ons erg fijn was aangezien we van ver moesten komen. De tweede sleutel was niet aanwezig maar werd door Auto Makelaarz nagestuurd en ook een klein probleempje werd achteraf door Auto Makelaarz opgelost. Wij zijn erg tevreden. Een klein minpuntje is dat de verkoper niet veel wist te vertellen over de historie/onderhoud van de auto.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geweldig en service gericht, super vriendelijke medewerkers!!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Top autobedrijf heb van te voren een afspraak gemaaktt met de eigenaar voor een auto. Eerst de auto bekeken en daarna een korte proefrit gedaan. De auto voor een mooie prijs kunnen kopen en de zelfde dag mee kunnen nemen nadat de eigenaar al het papier werk heeft geregeld. Kortom een goede autobedrijf met een vriendelijke en behulpzame eigenaar.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super tevreden, alles volgens afspraak!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel goed. Een zeer goede eerlijke uitleg van Rabi gekregen. Ik ben super blij dat ik hier mijn auto goed kon doorverkopen! Ik raadt iedereen aan wie van zijn auto af wilt zonder gezeur en koppijn zoals via marktplaats.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer warme ontvangst. Erg direct. Altijd jonge auto’s met minimaal jaar garantie en onderhoudhistorie. Ik zou zo mijn volgende auto weer daar kopen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Automakelaarz is een top bedrijf die wensen waarmaakt. Je krijgt de service die beloofd wordt en simpelweg geen addertje onder het gras. Alles wordt eerlijk besproken. Zou zeker de volgende keer een auto kopen of verkopen via Automakelaarz.nl

Everdenberg 107

4902TT Oosterhout