Warme douche

Na een speurtocht op het internet eindelijk de Volkswagen High-Up gevonden waar we naar zochten. Maar het was helaas wel een heel eind weg. Ik woon in Monster bij Den Haag, maar de auto stond in Workum. Da's zo'n 200 kilometer rijden. Maar we wilden het er toch op gaan wagen, en hebben met Arjen Galema gebeld, zodat we niet teleurgesteld aan zouden komen omdat hij dan misschien al was verkocht. Aangekomen in Friesland werd ons al direct duidelijk dat het hier oom een zeer gemoedelijk familie bedrijf ging. We werden netjes ontvangen door Pa, en kregen een lekker bakkie. De koop van de auto verliep na de proefrit ook zeer aangenaam. Geen rare verrassingen of verzwegen zaken. En het gesprek met Arjen was prettig. We hebben de auto een week later opgehaald, en hij rijd als een zonnetje. Voor ons was de (2x) reis naar Friesland het zeker waard, en ik kan dit bedrijf aan een ieder aanraden die op zoek is naar eerlijkheid en betrouwbaarheid.

Hele fijne ervaring!

Super vriendelijke personelen. Je voelt je gelijk welkom in hun bedrijf. Heel professioneel en ze maken duidelijke afspraken. Je kan altijd bij hun terrecht als je vragen hebt, telefonisch zijn ze altijd goed bereikbaar. Ik ben super blij met mijn auto die ik bij jullie heb gekocht. Dank jullie wel!!

We zijn op een vriendelijke en correct manier geholpen en we zijn er met een mooie auto van door gegaan. Bedankt!

Adequaat, vriendelijk en goed

Zaterdag zagen we een auto op de site verschijnen waar we in geintresseerd waren. De communicatie met G&dB verliep erg soepel en we konden ook al snel afspraken maken omtrent proefrit, prijs en andere zaken. Ze reageerden heel snel op vragen en waren erg duidelijk. Uiteindelijk hebben we de auto ook gekocht en de eerste indrukken zijn gewoon dat het een prima auto is.

Super service

Wij hebben onze auto ingeruild bij Galema en De Boer auto's en zijn erg vriendelijk te woord gestaan. In eerste instantie telefonische is geduldig op al onze vragen antwoord gegeven. Eenmaal bij het bedrijf is er ook alle tijd voor ons genomen en heeft men ons vertrouwen gegeven. Ze geven fijne service vooraf, tijdens het kopen maar ook achteraf als de auto al gekocht is. Ik kan mensen echt aanraden om een auto te kopen bij dit autobedrijf.

Top service

Leuke auto op de webpagina gezien, informatie gevraagd via contactformulier op de webpagina. Hierop werd snel gereageerd, Proefrit gemaakt, een goed inruil aanbod voor onze auto gekregen. Direct zaken gedaan. Arjen kenmerkt zich door eerlijk en transparant te communiceren en schept een juist verwachtingspatroon v.w.b. vervolg. Om maar een gevleugelde term uit een tv programma te gebruiken, ik zou het zo weer doen.

Prettige informele sfeer, prima aftersails voor herhaling vatbaar

Zeer prettig geholpen, wordt veel moeite gedaan voor de klant, er wordt duidelijk de tijd voor je genomen, erg tevreden.

Duidelijk en vriendelijk geholpen bij de aankoop van een auto.

Op zaterdag een VW Fox gevonden op internet, direct gebeld en een afspraak gemaakt voor een proefrit. De auto had een paar kleine mankementjes, deze waren al of werden nog opgelost. Auto dezelfde dag nog gekocht en eenn week later al opgehaald. Zeer goed en vriendelijk te woord gestaan en geholpen!

Hier ben je geen nummer maar klant.???

Gevoel van vertrouwen, fijn familie bedrijf.

Vriendelijke verkoper die weet waar hij over praat. Duidelijk en helder.

Naar tevredenheid geholpen!!

Goede en open communicatie, geven gelijk aan wat er nog aan de auto moest gebeuren. Voor de inruil auto ook een reële prijs gekregen. En bij aflevering een lekkere taart gekregen.

Deskundig, betrokken en praktisch.

Afgelopen week een uitstekende ervaring gehad met het kopen en inruilen van mijn auto bij Galema-de Boer in Workum. Plezierige klantgerichte omgang en deskundig advies. Tot en met de RDW-overschrijving kan ter plaatse worden afgehandeld.

Een zeer open, betrouwbare en vriendelijke service!

Direct bij binnenkomst wordt je verwelkomt door een zeer aangename vriendelijke groet. Vervolgens wordt de tijd genomen om alle zaken rustig bij langs te gaan, zo wordt er gezorgd voor een eerlijk en helder beeld van de eventueel te kopen auto. Nadat de koop gerealiseerd is, wordt al het papierwerk door Galema & De Boer Auto's gereed gemaakt. Daarnaast werd er alles over hoe de auto werkt nogmaals rustig uitgelegd, zodat je als koper genoeg informatie hebt om er de weg mee op te gaan. Samenvattend een ontzettende prettige en warme ervaring gehad en daarmee zou ik mensen aanbevelen om langs Galema & De Boer Auto's te gaan wanneer ze opzoek zijn naar een nieuwe auto. Een hartelijke en zeer klantvriendelijke service.

Klantvriendelijke service

Via marktplaats een bod gedaan, waarop ik al snel door één van de verkopers werd gebeld. Dezelfde dag nog langs geweest voor een proefrit en de auto direct meegenomen! Erg vriendelijke service waarbij er geen grenzen lijken te zijn! De klant is hier echt koning! Ook voor de inruil een reëel bod gekregen voor mijn oude auto! Al om al erg tevreden met de geboden service.

Perfecte service en eerlijke mensen

Ik zou mijn volgende auto, hier weer blind durven kopen. Alles wordt verzorgd zonder gedoe. De mannen staan garant voor de kwaliteit die ze verkopen en handelen daar naar. Dit vind ik echt heel prettig. Auto is keurig afgeleverd en de beide mannen zijn super vriendelijk. Ik raad deze zaak bij iedereen aan.

Uitstekende ervaring

Telefonisch goed te woord staan is zeer belangrijk in deze tijd. De meerdere gesprekken die we gevoerd hebben waren heel open en eerlijk!. Ook tijdens het videobellen gezamenlijk de auto bekeken en details besproken. Via de app en mail snel benaderbaar. Ook bij de afhandeling op locatie was alles prima geregeld. Na de proefrit waren we er snel uit!. Wellicht tot de volgende aankoop

Goed bedrijf, betrouwbaar.

Onlangs een Toyota Auris gekocht, correcte behandeling en plezierige communicatie.

Heel klantvriendelijk en goede service.

Hartelijk geholpen door Arjen Galema. Vanwege corona de auto thuis afgeleverd en oude meegenomen. Bij aflevering zelfs een taartje gekregen met een afbeelding van de auto. Erg attent. Goed voor elkaar. Tevreden klant.

Onze ervaring is top!

Bij de bezichtiging, laat op de zaterdagmiddag, was er, ondanks de coronabeperkingen waar we ons allen keurig aan hielden, een zeer hartelijk ontvangst. Maar ook professioneel, alle nodige en relevante informatie werd ons gegeven zonder enig gevoel dat er ons iets per se verkocht moest worden, en dat bespeur ik gauw want daar ben ik echt allergisch voor! Bij het ophalen van de auto werden wij, los van de schone, in zeer goede staat zijnde auto, verrast met een leuke attentie met de tekst "Heel veel rijplezier!" Heel attent en tot nu toe overtreft de auto onze verwachtingen, kortom een zeer goede ervaring met de heren van Galema en De Boer Auto's

Erg goed en naar tevredenheid geholpen!

Wij hebben onze BMW uit 2013 ingeruild voor een model uit 2015. Wij zijn er erg blij mee. Ook zijn wij erg goed geholpen door de heren, en zijn netjes gebeld toen er een tegenbod kwam. Wij zijn er gelukkig uitgekomen, en zijn nu eigenaren van deze mooie BMW!

Een fijne bus van fijne mensen!

Afgelopen vrijdagavond kwam ik een opvallende advertentie tegen van een mooi blinkende Transporter, na even gekeken te hebben gaf het me toch wel een goed gevoel (+/- 100 advertenties daarvoor niet) en dus gelijk even gemaild, binnen 10 minuten had ik al reactie met een vriendelijke uitnodiging, volgende dag even wezen kijken en dat was ook erg goed bevallen, hele vriendelijke mensen die rustig de tijd voor je nemen om alles te vertellen wat je wilt weten, na even een proefrit gemaakt te hebben was ik verkocht, de bus gevonden waarmee ik door Europa ga touren met de nodige verbouwing vooraf. Al met al zou ik graag nog eens terug komen bij de garage Galema & De Boer.

Super goed geholpen.

3,5 jaar geleden hier mijn eerste auto vandaan gehaald, de service was toen zo goed dat ik deze week ben terug gekomen en een mooie Golf heb gekocht. Zoals verwacht is dit ook weer erg vriendelijk en professioneel gegaan. Op deze manier komen klanten altijd terug door een goed gevoel.

erg behulpzaam, vriendelijk en prettig zaken doen.

Wij hadden een auto in gedachten, dit bij Galema en de Boer neergelegd. Toevallig hadden ze op t oog wat wij wilden. Binnen twee weken konden we een proefrit maken en gelijk de auto gekocht! Precies wat we in gedachten hadden! Qua auto en qua prijs! Super blij mee!

Mijn ervaring in één zin? Gewoon weg super!

Vriendelijk en servicegericht autobedrijf. Duidelijk en eerlijk inzake de aangeboden auto. Duidelijk en eerlijk inzake verkoopprijs en inruilwaarde in te ruilen auto. Aanvullende wensen van ons na aankoop van de auto waren geen probleem en alles op alles werd gezet om toch afgesproken leverdatum te halen. Bij aflevering van de auto nog taart als cadeau. Zoals gezegd: super dus. Het was het ritje vanuit het uiterste zuiden van het land absoluut waard!

Zeer goede service!

Erg mooie bus gekocht en ben zeer goed geholpen.

Eniggaburren 10 A

8711HP Workum