Deskundig advies

Ik wist niet waarom mij auto niet meer kon rijden. Autobedrijf de Groot gaf deskundig en eerlijk advies hoe ik mijn auto kon laten repareren. Op hun advies heb ik de ANWB pechhulp ingeschakeld. De ANWB zorgde ervoor dat ik met mijn auto naar de garage van de Groot kon rijden. Mijn auto is daarna snel gerepareerd en autobedrijf de Groot liet ook zien wat de oorzaak was van het probleem. Autobedrijf de Groot heeft echt kennis van zaken. Ik ben zeer prettig geholpen door hun!

Heel fijn

Zeer fijn contact. Eerlijkheid wbt de auto waar ik interesse in had. Geen fancy verkooppraatjes (gelukkig) Ongedwongen, ontspannen sfeer Bij het ophalen van de auto mooi met strik verpakt

vertrouwenwekkend bedrijf

Vanaf kennismaking een prettig gevoel. Fijne mensen, deskundige mensen.

Gezellige,eerlijke garage

Eerlijke prijs,eerlijke verkoper,blijmet de auto!!

Uitstekende kwaliteit in combinatie met goede klantvriendelijkheid.

Autobedrijf de Groot denkt altijd in het belang van de klant. Geen 9-tot-5 mentaliteit, altijd op zoek naar een goede prijs-kwaliteit van onderdelen om de reparaties netjes uit te voeren. Wat ook leuk is om te zien: de trots die van de monteurs afstraalt als ze de opdracht hebben voltooid. Het zijn vakmensen!

Prima service, echt betrouwbaar.

Ik ben er van overtuigd dat er geen onnodige reparaties aan mijn auto uit gevoerd worden. Je kunt er altijd terecht. En, de auto wordt thuisgebracht !!!!! Heel tevreden.

Een fijne betrouwbare garage waar ik als vrouw een goed gevoel krijg

Bovenstaande zin slaat op het feit dat ik enkele keren een benauwd gevoel heb gekregen toen ik als vrouw alleen mijn auto moest laten keuren en laten onderhouden bij een garage. Verder ben ik zeer tevreden over de auto en onderhoud ervan. Vriendelijke roet Anne-Marie Hermsen

Snelle en goede service bij de Groot

De Groot werkt snel en goed, de service is top!

Stevig aan de Prijs

Heb mijn auto laten keuren en gelijk een grote beurt laten doen .de prijs van de grote beurt viel mij vies tegen 425,- gezien op internet de prijzen variëren tussen 250,- en 350,-euro voor mijn type auto Lancia Ypsilon.

Fijn bedrijf

1 en al vriendelijkheid.

Had gebeld over een auto en gevraagd of hij nog aanwezig was en ik een paar dagen later een proefrit kon maken en dat was geen probleem. De proefrit gedaan en de service was uitstekend en uitgebreid gepraat over de auto onder het genot van een bak koffie en de deal afgehandeld.

Klantgericht ( juiste mentaliteit )

Ontvangen door dhr. van Wingerden: deze man heeft een positieve klantgerichte benadering!

heel erg prettig en goed

Ik kom al jaren bij autobedrijf de Groot. Eerst in Sliedrecht en nu in Noordeloos. Altijd uitstekend geholpen met goede auto's en goede service en behulpzame monteurs.

Klant vriendelijk

Word goed ingelicht omtrent schade of reperatie

Goed geholpen met onderhoud/APK aan de auto

Zeer tevreden. Auto was snel onderhouden en weer APK gekeurd.

Fijne en behulpzamen mensen.

Een betrouwbaar bedrijf, met goede service!

Als ik bel, dan is er altijd wel een plek om af te spreken. En worden mijn klachten serieus verholpen. Ook zijn ze zeer kundig en technisch en staat de koffie altijd klaar!

Erg fijne garage!

Als er iets is met 1 van onze auto's zeggen wij altijd; We bellen meneer de Groot! Dan komt het wel weer goed. En zo gaat het ook! Onderhoud, schade alles kan hier opgelost worden. Het is hier erg fijn dat je persoonlijk contact hebt, er wordt meegedacht. Wij rijden er graag een stukje voor!

Op basis van vertrouwen

Een 2e hands auto kopen blijft altijd spannend. Mijn vorige auto had veel kuren en die onzekerheid daar wilde ik vanaf. Helaas brandde er binnen een week al meteen lampje op het dashboard maar de garagehouder baalde hier net zo van als ik, hij kwam persoonlijk langs om het op te lossen. Wat een service!

Wordt altijd snel en goed geholpen.

De monteurs blijven net zolang zoeken tot het probleem opgelost is, zelfs als dat na 18 uur is. Indien nodig krijg ik een vervangende auto mee. Het bedrijf komt altijd zijn afspraken na. Prima bedrijf.

Goede service, korte lijnen

Als dorpsgenoot is het altijd prettig om hier langs te komen. Snel geregeld en korte lijnen.

Een goed en vertrouwd gevoel bij Autobedrijf de Groot .

Dit was de tweede keer dat ik onze auto liet onderhouden , en dit is gebeurd naar alle tevredenheid . Ze nemen nog de tijd voor een praatje en nemen goed met je door wat er moet gebeuren . Ook de mogelijkheid voor een leenauto vind ik belangrijk . Allemaal zeer vertrouwd en gemoedelijk .

Prima, nog geen rekening gezien?

?

Mooi familiebedrijf

Hartelijke ontvangst altijd en prima automonteurs.

Botersloot 59

4225PS Noordeloos

Over Autobedrijf de Groot

Ons bedrijf is een voorbeeld van de opvolging van vader op zoon en is een echt familiebedrijf. In het jaar 1929, de ‘barre winter’ bouwde Bastiaan de Groot een pand aan de Botersloot. Jan de Groot, zijn zoon, is hier begonnen als rijwielhersteller. Enige tijd later begint Jan een taxibedrijf dat later overgegaan is naar zijn zoon Bas. Bas de Groot begon al met de handel in auto’s toen hij nog op school zat en geen rijbewijs had, dat was in de jaren vijftig. In 1956 zijn we BOVAG lid geworden en is De Groot occasions gaan verkopen met BOVAG garantie. Het bedrijf groeide en werd een aantal keren verbouwd en uitgebreid. Zo beschikken we nu over een eigen plaatwerkerij en spuiterij, uitgerust me