prima service en vakmanschap

de hefbrug is kwalitatief een prima garage . de monteurs zijn prima vakmensen. de service is goed. reparaties en keuringen worden tot volle tevredenheid uitgevoerd

Goede voorlichting en vriendelijk

Zie boven staande en vlot behandeld En deskundig goede voorlichting en vriendelijk.

Prima geregeld en netjes

Altijd uitstekend service

Altijd goed geholpen.

Vooraf goed besproken wat alles ging kosten, dus geen verassingen nadien.

Uitstekende service

De gebruiksvriendelijkheid van afspraken maken en de open en eerlijkheid die wordt gegeven tijdens het bespreken van onderhoud, waardeer ik op vijf sterren

Prima service, snel afspraak kunnen maken

Zoals al vele jaren prima geholpen

Top garage met Top personeel

Top Garagebedrijf

goede service en vriendelijk personeel

altijd vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. Reparaties prima, goed meedenkend als er meerdere oplossingen mogelijk zijn.

Zeer goede service

Ben erg goed en snel geholpen

Prettig garageteam, die vakmanschap en service hoog in t vaandel hebben staan

Had mijn koplamp van de auto lek, bleef condens in staan. Binnen een week een nieuwe unit in huis en opnieuw geplaatst.

wat een toppers!

een team! Tja wat moet je er nog meer van zeggen.... ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen, eerlijk in de prijzen die ze benoemen en bieden (als het kan natuurlijk) altijd een alternatief zodat de keuze altijd bij jou als klant ligt! Bij dit bedrijf (team) is de klant koning(in) :-)

Zeer correct en klantvriendelijk.

Vriendelijk, terzake kundig en kostenbewuste garage waar je geen onnodige kosten in rekening gebracht worden.

Voorspelbaar en transparant qua kosten

Vooraf netjes gebeld. Medewerker denkt prima mee in alternatieven of keuze tussen een noodzakelijke reparatie en een advies.

Goed zoals altijd

Vriendelijk personeel dat ook met je meedenkt. Niet de hoofdprijs te betalen is ook welkom in deze dure tijden.

100%vertrouwen in het team van de Hefbrug!

Al jaren kom ik voor het onderhoud van mijn auto bij carteam garage de Hefbrug. Er werken vriendelijke mensen, er wordt overlegd voor er iets wordt uitgevoerd en de prijs is ook altijd acceptabel.

Klant vriendelijk, fijne garage en leveren goed werk

Kom hier al jaren, ben erg tevreden. Klantgericht, denken mee en bieden goede oplossingen. Vriendelijk personeel.

Super service

Kon gelijk terecht, band werd gelijk gerepareerd en een hele vriendelijke bejegening. Top

Snelle service, kan er altijd terecht!

Fantastisch geholpen!

Hele fijne mensen die goed met je meedenken, erg behulpzaam, eerlijk en goede service! En een hele lieve hond!

Super garage!!

Vlot en vakkundig geholpen. Altijd vriendelijk en behulpzaam.

Denken altijd mee

Deskundige vakmannen.

Goed en deskundig advies en fijne service.

Zeer prima garage. Kom ik zeker terug

Vriendelijke mensen. Alles duidelijk uitgelegd.

Deskundig, snel en vriendelijk

Euvel snel verholpen, tegen naar mijn idee redelijk tarief

De Lavalstraat 6

7903BC Hoogeveen