Top service! Vriendelijk, alles mooi op een rijtje en snel afgehandeld. Aanrader je zal geen spijt krijgen!
Zeer klant vriendelijk en vakkundig auto heeft echter 1 week te koop gestaan. Dit is echter voor iedereen aan teraden. Het verschil met de auto dealers € 1000, Dat ik bij makelaarz meer hebt gehad.
Snel optie tot proefrit, prettig gesprek en duidelijk mbt prijs etc Groot voordeel auto kon direct overgeschreven worden en meegenomen worden. Daarnaast extra hulp geboden mbt de autoverzekering afsluiten
Contact was goed. Altijd te bereiken. Super blij met Automakelaarz.
Ik heb bij automakelaarz een jonge auto gekocht en deze is mij zeer goed bevallen. De verkoper was vriendelijk en zeer behulpzaam. Ik kreeg een vertrouwd gevoel bij deze meneer. Ik raad anderen daarom ook zeker aan om een auto te kopen via automakelaarz.
Hoewel sommige elementen anders waren dan aangegeven bij verkoop, heeft Rabi altijd snel en klantgericht gehandeld. Ik zou zeker nog eens terug gaan bij koop/verkoop van een auto
Super blij met me auto! Ik raad iedereen Automakelaarz aan, top bedrijf!
Ik werk al een aardig periode samen met dit bedrijf. Deze samenwerking verloopt altijd vlekkeloos. Ik ben uiterst tevreden over de gang van zaken. Ik kom hier altijd met veel plezier en zal dit nog lang blijven doen!
Mooie concept. Super service. Op een betrouwbaar manier je auto verkopen.
Ik ben heel tevreden over de kwaliteiten van dit bedrijf. Ik raad het aan om hier je auto te verkopen of te kopen. Betrouwbaar, snel (zelfde dag alles afgehandeld) en een fijne service.
Altijd goede service! Eerlijk en oprecht! Altijd bereikbaar als je hulp nodig hebt. In 1 woord gewoon top!!
Top service klantvriendelijk en past zich aan aan de tempo tot de aflevering. Er word naar je geluisterd en correcte handeling. Kortom zeer positieve ervaring.
Na de aankoop wel enige moeite moeten doen om een afspraak gedaan te krijgen . Geen set voor bandenreparatie in de auto aanwezig , zou nagestuurd worden . Heeft toch wel 3 a 4 weken geduurd voor dit werd opgelost . Als ik er niet zelf achteraan gezeten had dan was dit , vergeten , !!
Goed, snel, kundig en vriendelijk! Blij met de nieuwe BMW!!
Tot en met de aflevering positief . Er was een detail wat zonder discussie naar mijn wens werd opgelost .
Via internet kwam ik op de site van Automakelaarz.nl. Tja wat moet je verwachten. Het telefonisch contact verliep correct en vriendelijk. Daar hebben wij vrouwen behoefte aan, iemand die duidelijk dingen uitlegt en ons gerust stelt in dingen waar wij geen verstand van hebben. Het persoonlijk contact verliep correct, vriendelijk en service gericht. Bij thuis komst bleek de antenne te ontbreken. Natuurlijk een klein probleempje. Maar zonder dat ik erom moest vragen, werd er beloofd een nieuwe te bestellen. Super goed gevoel bij Auto Makelaarz
Goed en vriendelijk geholpen. Ik ben steeds op de hoogte gehouden van de stand van zaken mbt tot de verkoop.
Eerlijk en betrouwbaar. Alles perfect geregeld en ookal deed de site van de RDW het niet, snel de volgende dag geregeld. TOP!
Ik heb hier een motor gekocht, prima service en goed van vertrouwen! Automakelaarz heeft zich vol ingezet om extra onderdelen voor de motor erbij te leveren.
Bij Auto Makelaarz een auto gekocht uit 2007. In prima staat en zoals beschreven. Ik liep kort na aankoop tegen een klein defect aan, na kort overleg met Automakelaarz is het defect verholpen en alles netjes afgehandeld.
Een goede auto voor een goede prijs. Contactpersoon aangenaam in de omgang, neemt de tijd voor je. De auto had iets schoner opgeleverd kunnen worden zowel interieur als exterieur.
Auto gekocht tegen een goede prijs met 6 maanden garantie. Alles verliep vlot en volgens afspraak. De auto is me tot op heden goed bevallen.