Deze garage doet wat ze moeten doen :)

Als altijd vriendelijk, snel en professioneel geholpen. Zelf online inplannen in de agenda werkt handig!

prima service

Prima service,

Super service!

super service

Heb een nieuwe set banden voor mijn auto besteld. Door de snelle levering en vakkundige montage ben ik weer snel op weg geholpen. Na controle oliepeil bleek dat het peil aan de lage kant was, waardoor deze netjes weer op gewenste hoeveelheid werd gebracht. Super (extra) service!

zoals gewoonlijk goed .......

altijd oke,.....

Fantastische service

Vlot een afspraak kunnen maken via de site. Keurig ontvangen. Auto snel klaar en niet vuil gemaakt. Kwaliteit dik in orde en goede uitleg over de werkzaamheden. Aardige en kundige mensen.

Super service en altijd vriendelijk.

Al een aantal jaren komen we met de auto voor de apk, kleine beurt en grote beurt. Je word altijd netjes ontvangen, duidelijk uitleg. Ik pak dan altijd een leen fiets, die al netjes klaar staat. Als er iets mis is met de auto wordt je netjes gebeld en besproken. Auto is altijd snel klaar. Top service, zeker een aanrader!

Goede service fijn personeel

Zeer tevreden over ontvangst kreeg ook leenfiets mee Apk en kleine beurt Alles prima👍

Dik voor mekaar zoals iedere keer!

Alles netjes volgens afspraak en voor een plezierig bedrag!

toffe mensen die luisteren naar de klant en daarop professioneel en vakkundig uitleg geven

zeer tevreden

Service met een glimlach!

APK van de auto, altijd weer spannend! Hans neemt die spanning weg...door te relativeren, geeft vertrouwen en is kundig! Vakman

Vriendelijk respectvol behandeld

Snelle vriendelijke goede servive

Service zoals het hoort! ;)

Snel en vakkundig geholpen voor een scherpe prijs. Mij betreft een fijne en betrouwbare garage.

gewoon goed en duidelijk

gewoon goed en vertrouwd

Goed adress

Goed geholpen voor een nette prijs

Altijd goede snelle service! Top!

Altijd goede snelle service!

Hier kom ik terug

Uitstekende service!

Goede service, denkt met je mee en gastvrij

Je auto naar de garage brengen is nooit leuk, maar Hans denkt goed met je mee. Zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

goede service

Ik werd prettig te woord gestaan, de manier van online afspreken is perfect.

Hartelijke mensen en top service.

Alles super strak gefixt

Goede service.

Net als altijd correct geholpen door Hans en snel.

Super fijne service

Eerlijke vakbekwame mensen. Vriendelijk, goed advies en ze leveren goed werk.

Eerlijk, direct en zeer klantvriendelijk

Goed georganiseerde garage, snelle service, duidelijke afspraken.

Altijd snel en goed geholpen.

Vlotte en snelle afhandeling

Tijdens de keuring zijn er opmerkingen die gelijk worden opgepakt. Top

Kalshoven 46

4825AM Breda