Goede service, klantvriendelijk, eerlijk!

Klantvriendelijk, duidelijk en snel

Duidelijke adviezen en innovatieve oplossingen om een beurt te plannen. Fijn contact

Klantvriendelijk

Je wordt geholpen als klant niet iemand met een nummer o.i.d. En na twee bezoeken noemen ze je al bij de naam, voorstellen hoeft niet meer. Dus ze kennen je als klant.

Service gericht

Professionele en eerlijke garage. Behulpzaam en goede monteurs. Ben er al jaren tevreden klant

Fijn bedrijf!

Goed advies en service

perfect

geen toelichting nodig

Airco van onze Peugeot deed het niet meer, door het team van de Hefbrug is de oorzaak snel gevonden en het bewuste onderdeel in overleg vervangen.

Fantastisch

Deskundig, vriendelijk en meedenkend. Al jaren vaste klant met onze 3 auto's.

Serviceniveau is hoog. Duidelijke afspraken en oorzaakmelding. Kijken verder dan alleen maar naar het euvel. Prestatie en prijsniveau voor mijn gevoel correct. Ben zeer te vreden over deze garage!

Super garage!!

Ze staan altijd voor je klaar. Denken goed met je mee. Service is gewoon altijd top. Super vriendelijk! Gaan met de tijd mee. Betrouwbaar!

Service gericht en netjes

Ik ben momenteel zelf niet mobiel, belde om mijn afspraak af te zeggen maar kreeg direct een oplossing aangeboden dat de auto gehaald en gebracht werd. Keurig geregeld, ben echt heel tevreden.

Flexibel reageren bij een onverwachte situatie

De datum van de APK keuring 2022, 25 juli kwam slecht uit. Bij een bezoek aan de garage vroeg ik de mogelijkheid de keuring te vervroegen. Hun antwoord was, 2 maanden eerder keuren kan en daarbij blijft de APK datum voor 2023 dezelfde nl 25 juli. Toen ik op 25 mei bij de garage kwam voor de vervroegde APK keuring, bleek dat ze mij niet hadden ingepland. Toch hebben ze dezelfde dag de APK keuring uitgevoerd.

Was allemaal weer prima voorelkaar!

Alles verliep weer vlot en zoals gewenst!

hulpvaardigheid was super

geweldig er werd voor mij een goede oplossing geboden, ondanks dat men het druk had hebben ze mij uitstekend geholpen!!!

Fijne service en altijd denken in mogelijkheden

zoals altijd vriendelijk en netjes.

Kundig vakmanschap

Vriendelijk en accuraat. Duidelijk

Top zo als altijd

Vriendelijke mensen, kundig, eerlijk helemaal goed!!

Fijne Garage

Ze zijn zorgvuldig; Bespreken het plan van aanpak en leggen goed uit wat ze gaan doen. Ze komen na wat er afgesproken is. Het werk wordt professioneel en goed uitgevoerd, en de kosten lijken redelijk en marktcomform zover ik kan beoordelen.

Fijn bedrijf! Kwaliteit!

No nonsens!

Zeer tevreden!

Vooraf een prijsopgave gevraagd, snel een keurig voorstel ontvangen voor een nieuwe distributieriem (set) laten monteren. Alles precies volgens afspraak en erg tevreden over de service! De volgende keer kom ik hier weer, bedankt Peter & Team :)

Goed deskundig personeel en vriendelijk

Altijd vriendelijk, goed personeel

Een super net bedrijf en een goede service

Ik ben zeer tevreden over de service van de Hefbrug. Ze denken net je mee en geven je niet het gevoel dat ze je iets willen aansmeren. Zeer plezierig!

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs.

Prima garage met redelijke prijzen. Open en eerlijk over wat ze tegen komen en de noodzaak van reparaties. Zeer toegankelijk met een goede communicatie.

Perfecte analyse van gevonden problemen

Grote beurt van de mini en perfecte analyse van de gevonden problemen, daarna overleg met ons over de bevindingen en uiteindelijke reparatie. Zeer prettig samenspel en zeer professioneel geholpen en zekers voor een goede prijs.

De Lavalstraat 6

7903BC Hoogeveen