Niks op aan te merken, Keurig aangeleverde Auto.
Gastvrij ontvangen. Nette verzorgde uitstraling. Vertrouwd en klant vriendelijk. Erg goed en beertjes geholpen.
Klantgericht. Uitstekende service.
Prettige ervaring bij aanschaf auto. Snelle service, meegedacht met onze wensen, open en constructieve communicatie. Snelle afhandeling. We rijden met veel plezier rond in onze nieuwe auto!
Zeer positieve ervaring! Professionele en snelle afhandeling.
Super goed geholpen met advies en bemiddeling aankoop auto . Aanrader ..!!
Heel klant vriendelijk en vooral klant gericht bedrijf. Alles was bespreekbaar goeie service. Doordat er een fout was in het overschrijven van de auto ( computer error bij RWD) reed deze verkoper achter mij aan helemaal naar Almere om zo de auto voor de deur af te kunnen leveren ( blauwe platen op de nieuwe auto) Geweldig wat een service
Mijn ervaringen bij Auto Makelaarz was zéér aangenaam. Mijn persoonlijke ervaring bij Auto Makelaarz op schaal 1:10 is een dikke 10! Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe aankoop, ze zijn erg vriendelijk, ze luisteren naar je wensen en ze doen hun uiterste best om het zo gemakkelijk mogelijk voor je te maken. Tevens zijn ze qua prijsverhouding ERG rendabel! Al met al een dikke aanrader. Zeker voor herhaling vatbaar, en aan te raden aan derden.
Ik heb een gezinswagen gekocht die zeer goed was onderhouden, qua prijs was ik aangenaam verrast. ook nam hij gelijk op wanneer ik een vraag had. Momenteel heb ik geen problemen gehad met de aangekochte wagen.
Aankkoopkeuring
Mijn auto is verkocht
So profesional that u need to know guys 👍👍👍
positief
Onze auto laten verkopen via dit bedrijf, zo makkelijk en snel hadden wij niet verwacht. Onze complimenten jongens. Ik zal zeker reclame voor jullie maken binnen mijn netwerk. Toppie
Heb een nette mail gekregen met een beoordelingsverzoek. Nou en of wil ik dit bedrijf beoordelen. Heb een gratis bpm aanvraagsverzoek ingediend. Ben binnen 24 uur teruggebeld met een toelichting. De zelfde week is mijn auto in Duitsland aangekocht en geïmporteerd. Rest BMP was 60% van het oorspronkelijk bedrag. Bedrijf is snel accuraat en deskundig. Zeer goede ervaring mensen.
Aankoop van een auto, dit bedrijf is profesioneel en weten waar ze het over hebben. Auto was goed geprijsd en had deze met 6 maanden garantie gekregen. Afspraak is ook afspraak. Auto werd netjes voor mij gereserveerd gepoetst en wel. Vriendelijke mensen, waar ik zeker mijn volgende aankoop zal doen
Via facebook zijn wij getipt om onze auto via Automakelaarz te verkopen. Wij hebben onze auto vervolgens bij ingeschreven. Voor dat er foto\'s van onze foto\'s zijn gemaakt, hebben we samen gekeken wat vergelijkbare auto op de markt kosten. Onze auto was meer waard dan we dachten. vervolgens zijn we met onze auto naar huis gereden. Binnen 1 week was onze auto verkocht. Wij hebben de vrijwaring per mail ontvangen en het afgesproken bedrag op onze rekening. Onze auto werd bij ons opgehaald, dat vinden wij goede service. Alles ging eigenlijk goed
Heb een ford C-max gekocht bij Automakelaarz. Vriendelijke mensen, gastvrij, denken met je mee, deskundig, geeft goede adviezen en prijs was goed. Overschrijven op locatie, kreeg meteen de auto en eerste tenaamstellingscode direct mee. Auto was zowel van binnen en vanbuiten gepoetst en zag er als nieuw uit. Al met al een prettige ervaring.
Auto gekocht tegen een scherpe prijs met 6 maanden garantie. Alles verliep vlot en volgens afspraak. Ben zelfs nog na gebeld met de vraag of nog alles naar wens is. Een zeer goede afterservice. Zeker aanbevelingswaardig!