Vanuit de Randstad zijn wij naar Friesland gereden omdat we daar een mooie auto hadden zien staan. We zijn vriendelijk ontvangen en goed geadviseerd over de auto en services die ze kunnen verlenen. Daarnaast een persoonlijke touch van de 2 mannen van Galema & De Boer. Dank voor een prettige transactie!
Ik ben heel vriendelijk en behulpzaam geholpen door Galema & De Boer Auto’s. Als klant is het fijn dat je met zulke eerlijke mensen zaken kunt doen. De gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen. Het was voor mij een hele eind rijden vanaf Rotterdam, maar achteraf zeker de moeite waard geweest gezien de ervaring en mijn nieuwe auto wat heel netjes is afgeleverd en waar we als gezin erg tevreden over zijn. Daarom kan ik iedereen dit bedrijf gezien mijn eigen ervaring aanbevelen en zal daar hopelijk in de toekomst nogmaals langs gaan. Bedankt voor alles (Arjen) Galema & De Boer auto’s.
De auto telefonisch vanuit Enkhuizen gekocht. Nieuwe APK en reparaties netjes afgehandeld. Grootste deel van de kosten door Galema betaald. Bij aflevering kreeg mijn vrouw een half volle tank mee. Echt keurig. Verder is de auto precies zoals beschreven dus tot zover geen klachten.
Goed geholpen, fijne mensen om zaken mee te doen
Ze hebben ons prima geholpen met de aankoop van de nieuwe auto. Hij was eerlijk en loyaal over de inruil van onze oude auto. Geeft goede en duidelijke informatie. Zeker een aanrader.
We zijn goed geholpen door Ivo en hebben zijn klantgerichte aanpak zeer gewaardeerd. Alle afspraken zijn nagekomen en we hebben er vertrouwen in dat we vele veilige kilometers zullen maken in onze aankoop.
Prachtige en zeer nette auto aangeschaft bij Galema en De Boer. Professioneel en zeer vriendelijk persoon en die erg deskundig is. Informatie over de auto wordt eerlijk verteld. Auto kon de volgende dag al worden opgehaald! Klant is bij dit bedrijf echt de koning! Top! Voor een volgende auto komen wij graag terug!
Na twee uur rijden zijn we zeer goed ontvangen door dhr Galema de auto die wij op het oog hadden stond gewassen voor ons klaar en zag er het zelfde uit als op de foto's van de site geen verborgen beschadigingen. Zeer deskundig geholpen en de koop was snel gesloten. Bij het ophalen stond hij netjes klaar ,en stond er ook nog een leuke attentie op de stoel (taart met foto van de gekochte auto) ook de tank was afgevuld zeer goede service . wij raden dit auto bedrijf zeker aan .Als U een occasion zoekt moet u zeker hier gaan kijken