Gewoon eerlijk en concreet

Gewoon net bedrijf

Ook bij bepaalde twijfels uitspraak over kunnen doen en meekijken geboden waar eventuele problemen zitten. Transparant en behulpzaam

Snel geholpen

geweldige service!!

Uiterst tevreden

Netjes geholpen door een vriendelijke verkoper. Die keurig z’n afspraken nakomt. En helemaal blij met mijn nieuwe bus.

Nette zaak, prima auto's

Onlangs een Nissan Qashqai gekocht. Een eerlijke prijs, heldere communicatie en na een aankoopkeuring wat kleine zaken netjes afgehandeld. Betrouwbare lui en zou ze ook zeker aanraden.

vlotte service en dicht bij huis

n.v.t.

Top. Prima geholpen

Ik kwam even voor 8.00u zonder afspraak en werd direct geholpen. Echt heel fijn

Goede communicatie, goede service

APK keuring en kleine servicebeurt. Ik werd de hele dag door keurig op de hoogte gehouden wat er moest gebeuren, wat het advies was, etc. En ik ben uiteindelijk erg goed geholpen. Ik kom terug.

ze doen wat ze zeggen

Eerlijke afspraak maken weten wat er gebeurt en een prijsindicatie.

Prima, word mee gedacht

Denken mee, prima service

Vakkundige, klantvriendelijke service

Voor de eerste keer gebruik gemaakt van de services van Van Geenen. Erg tevreden over de manier van serviceverlening en communicatie. Erg prettige ervaring!

Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen!

Van Geenen Auto’s doet wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Alles wordt keurig verzorgd en afgeleverd zoals afgesproken. Daarnaast wordt er direct gecommuniceerd als men vertraging aan ziet komen. De communicatie verloopt op een zeer prettige en integere wijze waarbij de klantgerichtheid en kennis van zaken in het oog springen. Zeer goede ervaring al met al… Van Genen auto’s is ronduit een aanrader!

Deal snel gesloten

Auto keurig afgeleverd, fijne mensen

Top en top

Super en perfect Altijd goeie vakkundige hulp. Geen verassingen achteraf alles keurig in overleg. Ik verwen ze altijd met iets lekkers voor bij de koffie

Heel goed

professioneel en klantvriendelijk

professioneel en klantvriendelijk

Omgang is altijd prettig, kwaliteit is minder geworden!

Over het persoonlijk contant e.d. ben ik te vrede. Over de kwaliteit ben ik minder te spreken. Er zijn nu meerdere keren wat zaken vergeten goed af te stellen of bij te vullen. Dat kan beter hou de kwaliteit in de gaten.

Snel en goed

Van geenen had mij al ingeseind bij de laatste grote beurt, de remblokken en schijven zijn over een tijdje aan vervanging toe. 7 maanden later.begon inderdaad zoals aangeven het lampje soms te branden. Woensdag gebeld en donderdag kon de reparatie al uitgevoerd worden. De vooraf gevraagde prijs kwam iets lager uit. Prima service en snel geholpen!

Altijd goeie en vakkundige hulp. Geen verassingen achteraf alles keurig in overleg.

Klantvriendelijk en gewerkt volgens afspraak.

Prettige en deskundige hulp.

Een bijzonder positieve ervaring.

Zeer klantvriendelijke, rustige, professionele en meedenkende verkoper. Een keurig nette omgeving.

Uitstekende service

Mijn auto moest voor een APK. Na een goede eerste indruk van het bedrijf een afspraak gemaakt. APK is goed verlopen. Eerst bellen voordat er reparatie gepleegd wordt. Zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Nu weer nieuwe APK en een goede ervaring rijker.

Beste service!

Wij hadden een barst in onze ruit. Daardoor kwam de auto niet door de APK keuring. De medewerkers hebben voorzien in de mogelijkheid om het vervangen van de voorruit door een extern bedrijf (vanwege verzekering) te laten doen bij Van Geenen, waarbij ze ook nog eens ruimte in de werkplaats beschikbaar hebben gesteld! Super service.

Kwaliteit gegarandeerd….

Prettige garage met excellente medewerkers(-sters) die doen wat ze beloven. Zeer tevreden ‼️

Industrieweg 58 B

8071CV Nunspeet

Over AutoCrew

AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.