vriendelijke proffesionele medewerkers

Na een telefoontje is een medewerker op hele korte termijn te helpen met een lekke band, Waar vind je dat nog!

Geweldig team

Staan altijd voor je klaar

Prima vakmensen en goede service

Bij apk en kleine beurt de bevindingen goed doorgesproken voordat reparaties plaatsvinden.

Behulpzaam

Een plek waar ze met je mee denken. Vakkundig advies.

Heldere uitleg van het probleem met onze auto.

Moeite genomen om een origineel onderdeel te vinden wat reeds niet meer nieuw wordt verkocht

Vanaf eerste belletje tot definitieve aankoop goed gevoel

Contact voor interesse auto gezocht. Afspraak gemaakt. Bij aankomst stond auto er als een visitekaartje bij. Duidelijkheid van verkoper over de auto naar de klant toe. Tijd voor de klant en afwerken na aankoop ook goed voor elkaar. S avonds nog ff gesmuld van het aangeboden taartje.

Topservice

Snel en makkelijk plannen en communiceren Goed overleg en prima service

Gewoon zoals het hoort

Gewoon zoals het hoort

Snel en meedenken met de klant

Er werd bij aankomst snel geschakeld zodat mijn auto eerder werd gedaan.Top!

Een garage bedrijf die zijn afspraken nakomt.

Al jaren vaste klant ,ook voor mijn beide dochters, hebben ze altijd zo goed mogelijk alles gedaan wat ze konden doen.

Erg vriendelijk en behulpzaam

Prima mensen

Tevreden

We zijn zeer tevreden over de geleverde kwaliteit.

Goede service en vakbekwaam

Mooi bedrijf

Fijn bedrijf!

Na prettig telefonisch contact de auto gekocht, auto is direct klaargemaakt en kon worden afgehaald. Auto was nog netter dan beschreven, ontzettend blij mee. Bedankt Gerben en Van Geenen Auto’s!

Zeer vriendelijke

Maar ook behulpzaam

Altijd goede communicatie

Goede communicatie bij extra werk en klantvriendelijk

Zij begrijpen hoe je een tevreden klant maakt.

Onze auto stopte er opeens mee. Ik was blij verrast dat zij in een week dat ze gesloten waren direct klaar stonden met een vervangende auto (ik was geen bestaande klant) en onze auto direct zouden repareren als de werkplaats weer open zou gaan. 2 dagen later een telefoontje; Ik heb de auto weer klaar! Notabene 3 dagen eerder dan afgesproken en in hun vakantie. Super geregeld!!

Betrouwbaar en zeer vriendelijk

Geweldige service!

Staan altijd voor je klaar. Bieden evt thuisbrengservice/leenfiets ed. Prima!

goede service, netjes werk geleverd.

Houden zich netjes aan afspraken, nette snelle afhandeling bij problemen

Vriendelijk en duidelijke communicatie

Van te voren duidelijk besproken wat de bedoeling was. Bij onverwachte kosten wordt er meteen gebeld.

Advies was duidelijk, goede info over de kosten. Vriendelijk in het contact!

Snel, goed en vriendelijk.

Zie boven.

Meedenken en behulpzaam

Uitleg waar nodig en meedenken met oplossingen.

Meedenken en behulpzaam

Uitleg waar nodig en meedenken met oplossingen.

Industrieweg 58 B

8071CV Nunspeet

Over AutoCrew

AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.