Top!!

Snelle en zeer klantvriendelijke afhandeling naar volle tevredenheid

Was met een vraag en meteen nagekeken en gerepareerd

Super goed geholpen

Starte niet goed doorgemeten en hadden accu op voorraad met kwartiertje reed ik weer

Gewoon okay

Fijne garage, en gewoon makkelijk in de buurt.

Deze garage is mijn buurman, dus behalve dat ik tevreden ben is het gewoon makkelijk voor ons.

zeer netjes geholpen

Ik zag de bus die ik inmiddels gekocht heb op internet staan. Na een telefoontje met Gerben van van Geenen auto's konden we diezelfde dag al terecht. Hij bleef voor ons langer op de zaak, dat was voor ons zeer prettig, omdat we voor sluitingstijd niet aanwezig konden zijn. Waar vind je dat nog. We werden zeer goed geholpen en hebben een erg goed gevoel aan overgehouden!

Prima service en de auto was netjes schoon gemaakt van binnen en buiten

Het kopen van de auto ging allemaal heel vertrouwd met Gerben, ook de oplevering is helemaal naar wens. Wij genieten nu van onze heerlijke Ford Connect. Over een paar jaar ga ik hier zeker weer heen. Van Geenen Auto ga zo door!

Fantastische, deskundige en snelle reparatie!

Navigatie screen kapot. Volgens de VW dealer minimale kosten € 930. Gebeld met Van Geenen, reparatie na drie werkdagen...kosten € 379...alles werkt weer perfect!!! Van Geenen heeft er een klant bij!!

Ook goed

Bekend en vertrouwd

Bekend en vertrouwd

Goede service en klantvriendelijk

APK laten doen, van te voren de prijsopgave doorgebeld gekregen. Snelle afhandeling.

Geweldige service met kundig personeel

We hebben 2 weken geleden een auto daar gekocht. Advertentie via Marktplaats gezien en de auto zag er precies uit zoals erin stond met alles erop en eraan. Goede uitleg van deskundige verkoper en doen wat ze beloven. En met hun Full service pakket nog een grote beurt en wat extra Bovag garantie erbij voor de zekerheid. En als extra service kreeg ik bij het ophalen van de auto nog een taart en zag ik ook dat de tank bijna vol zat. Dus een dikke pluim voor Van Geenen Auto's.

Super relaxed

Een rustige en prettige benadering van Gerben fijne onderhandeling gewoon top Jongens nogmaals bedankt

Prima geholpen, auto was zoals omschreven!

Goed contact, met een goed en eerlijk verhaal!

Zeer klantvriendelijk

Onze ervaring met Van Geenen Auto;s is ons erg goed bevallen. Een goede en rustige uitleg. Er werd tijd genomen voor de auto rustig en goed te kunnen bekijken. Een testrit was ook geen enkel probleem de auto stond netjes gereed nadat we een afspraak gemaakt hadden. Al bij al zijn we zeer tevreden en kunt u voor een goede auto zeer zeker bij van Geenen Auto's terecht een echte aanrader.

Vakman

Bij verschillende garages geweest bij van geenen top monteur

In goed overleg is mijn auto gerepareerd. Vooraf de kosten helder besproken.

heel erg klantvriendelijk!

Altijd bereid tot meedenken. Werken heel erg netjes. Zeer betrouwbaar

Snelle service, goede terugkoppeling.

Op een vraag bij het ophalen van de auto kreeg ik een heldere en duidelijke terugkoppeling, fijne service.

Correcte manier van zaken doen

Fijne verkoper en gedaan wat afgesproken was

Vriendelijke medewerkers, auto was snel klaar, top!

Mijn auto moest gekeurd worden voor de apk. Ik had gebeld en kon een aantal dagen later meteen terecht. Ik heb de auto in de ochtend gebracht en kon hem al rond de middag ophalen. Snelle service en de mevrouw achter de balie was erg vriendelijk. Ik kreeg zelfs een leenfiets mee!

Op tijd klaar en geen verrassingen.

Auto weggebracht voor een kleine beurt en apk.

Industrieweg 58 B

8071CV Nunspeet

Over AutoCrew

AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.