goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer deskundig en zoeken naar de beste oplossing

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk personeel, snel geholpen, duidelijke/ eerlijke uitleg

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf i got very good service and additional help for a problem with my bumper for a very good price. the whole repair was done very quick and to my satisfaction. would recommend this garage highly.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Er wordt goed meegedacht over een oplossing van de schade aan mijn auto. Hartstikke fijn en nog snel ingepland ook! Met een smsje dat de auto klaar is en de factuur in de mail is de communicatie op en top in orde.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijk en eerlijke bedrijf. Je auto wordt behandeld alsof het hun eigen auto is .

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Hans kom je nooit voor verrassingen te staan, alles gaat netjes volgens afspraak.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg vriendelijke ontvangst op z’n Breda’s dus gezellig met een bakkie koffie.\r\nSnel geholpen volgens afspraak.\r\nTot i.i.g. de volgende APK !

voldoende, een redelijke ervaring

• Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deskundig en service gericht bedrijf. Kom er al jaren en ben zeer tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima en eerlijk bedrijf. Al jaren klant met grote tevredenheid. Zeker aan te raden voor iedereen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hoge deskundigheid, vriendelijkheid en inzichtelijkheid qua kosten. Wordt echt best gedaan om goede onderdelen voor beste prijs te regelen. Ik beveel garage bij al mijn vrienden aan.\r\n\r\nVerbeterpuntje ligt in klantgerichtheid van service. Was fijner als echt gevraagd wordt wat wensen van klant zijn en deze alle genoteerd worden. Bij ophalen navragen of zo alles naar wens gedaan is. \r\nWij willen bijvoorbeeld ook een onderdeel vervangen omdat het voor ons fijner zou zijn, zonder dat het nog echt stuk is. Aangezien wij voor reparatie komen is deze uitgevoerd (vakkundig!) maar was nergens echt ruimte om naar deze extra te vragen, alhoewel ik er graag voor betaald had.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima probleem analyse m.b.t. een storing van het motormanagementsysteem. Een juiste interpretatie van de storing heeft me ’n onnodig kostbare reparatie uitgespaard🙂 Ook is de grote beurt aan mijn auto prima uitgevoerd “alles erop en eraan tegen ’n prima prijs!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super vriendelijk, weinig wachttijd , mijn auto word altijd prefect gemaakt ,

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een hele fijne en goed ervaring. Perfect geholpen en een betere begeleiding bij een auto kopen kan ik me niet bedenken!
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een tweedehandswagen gekocht via dit bedrijf. Na een paar mails te hebben verstuurd ging ik een kijkje nemen. Wagen leek me in orde en na een testrit toen besloten de wagen te nemen. De week erna de wagen gekocht en met speciale platen naar België gereden. Toen ik thuiskwam merkte ik dat de ruit van de passagier niet volledig tot beneden ging. Toen ik een bericht hierover stuurde kreeg ik opeens niets van reactie meer. Enkele dagen nadien nogmaals geprobeerd zonder succes. Na 30 dagen geen antwoord te hebben gekregen op mijn vragen vind ik dit absoluut geen service na verkoop en kan ik dus geen goeie score aan dit bedrijf toekennen.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed. Klantvriendelijk geholpen. Meedenkend en adviserend.

Kalshoven 46

4825AM Breda