Tevreden

Uitstekende service

dik voor mekaar

doen wat is afgesproken. vriendelijk. goede service

Goede en vlotte service, duidelijke info over kosten .

Top garage

Altijd goed en vakkundig geholpen

ik ben tevreden

ik ben tevreden over de trekhaak, wel een beetje jammer dat er wat vergeten was en dat er nog weer 45 euro bijkwam op de afgesproken prijs, maar nu is het netjes

Goed werk geleverd

Altijd goede behandeling. Prima te woord gestaan

Alles volgens afspraak

goede service en redelijke tarieven

Top garage

Goede service en vriendelijk personeel en niet duur kwa reparatie kosten

Prima Service!

Ik vind dat de Hefbrug heel open communiceert over wat er allemaal met de auto moet gebeuren, ze zijn erg toegankelijk en in overleg is alles mogelijk. Ze laten ook netjes weten wanneer de auto weer klaar is om op te halen. Prima autobedrijf!

Zoals gewoonlijk goede service en deskundigheid.

Al jaren heb ik mijn auto in onderhoud bij Garage De Hefbrug te Hoogeveen. En al die tijd ben ik zeer tevreden over de behandeling, die ik krijg bij dit bedrijf. Deskundigheid, service, betrokkenheid zijn allemaal te vinden bij Garage De Hefbrug. Dus zal ik zeker terug blijven komen.

uitstekende garage

Klantgericht, prima service.

Kennis van zaken en een uitstekende service

Kom hier al meer dan 35 jaar prima bedrijf

prettige mensen en vakbekwame eerlijke service

Garage de Hefbrug is een vakbekwame leverancier van onderhoudswerkzaamheden aan auto's, ook electrische. Je wordt plezierig en snel geholpen en krijgt eerlijk advies en veel service. Een aanrader.

Betrouwbaar en klantvriendelijk

Wanneer er extra kosten gemaakt worden dan word je altijd keurig gebeld van te voren. Daarnaast ook goeie service. Helaas was de deur beschadigd tijdens reparatiewerkzaamheden. Geen probleem kan gebeuren. Hebben ze direct eerlijk aangegeven en ook meteen keurig opgelost. Top garage!

Goed geregeld

Alles netjes in overleg geregeld. Bedankt

UITSTEKEND

Ik heb niet meer dan lof voor deze geweldige garage.

Vertrouwd om de auto in onderhoud te hebben.

Er wordt naar mijn idee goed advies gegeven en overlegd wat nodig is om de auto in goede staat en veilig te houden.

Geweldige Service!

De Hefbrug is een garage waar we al vele jaren komen en ik altijd onze auto's met een gerust hart achterlaat. Ik heb hier nooit het gevoel gehad dat er zaken worden gedaan die niet nodig zijn. We worden altijd netjes geinformeerd over de onderdelen die vervangen moeten worden of die geadviseerd worden, waarna ik als klant kan meebeslissen wat er in de onderhoudsbeurt gedaan gaat worden. Ga zo door mannen!

Vriendelijk en vakkundig

Duidelijkheid over kosten nu en in de (nabije) toekomst, werd keurig thuis gebracht en weer opgehaald. Mijn eerste keer hier maar zeker niet de laatste.

Uitstekende service

- klant vriendelijk - duidelijk - werkzaamheden zeer netjes uitgevoerd.

Goed geholpen. Proficiat.

Het probleem werd prima opgelost. Fijn dat dit even tussendoor mogelijk is. Super! Bedankt!

Weer goed geholpen

Al >25 jaar klant omdat ‘het klopt’.

Betaalbaar degelijk vakmanschap, klantvriendelijk, altijd een duidelijke uitleg over de te make kosten en advies over toekomstig te verwachten onderhoud.

De Lavalstraat 6

7903BC Hoogeveen