Super !!!

Je wordt er echt als klant behandeld; supervriendelijk, deskundig en altijd bereid die extra stap te doen. Kortom; een aanrader voor iedereen om zijn auto daar te kopen of in onderhoud te geven ! Top bedrijf !

Goede reparatie en redelijke prijs en service

super service!!en kwaliteit!!

doe al enkele jaren zaken met de eigenaar en zeer prettig en betrouwbaar !!

Tevreden

Ik ben zeer tevreden, ik heb mijn auto 8 jaar gelden gekocht en altijd in onderhoud bij Autobedrijf de Groot, hij wordt netjes opgehaald en thuis gebracht en voor een betaalbare prijs gerepareerd, nu moest hij een nieuwe distrubutieriem, en met verbazing stapte ik gisteren in de auto, hij was netjes gewassen en van binnen ook helemaal schoon, ik was helemaal happy, soms heb je als invalide toch dat kleine beetje geluk wat je soms nodig hebt. Bedankt Timon voor je lieve gebaar. Ik vertrouw mijn autootje altijd.

Prima geholpen.

Acuut probleem (kapotte buitenspiegel) door Autobedrijf de Groot met een goede noodoplossing mij direct weer mobiel gemaakt. Vervolgens in goed onderling overleg een afspraak gepland, waarop de nieuwe buitenspiegel is gemonteerd. Meedenken en klantvriendelijk opereren is, naast vakmanschap, een uitstekende eigenschap van Autobedrijf de Groot.

Netjes en correct geholpen

Top bedrijf

Doen alles volgens het boekje, nooit is iets teveel. Veel vakmanschap tegen een uiterst concurrerende prijs

Prima garage bedrijf

Vriendelijke mensen met een mooi garage bedrijf

Klantvriendelijk met goede informatie

Duidelijk omschrijving voor reparaties en onderhoud

Fijn en goed geholpen

Fijn en goed geholpen

zeer behulpzaam,meedenkend en goede service

De keren dat ik naast mijn standaard apk bij autobedrijf de groot kom is het altijd een prettige ervaring. Er wordt mee gedacht, gekeken en daarna een oplossing gezocht of gerustgesteld dat het niets geks is en je gewoon door kan rijden. Wij zijn erg tevreden

Uitstekende, klantgerichte service door echte vakmensen!

Al meer dan 10 jaar rijd ik in auto's geleverd en onderhouden door Autobedrijf de Groot. Met deze auto's rijd ik dagelijks naar mijn werk en terug (ongeveer 50.000 km per jaar). Als er iets met de auto is, hetgeen zelden voorkomt, dan word ik heel goed geholpen: snel, professioneel en meedenkend. De kosten/baten verhouding is ook zeer klantvriendelijk. Kortom: hier schrijft een zeer tevreden klant.

Prima!

Melding op het dashboard, gebeld en kon zo terecht om het probleem te laten verhelpen.

Prettige ervaring

Vanwege deze prettige ervaring komt mijn auto, die ik bij De Groot heb gekocht, bij hen in onderhoud. Ik heb er vertrouwen in.

Goed geholpen

Goed geholpen. Geen onverwachte meer kosten.

Al 40 jaar prima ervaring bij autobedrijf de Groot

Meerdere auto's gekocht bij de Groot en altijd goede service.

Vriendelijk en eerlijk en behulpsaam

Behulpsaam

Prettige garage

Komt zijn afspraken na. Correct bedrijf.

Fijn bedrijf, persoonlijke benadering, alles 100% in orde

Onze auto is al jaren in onderhoud bij de Groot, naar volle tevredenheid. Ook de aangeschafte auto's zijn altijd picobello in orde.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een fijn bedrijf
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hebben kortgeleden een auto gekocht bij Autobedrijf de Groot en zijn erg tevreden met de klantvriendelijkheid en service.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kort en krachtig prima zaak fijne mensen
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zelfs bij onverwacht bezoek aan autobedrijf de Groot snel en goed geholpen zodat we ondanks schade naar ons vakantie adres door konden.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fantastisch bedrihf.waar ik altijd keurig en vriendelijk geholpen wordt. Kwaliteit en vriendlijkheid staan hier nog hoog in het vaandel
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Idd..betrouwbaar..deskundig..zeer hulpvaardig en vriendelijk
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Botersloot 59

4225PS Noordeloos

Over Autobedrijf de Groot

Ons bedrijf is een voorbeeld van de opvolging van vader op zoon en is een echt familiebedrijf. In het jaar 1929, de ‘barre winter’ bouwde Bastiaan de Groot een pand aan de Botersloot. Jan de Groot, zijn zoon, is hier begonnen als rijwielhersteller. Enige tijd later begint Jan een taxibedrijf dat later overgegaan is naar zijn zoon Bas. Bas de Groot begon al met de handel in auto’s toen hij nog op school zat en geen rijbewijs had, dat was in de jaren vijftig. In 1956 zijn we BOVAG lid geworden en is De Groot occasions gaan verkopen met BOVAG garantie. Het bedrijf groeide en werd een aantal keren verbouwd en uitgebreid. Zo beschikken we nu over een eigen plaatwerkerij en spuiterij, uitgerust me