Positief

Positief bedrijf met goede ervaring

Uitermate klantvriendelijk

Al jarenlang zeer tevreden klant bij van Geenen. Zowel voor inruil als voor onderhoud.

Uitstekend!

Prima bedrijf! Heldere en duidelijke communicatie, geen verrassingen en komt afspraken na!!

Ze zijn vriendelijk en behulpzaam

Servicegericht

Prima service met goed overleg en net dat extra door vriendelijk contact en een wasbeurt vd auto. Fijn!

Kundige en prettige medewerkers die doen wat ze beloven; gewoon goed!

Deskundig, snel en goed. Je kunt er ook zo even binnen rijden voor kleine problemen: je wordt altijd goed geholpen. Goede dienstverlening voor een fatsoenlijke prijs.

Eerlijk & netjes geholpen!!

Snel, eerlijk en netjes geholpen!

Reeds lange tijd zijn wij zeer tevreden klanten bij van Geenen Auto's. We kunnen altijd bellen en het hele team denkt altijd mee bij eventuele problemen.

Behulpzaam

Auto met kuren die voor de nodige hoofdbrekens heeft gezorgt. Telkens weer tot de bodem uit gezocht voordat ik 'm weer terug kreeg.

Gewoon zoals het hoort

Korte lijnen en klantvriendelijk

Klantvriendelijk goede service.

Prima service!

Altijd van te voren op de hoogte gebracht wanneer er extra onderdelen vervangen moeten worden. Goede sfeer in garage, zeer klantvriendelijk!

Een super fijne garage waar dienst verlening hoog in het vaandel staat

Al de jaren dat ik klant ben bij van Geenen ben ik altijd goed geholpen met mijn auto. Ook mijn zoon is nu klant bij van Geenen.

Goede service Auto wordt keurig afgeleverd Deskundige bedrijf

Snel en goed geholpen

Vriendelijk, deskundig en snel

Vriendelijk, deskundig en snel geholpen en je mag de volgorde zelf ook anders kiezen. Bij van Geenen loopt het in elk geval prima. Ik ben weer op weg!

Zeer prettig geholpen

Prettig geholpen, afspraken goed nagekomen. 1 punt van aandacht om beschrijvingen van auto's en accessoires handleiding in het Nederlands bij te leveren. Dan is het geheel compleet Gr Prosper Swanen

Prettige aankoop van een occasion.

Aankoop van een auto zonder opdringerige verkopers. Mensen komen kundig en betrouwbaar over.

Snelle en fijne service!

Mijn auto moest nog even snel door de APK, dit kon snel gebeuren. Toen ik mijn auto toch plotseling nodig bleek te hebben stond deze snel weer rijklaar. Super fijne service!

vakkundig en klantgericht

k ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens (naam, e-mailadres, IP adres en eventueel overige informatie die ik vrijwillig invul in de review) in het kader van de privacy wetgeving (AVG). Tevens verklaar ik dat ik klant ben (geweest) bij dit bedrijf. deze tekst leidt echter tot verwarring

Super snel geholpen!!

Was zeer goed

Al jarenlang zeer tevreden klant

Al jaren lang zeer tevreden klant bij Van Geenen. Je wordt uiterst correct behandeld en de auto wordt tiptop onderhouden. Er wordt altijd eerst teruggekoppeld als er extra reparaties moeten worden uitgevoerd en doorgaans krijg je je auto gewassen mee terug. Heb in de loop der jaren diverse occasions aangeschaft. Altijd naar volle tevredenheid. Kortom. Aanrader

eerlijkheid

super eerlijk bespreek de situatie wat er aan de hand is en denk met je mee en kijkt naar mogelijkheden en oplossingen

Rustig uitleg van de auto, eerlijk gesprek over inruilwaarde van huidige auto. Wordt gekeken naar de beste oplossing

Industrieweg 58 B

8071CV Nunspeet

Over AutoCrew

AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.