Redelijk tot goed

Erg vervelend dat ik de ANWB moest inschakelen. De verlichting aan de rechte deed het niet.. Stekker was niet aan gesloten. Tevens is het uitlijnen nog niet goed auto trekt naar een kant

Goede gemoedelijke service

Geen poespas over afleverpakketten en extra kosten. Nette inruilprijs voor onze oude auto.

Zoals altijd weer helemaal tevreden!

Goede adviezen. Altijd tijd voor een praatje, prima service.

Geweldig geholpen.

Klant vriendelijk Goede service. En altijd vriendelijk

Fijn bedrijf!

Vorig jaar mijn auto ingeruild bij Autobedrijf De Groot. De medewerkers zijn erg vriendelijk en ik ben goed geholpen. Nu terug geweest voor APK. Moet er een stukje voor rijden, maar is de moeite waard!

Prima service voor een nette prijs

APK laten doen bij de Groot Netjes geholpen en goede uitlegt gehad over de reparatie. Prima service.

Eerlijk advies en neemt de tijd voor je.

De eigenaar nam ruim de tijd om van verschillende occasions de voor en nadelen te vertellen. Reden daar weg met een prima auto.

Geslaagd

Zeer leuk geholpen en de strik was mooi

uitstekend

er werd gelijk tijd gemaakt en alles netjes gerepareerd en opgelost

Fijn en betrouwbaar bedrijf.

Bij autobedrijf de Groot is het prima geregeld en worden de afspraken goed nagekomen. Er heerst een fijne sfeer.

Deskundig, betrouwbaar en vriendelijk

Altijd vriendelijk, deskundig en betrouwbaar. Goede service en ze staan altijd voor je klaar

Goed en vakkundig geholpen

Je mag zelf kijken in en rond de auto. Heb je vragen dan worden die netjes beantwoord. Er werd alle tijd genomen voor ons

Een fijn en eerlijk bedrijf.

Heel professioneel

Zeer goede ervaringen

Super service

Fijne ervaring met uw bedrijf

Prima service en professioneel uitgevoerd onderhoud.

Afspraak altijd in onderling overleg, waarbij de klantvoorkeur leidend is. Goede vervangende auto en de onderhoudswerkzaamheden zijn vakkundig uitgevoerd. Vriendelijke ontvangst en begeleiding. Kortom: hier schrijft een (zeer) tevreden klant!

Vriendelijke deskundige mensen waar je zeker een auto kunt aanschaffen of jouw auto kan laten onderhouden !

Top bedrijf

Top bedrijf en aardige eigenaar. Bedankt henri

Heel fijn degelijk familiebedrijf zonder enige opsmuk! Zo zie ik het graag!

Goede service!!!!

Een goede garage met deskundigheid en een goede service.!!!

Fantastisch, deskundig, klantvriendelijk bedrijf

Vele jaren waren wij klant bij de de Groot Auto’s te Noordeloos, met een aantal bedrijfs- en privé auto’s. Nu nog met 2 privé auto’s, vanwege verkoop van ons bedrijf. Altijd goed geholpen, op tijd, kundig, vriendelijk, nét even ietsje ( een heel ietsje) meer als bij een ander garagebedrijf!

Goede service.

Snelle en persoonlijke service!

Super snel en fijn geholpen. 'S avonds nog de auto kunnen brengen en de volgende dag stond die netjes gerepareerd met een nieuwe APK weer klaar! :-)

Klant vriendelijk behulpsaam

Gooie monteur en vriendelijk

Geweldig!!!

Goede surves lekkere koffie.

Botersloot 59

4225PS Noordeloos

Over Autobedrijf de Groot

Ons bedrijf is een voorbeeld van de opvolging van vader op zoon en is een echt familiebedrijf. In het jaar 1929, de ‘barre winter’ bouwde Bastiaan de Groot een pand aan de Botersloot. Jan de Groot, zijn zoon, is hier begonnen als rijwielhersteller. Enige tijd later begint Jan een taxibedrijf dat later overgegaan is naar zijn zoon Bas. Bas de Groot begon al met de handel in auto’s toen hij nog op school zat en geen rijbewijs had, dat was in de jaren vijftig. In 1956 zijn we BOVAG lid geworden en is De Groot occasions gaan verkopen met BOVAG garantie. Het bedrijf groeide en werd een aantal keren verbouwd en uitgebreid. Zo beschikken we nu over een eigen plaatwerkerij en spuiterij, uitgerust me