Zeer correct en volgens afspraak geholpen

prima !

Prima !

dik tevreden

goed te woord staan. Begrip voor mijn leeftijd en de daarmee verbonden service, zoals thuisbrengen .

Alles keurig en perfect geregeld.

Twee banden laten vervangen, kon er op wachten met een kop koffie. Alle werkzaamheden werden keurig uitgelegd, met het hoe en waarom. Prima service, TOP !!

Vakkundig.

Al meerdere keren een auto daar uit laten lijnen. Van mijzelf, vriendin en dochter. Kleine spelingen worden gelijk opgemerkt en netjes door gecommuniceerd. Altijd goede communicatie en vakkundig advies. En uiteindelijk een perfect resultaat.

Aanrader

Prettige communicatie en altijd vakwerk.

Al jaren goede service ,top

Sinds +/_ 1984 bij dit garagebedrijf en al die jaren goed behandeld en tegen redelijke prijzen . Nooit geen klachten gehad en als er iets toch niet helemaal in orde is wordt het altijd perfect afgehandeld . Wie werkt maakt foutjes , die hier ook . In al die jaren ook familie en vrienden de Hefbrug aanbevolen . Zijn nu nog steeds bij de Hefbrug , dit zegt genoeg.

Goede service vriendelijke medewerkers een top garage

De hefbrug blijft ons na 20 jaar verrassen met een geweldige service

Ik schrijf eigenlijk alleen reviews als iets echt heel slecht is of boven verwachting goed. Al zo’n 20 jaar laten we onze auto’s onderhouden door De Hefbrug, en de mannen blijven ons telkens weer verbazen met hun geweldige service. Ze zijn altijd beschikbaar voor vragen, leveren eerlijke onderhoudsbeurten tegen een goede prijs, en zijn bovendien bijzonder klantvriendelijk. Echt een voorbeeld voor veel andere bedrijven!

Duidelijke communicatie, heldere afspraken

De medewerkers van De Hefbrug denken op een vriendelijke manier mee over het onderhoud van de auto. Afspraken zijn helder en duidelijk.

Goede garage

Goede garage, met vriendelijk personeel. Er wordt netjes gecommuniceerd over reparaties die nodig zijn.

Deskundige reparaties volbrengen.

Je proeft de kennis en vakmanschap. Je bent een klant.

Altijd goede service,

Bij de hefbrug wordt moeite gedaan om een afspraak in te plannen, ook als de agenda al overvol is.

Goede service en uitleg

Goede service en uitleg. Vriendelijk personeel.

Gewoon goed en eerlijk

Aanrader

Tevreden!

Goede service, contact gehad over reparaties e.d en weer mooi schoon afgeleverd!

Wat ze beloven doen ze.

Alles wordt netjes uit gelegd, als je om uitleg vraagt.

Prima jongens en altijd correct

Geen verrassingen, je weet waar je aan toe bent en schappelijk in prijs met top service

goeie service

vriendelijk personeel, goeie en snelle service

Goed en duidelijke hulp

Vriendelijk, servicegericht

Ben al jaren klant, mede gezien bovenstaande

Vriendelijke service!

Eén belletje en ik wordt zsm geholpen als de omstandigheden het toelaten.

Geweldig!

Wij zijn erg tevreden pver de service! Na de grote of kleine beurt wordt de auto keurig schoon afgeleverd!

Zoals altijd de top

Klantvriendelijkheid, uistekende service en ze voeren -naar mijn gevoel- geen onnodige reparaties- en onderhoudvoorstellen.TOP.

De Lavalstraat 6

7903BC Hoogeveen