Snel, vriendelijk en alles klopt.

Ik heb weer snel een afspraak kunnen maken, goed geholpen en alles weer goed voor elkaar. En rijden maar weer!

Goed en betrouwbaar garagebedrijf dat doet wat het zegt !

Zowel een V70 als een 318i-cabrio hier in onderhoud en dat naar volle tevredenheid. Makkelijk afspraken te maken; altijd overleg bij onverwachte zaken of bijzonderheden. Goede adviezen en nette prijzen met de klant als uitgangspunt. Zeer betrouwbaar en plezierig personeel. Service top en meer heb je niet nodig.

Flexibel en vakkundig

In korte tijd twee uitstekende ervaringen. Goede controle en APK keuring uitgevoerd op recent aangeschafte tweedehands auto van mijn dochter. Geen nodeloze reparaties doen en advies over onderhoud in de komende periode. Tweede ervaring met een bandenwissel, die toch nog ingepast kon worden op het laatste moment, doordat ik de eerder gemaakte afspraak niet kon nakomen.

altijd snelle service en goed !

betrouwbaar! Snelle, goede service

Goede en klantgerichte service voor een nette prijs

Goede en klantgerichte service voor een nette prijs

zeer goede ervaring

Vriendelijk en snel geholpen, makkelijk om een afspraak te maken. Ben tevreden.

Prima garage met vriendelijk, vakkundig en uitstekend personeel.

Ik ben al jaren vaste klant bij van Geenen omdat ik daar altijd prima en vakkundig geholpen wordt. Afspraak maken voor onderhoud/APK gaat makkelijk, dat wat er aan werkzaamheden gedaan moet worden gebeurt goed en volgens afspraak kortom een aanrader voor iedereen die een andere auto nodig heeft en/of een goed onderhoud adres voor zijn/haar auto zoekt!

GOED GEHOLPEN ; LEUKE AUTO'S GEKOCHT!!!

GOED GEHOLPEN!!!

Duidelijke communicatie vooraf en tijdens de reparatie

Vooraf besproken wat gebeuren moest. Tijdens de APK contact gehad over een reparatie. Kosten kunnen bespreken. Fijn om dat van tevoren te weten.

Vriendelijk, komt afspraken na, vakkundig

Voor het eerst bij dit bedrijf voor een apk met grote beurt van mijn auto. Alles netjes besproken en vlot uitgevoerd. Zeer goed bevallen!

Prettige en vakkundige service

Overleggen goed met de klant. Houden zich aan afspraken. Goede service Vakkundig gewerkt.

Prima!

Goede verkoper..goede service..doen wat ze zeggen

fantastes

werd snel geholpen, duidelijke prijsopgave. werd netjes geïnformeerd dat hij weer klaar stond. gewoon goede nette service.

Nette auto bij een keurig bedrijf

mn laatste 3 auto’s kocht ik ‘in de provincie’ .. dat klinkt randstedelijk en wellicht arrogant voor sommigen, echter míjn ervaring is dat vieze bedrijven op vieze industrieterreinen ook vieze auto’s verkopen. dit is een keurig bedrijf waar ik een nette auto gekocht heb. een aanrader als je gevoelig bent voor nuchterheid, eerlijkheid en prijs-kwaliteit.

De beste garage ooit. Op alle fronten

Prima in orde weer

Groot onderhoud, nieuwe bandjes voor en uitgebalanceerd. Auto rijdt weer zeer prettig. Bedankt!

Netjes geregeld

Van te voren gebeld wat de kosten zijn. En goed en netjes afgehandeld.

Goed advies

Klantvriendelijk en goede terugkoppeling

Betrouwbare en Betaalbare Top Service!

Gedurende vele jaren prima betaalbare betrouwbare info, service, APK e.d. ervaren.

Goede service, en vrolijk personeel

Zeer goed ervaring, snelle service

Fantastisch

Super service, vriendelijke behandeling, redelijke prijzen, wat wil je nog meer?

Vriendelijke en goede service!

Altijd goed en snel contact en inplanning. Goede service en contact over uit te voeren reparaties

Top service garage

Gratis haal- en breng service. Klasse.

Netjes en betrouwbaar

Wordt netjes gebeld als er wat gedaan moet worden aan de auto

Klantvriendelijk en goede service

Mijn eerste auto gekocht bij van Geenen. Erg tevreden hoe ze geholpen hebben bij het vinden van een geschikte auto.

Industrieweg 58 B

8071CV Nunspeet

Over AutoCrew

AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.