Goed en snel geholpen

Goed geholpen!

Mensen denken duidelijk mee bij ingewikkeld aircoprobleem waar de dealer niet uitkwam. Komen afspraken na, en communiceren duidelijk en correct! Proberen ook mee te denken om kosten te besparen. Ben erg tevreden!

Zeer fijn

Fijne service

Zeer goed bedrijf

Zeer goed te woord gestaan en erg goed en snel geholpen ,tegen een goede prijs .

Super geholpen

Professioneel en snel!

Kom er nu al 2 jaar elke keer professioneel en snel geholpen. Zeggen waar het op staat en bellen netjes voordat er kosten worden gemaakt. Helemaal tevreden!

Top, super cool.

Vakkundig, geen showroom mentaliteit, to the point. Bedankt.

Snel en vakkundig geholpen

Uitstekend en snel geholpen!!!

Bijna altijd gelijk een afspraak kunnen maken met vakkundig advies. Ben heel tevreden klant

Snel en professioneel geholpen

Snelle Service voor airconditioning controleren en opnieuw afvullen inclusief uitleg waar je rekening mee moet houden stap voor stap Hoe ga je om met de airco en tips voor behoud hiervan

Eerlijk!!!

Of je nu je komt voor een keuring , zijn altijd eerlijk, als er niets aan is , zeggen ze je dat gelijk !!! Dat scheelt in de kosten, dat is bij andere auto bedrijven wel anders.!!!!

top!

top!

Klantvriendelijkheid en vakkundigheid staan bovenaan!

Ik kom al jaren bij autobedrijf Broeders waar klantvriendelijkheid en vakkundigheid bovenaan staan. Daarom ben ik bijzonder tevreden over het hele team die altijd in oplossingen denkt. Graag tot de volgende keer.

Snel en zeer goed geholpen

Ik kwam voor een storing aan de airco van mijn auto. Tijdens het bijvullen werd mijn olie en koelvloeistof meteen even gecheckt en kreeg ik bruikbare tips mee voor onderhoud van mijn auto.

Altijd goed

Altijd op tijd en klant vriendelijk

Top service!

Top service!

Vriendelijk snel betaalbaar

Snel en handig online afspraak maken voor bv apk. Kundig en prettige mensen waar koffie altijd klaar staat.

Betrouwbaar

Komt afsoraken na

Gewoon aandacht en meedenken van ze prima dus.

Snel en goed

Ik ben bij Broeders snel en goed behandeld.

Zoals gewoonlijk prima geholpen.

Hans is altijd duidelijk en oprecht, vakkundig en behulpzaam.

Snelle, eerlijke en TOP service!

Toen ik belde en vertelde dat er geen beweging meer in mijn pook mogelijk was en mijn koppeling lam aanvoelde.. wisten zij meteen wat heg kon zijn. Zoals altijd eerlijke terugkoppeling van wat raadzaam is en wat de kosten dan zijn. Na 2 dagen stressen eindelijk mijn autootje terug en weer helemaal in orde. Daarom zeg ik een TOP service!

GEWELDIG

volgens afspraak behandeld en uitstekende service

Goede snelle service voor een schappelijke prijs.

Ik kwam voor een probleem met m’n airco. Dat is snel en goed opgelost en er werd ook nog geconstateerd dat het niveau van de koelvloeistof te laag was, dus dat werd ook nog even bijgevuld. Service!

Professioneel

Ben zeer tevreden Airco gerepareerd in record-tijd tegen een redelijke prijs

Kalshoven 46

4825AM Breda