Geweldig goede service!!

Top meegedacht waardoor ik toch naar t werk kon ☺️

Fijne samenwerking!

Al jaren lange trouwe en tevreden klant.

Alles volgens afspraak.

Auto weggebracht en keurig op tijd klaar. Niets op aan te merken. duidelijke uitleg van de reparatie.

Vakkundig en klantgericht

Denken met je mee om de beste afwegingen te maken voor onderhoud. Deskundig geholpen. Vriendelijk en houden zich aan de afspraken.

Apk prima uitgevoerd

Fijn dat ik netjes gebeld werd, toen bleek dat er meer aan de hand was dan voorzien. Ook kreeg ik een berichtje toen de auto klaar stond.

BETROUWBAAR EN HEEL GOED KLANTGERICHT ADVIES.

BETROUWBAAR EN MET DE KLANT MEEDENKEN ,EN ZEER GOEDE SERVICE VANUIT DE WERKPLAATS ,MAAR OOK IN DE VERKOOP.

Top service

Vriendelijk ontvangen . Wieldopjes waren vervangen omdat ze niet netjes meer waren

Duidelijke communicatie

Kon er snel terecht en werd ook snel geholpen

Vriendelijk en behulpzaam

Goede service.

Klasse gedaan. aankoop Q3 en onderhoud en service perfecto

Snelle service, perfecte begeleiding bij aankoop/inruil auto's. Goed en leuk team.

Professioneel

Vriendelijk en laagdrempelig

Hans denkt met je mee

Wij zijn al jaren klant bij van Geenen en hebben alleen maar goede ervaringen. Soms moeten er keuzes gemaakt worden. Bij het geven van advies stelt van Geenen het belang van de klant voorop! Wij vertrouwen van Geenen 100%

Vriendelijk gemoedelijk personeel met kennis van zaken

Goed geholpen door Gerben de verkoper...hij is zelf monteur geweest en dat kun je merken als je zaken vraagt..Vriendelijk en niet opdringerig..Ik heb bij Van Geenen auto's een Toyota Yaris gekocht voor een scherpe prijs.

Super service en kwaliteit en klantenservice staan voorop

Super team, denken mee en gaan altijd voor het beste resultaat.

Top garage en personeel

Al jaren uiterst tevreden over de aankoop en onderhoud van diverse auto’s bij van Geenen. Fijn personeel en altijd netjes en snel geholpen.

In één woord: keurig

Zeer vriendelijk ontvangen, nette prijs en auto piekfijn afgeleverd met leuke attentie!. Zeer plezierige ervaring met dit bedrijf.

Goede service en zeer vriendelijk

Goede communicatie en zeer goede service

Zoeken de oorzaak op van de kwaal, en herstellen die. Prima werk geleverd

leuk bedrijf met goede kwaliteiten en service

goed advies en goed geholpen

Prima zoals van ouds

Langudurige klant van Van Geenen Auto's met diverse auto's. Prettige communicatie, oplossingsgericht en realistische rekeningen.

postief

Vriendelijk en een goede service.

Lamp verwisselen apk

Goeie service.. klant vriendelijk..

Vriendelijke ontvangst met daarna een prettig gesprek wat vertrouwd overkwam. Afspraken keurig uitgevoerd volgens afspraak. Een voorbeeld functie voor veel bedrijven. Ga zo door.

Prima!

Prima en persoonlijke service!! Komen afspraken na en doen een stapje extra!

Geen gladde praatjes. Nuchter. Gerben is prettig in omgang. De Klant staat centraal.

Industrieweg 58 B

8071CV Nunspeet

Over AutoCrew

AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.