Uitstekende service.

Uitstekende service gehad.

Vriendelijke en professionele service

Van begin tot eind zeer vriendelijk en kundig geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe auto. Top!

mooi bedrijf vriendelijke mensen.

we moesten er een behoorlijk stuk voor rijden, maar geen spijt van, alles volgens afspraak afgehandeld, bij aflevering van de auto een taart met foto van de auto erop heel leuk, een aanrader.

Netjes en professioneel gehandeld met de directeur

Het bedrijf heeft op verzoek een auto gezocht op internet en ons netjes behandeld. Tevens konden wij onze eigen auto inleveren bij het bedrijf. Logisch dat men hier bij Galema en de Boer veel auto's ziet staan die vrij vlot ook weer verkocht worden. mvg Wypke Zijlstra

Van begin tot einde als zeer prettig ervaren

De koop/verkoop ging heel relaxed. De verkopers waren erg gastvrij en er werd geen druk uitgeoefend. Bij de testrit kwamen nog een aantal punten boven water waar de verkoper geen weet van had. Dit is allemaal netjes opgelost.

Top service

Blij met onze nieuwe aankoop bij Galema en de Boer. Zeer vriendelijk, eerlijk en betrouwbaar, problemen werden direct goed opgepakt en opgelost. Dik tevreden over de auto en de service!

Deskundigheid en enthousiasme

De enthousiaste Arjen Galema heeft mij zeer goed geholpen bij de aanschaf van een gebruikte Seat. Er was alle ruimte voor een uitgebreide proefrit en ook de onderhoudshistorie van de auto is goed in kaart gebracht. Dik tevreden met de aangeschafte Seat en de service van Galema & De Boer Auto's.

Geweldig personeel en goed geholpen, zijn super blij met onze nieuwe auto

Vriendelijk personeel, We zijn goed geholpen, konden een ruime proefrit maken. Beide eigenaren zeer vriendelijk en behulpzaam, we hebben de auto gekocht en zijn er zeer blij mee. Tot slot een ontzettend leuke attentie. Komen hier zeker weer terug.

Top bedrijf

Alles was snel geregeld, eerlijk over de auto, mooi prijs, vriendelijk geholpen.

Inmiddels 3 keer een auto gekocht, met veel plezier bij Galema de Boer gekocht. In een woord geweldig.

Professioneel en vriendelijk bedrijf!

Goede auto gekocht. Vriendelijk en rustig geholpen. Tussen betaling en aflevering goed op de hoogte gehouden. Ik zou hier zeker weer kopen.

Klantvriendelijke en prettige garage die met de klant meedenkt!

Wij zijn heel prettig door Arjen en Ivo geholpen! Nadat de koop gesloten was waren wij toch niet blij met een afspraak die we met de koop gemaakt hadden. Arjen heeft dit super opgelost voor ons! Een klantvriendelijke garage waar je prettig zaken mee kan doen!

Goed geholpen

Eerlijk en betrouwbaar

We wilden een andere auto. Wat hoger. We kregen een goed advies en konden wel een proefritje in verschillende auto´s maken. Niet opdringerig. Een keuze gemaakt en binnen de afspraken die we maakten was de auto rijklaar. Zeer tevreden.

No nonsens bedrijf

Top geholpen aan een mooie auto. Je stapt er zo binnen om een proefritje te maken zonder veel gedoe.

Heel klantvriendelijk ontvangen

Hele vriendelijke verkopers die goed meedenken naar de wensen van de klant. Binnen een week konden we de auto ophalen.

Keurig bedrijf

We werden keurig ontvangen en kregen een goed gevoel tijdens ons gesprek over de te kopen auto. Onze inruilauto was niet meer in rijdende staat maar kon wel ingeruild worden en werd zelfs opgehaald (bijna 100 km verder)

prima voor elkaar

Na bezichteging ford fiesta aangekocht met de juiste info en afhandeling. Zeer correct te woord gestaan.

Goede ervaring

Heel vriendelijk en op je gemak stellend keurig bedrijf ziet er netjes uit ....goede begeleiding en je kunt vragen wat je wilt ....op zondag de auto gehaald ongebruikelijk maar door de drukte op de weg ...was heel relext en heel aardig naar ons toe ...zeker een aanrader ...nog een taartje met foto van onze nieuwe auto mee gekregen hij was heel lekker Mvg Dinie

Betrouwbaar autobedrijf

Deskundig advies bij de aankoop van een nieuwe auto.

Zeer tevreden klant

Ik ben goed geholpen. Deze mensen zijn eerlijk, geven een goed advies en service. Bij het ophalen van de auto kreeg ik nog een taart met foto. Erg leuk.

Super service!

Mijn eerste auto hier gekocht. Vertrouwde garage met personeel die je vriendelijk te woord staat. Super goede service! Zeker een aanrader

Een fijne en persoonlijke service van Galema & De Boer!

Woensdag 8 juli 2020 onze auto gekocht bij Gelema & De Boer. Hierbij zijn wij zeer vriendelijk geholpen en op een professionele wijze geadviseerd.

Goede service en betrouwbaar

Wij hebben hier een paar maand geleden een auto gekocht. We zijn goed geadviseerd en hebben een goede service gehad. Nu, na een paar maand, kan ik met zekerheid zeggen dat we een goede auto hebben gekocht. Een aanrader!

Zeer vriendelijke en klantgerichte benadering, zakelijk en ook correct.

Wij zijn blij met de aankoop, gemaakte afspraken worden nagekomen. Prettige en ongedwongen sfeer, we komen graag weer een keer terug.

Eniggaburren 10 A

8711HP Workum