Goede kwaliteit en kwantiteit

Een bedrijf met vriendelijk werknemers, die goed luisteren naar je klacht en deze goed oplossen. Zeer tevreden.

geweldige service!

Al vele jaren voor mij een betrouwbare garage. Servicegericht bedrijf dat vakwerk aflevert!

Vriendelijke, goede service en kwaliteit. Deskundigheid een 10.

Uitstekende service

Altijd zeer netjes word je geholpen.

Eerlijk en betrouwbaar bedrijf, hardwerkende mensen met hart voor de zaak.

53 km verder van huis en de mensen zijn weer vriendelijker zoals ik uit mijn jeugd gewend ben.

Gelukkig kreeg ik vanuit een koekie via mijn pc de tip voor deze auto, en het bleek in de praktijk ook een geluks koekje. Fijne omgang en mijn auto rijd weer als een zonnetje. sjapoo

Altijd uitstekend geholpen

Aardig personeel, denkt met je mee en zijn er niet op uit geld te verdienen.

Nu al een aantal keer mijn auto gebracht voor een apk en een aantal keer met kleine mankementen. Ze hebben vaak direct wel tijd om even mee te kijken naar wat er is en soms ook dezelfde dat of volgende dag wel tijd het eventueel te verhelpen. Als er iets is denken ze mee wat een kwaliteit prijs goede optie is.

Eenvoudig een afspraak maken, prima service en erg vriendelijk.

Eenvoudig een afspraak maken via internet, erg vriendelijk personeel en snelle en prima service.

Kundig en prettig bedrijf

Prima bedrijf om de auto door te laten onderhouden. Kundige personen met verstand van zaken.

Fijne mensen, betrouwbaar, goede communicatie en de auto rijdt weer als n zonnetje!

Vriendelijk en behulpzaam

Prima advies en service: staan voor je klaar!

Vertrouwd je merk dat het een familie bedrijf is ,met ook interesse voor jouw als klant .

Kom er al een aantal jaren , ze staan altijd voor je klaar als je problemen of vragen heb . Laat ze onderhoudsbeurten doen aan onze auto ,naar alle tevredenheid . En nu hebben we er ook een auto gekocht .

Goede servise

Goede garage en een goede monteur komplimaten voor de monteur vakman

Bij alles waarvoor wij komen worden we netjes en indien mogelijk gelijk geholpen.

Voor mij is het een uitstekend bedrijf

Staan altijd voor je klaar.

Wij hebben een prima auto voor een prima prijs...!

Goed ontvangen door dhr. De Groot. Nam de tijd voor ons. Voor het overige zie boven...

Persoonlijke service

Nemen alle tijd voor je, geen opdringerige verkopers.

Altijd goede service.

Goede service, bent altijd welkom.

Prima!

Ik kom hier al jaren. Goede, snelle service en de koffie staat altijd klaar!

Wordt altijd direct geholpen . Klantvriendelijkheid is goed.

Fijne bedrijf en vriendelijk personeel .

Ik heb meerdere auto’s bij deze prachtige bedrijf gekocht en altijd goed geholpen en eerlijk zaken gedaan, Ik moet ze bedanken

Geweldige service en bijzonder klantvriendelijk!

Autobedrijf De Groot is betrouwbaar, deskundig en klantvriendelijk. APK, banden wisselen inclusief opslag van de zomerbanden en 30.000 beurt weer uitstekend uitgevoerd! Een aan te bevelen adres!

Geweldig bedrijf!

Klantvriendelijk, snelle service, doen er alles voor om goedkoop/ goed ingewikkelde reparatie uit te voeren, altijd de koffie klaar, meedenkend en creatief in oplossingen, denkt over grenzen. Kortom: GEWELDIG BEDRIJF!

Botersloot 59

4225PS Noordeloos

Over Autobedrijf de Groot

Ons bedrijf is een voorbeeld van de opvolging van vader op zoon en is een echt familiebedrijf. In het jaar 1929, de ‘barre winter’ bouwde Bastiaan de Groot een pand aan de Botersloot. Jan de Groot, zijn zoon, is hier begonnen als rijwielhersteller. Enige tijd later begint Jan een taxibedrijf dat later overgegaan is naar zijn zoon Bas. Bas de Groot begon al met de handel in auto’s toen hij nog op school zat en geen rijbewijs had, dat was in de jaren vijftig. In 1956 zijn we BOVAG lid geworden en is De Groot occasions gaan verkopen met BOVAG garantie. Het bedrijf groeide en werd een aantal keren verbouwd en uitgebreid. Zo beschikken we nu over een eigen plaatwerkerij en spuiterij, uitgerust me