Goede service en vriendelijk personeel
Snelle en deskundige service en een heel klantvriendelijk bedrijf
Gisteren gebeld met de mededeling dat de ruitenwisser op de achterruit het heeft begeven. Vanmorgen gerepareerd. Klaar terwijl ik wachtte.
Altijd fijn geholpen
Ik heb een auto bij hun gekocht en ben zeer tevreden. De service die je bij hun krijgt is uitstekend. Ik kom hier al jaren en zal dat nog blijven doen.
Goede.ontvangst en vaste Bali medewerkers.
Goed snel en betaalbaar
Vriendelijk, betrouwbaar en service gericht.
Een fijne garage met prima service. Vooraf worst je gebeld over de te maken kosten. Altijd eerlijk en duidelijk.
Met acute problemen kan je snel terecht, er wordt met je mee gedacht, goede communicatie en er wordt zorgvuldig gewerkt.
Top!
Fijne garage
Een vervanging van accu. Snelle en goede service
Top garage, vriendelijk personeel en denken met je mee
Goed geholpen, aardige mensen.
Steeds sympathiek te woord gestaan en eerlijke informatie over de reparaties en de duur ervan. We werden zelfs geholpen met het krabben van de bevroren ruiten!
Top garage
Weer blij met de keuring en grote beurt. Fijne feestdagen en op naar het vasthouden van de kwaliteit in 2024.
Behoeft geen verdere toelichting!
Goed en vriendelijk geholpen door mensen met kennis van zaken. Het bedrijf is zo populair dat je soms even geduld moet hebben, maar dat is het dan ook waard.
Super dienst
Meedenken met de klant.
Altijd vriendelijk, ook als het druk is. Heel flexibel en snel. Heel goed advies en goeie kwaliteit!
goed auto bedrijf
Vooraf doorgenomen wat bij een kleine beurt extra wordt gecontroleerd en welke kosten hieraan verbonden zijn. Op dat moment kan er beslist worden wat er niet hoeft te gebeuren.