Het is altijdgoed bij de Hefbrug

Perfect geregeld.

Snelle en eerlijke afhandeling.

Eerste keer bij deze garage. Prima service. Duidelijke uitleg over wat gedaan moet of kan worden

Eerste indruk en ervaring is prima.

vertrouwen en prima

Ben er net met eigen auto; eerder al wel met auto van dochter. Goed indruk.

Goed , maar kan nog beter

Op 24 feb 2022 een beurt laten doen. Tevens een klacht aangegeven "klapperen, metaalgeluid onder motorkap, specifiek bij voorwielen ". Alles zou gecontroleerd worden, ook de remblokken etc. . Helaas heeft men de klacht niet kunnen verhelpen. Als laatste zou de schokdemper overblijven. ( Vandaag 14-03-2022 bij een andere garage second opinion voor dezelfde klacht laten doen. De remblokken lagen te klapperen in de remklauw. Voorremmen schoongemaakt, de gaffels ingevet en weer gemonteerd. De klacht is verholpen. Jammer dat de klacht verhelpen weer het nodige geld gekost heeft, dit was niet nodig geweest als betreffende monteur nog beter gecontroleerd had.

Fijne behulpzame garage

Goed geholpen,denken met je mee,prettig in de omgang

Prima service en vriendelijk personeel met verstand van zaken.

Goede club!

Ik kom er al jaren. Altijd meedenken. Altijd flexibel. Eigenlijk wat je verwacht van een betrouwbare garage. Tot de volgende keer.

Goede service en er wordt met je overlegt over de werkzaamheden die ze willen uitvoeren.

Weer super

Zoals altijd goed en vakkundig geholpen. Komen hun afspraken altijd na en overleggen goed met de klant hoe en wat er moet gebeuren en houden zichzelf hier aan. Gewoon top, een dikke aanrader.

Altijd een vertrouwde adres voor de onderhoud van ons auto's.

Top bedrijf

Goede afspraken goede prijs en fijn team met goede monteurs

Goede betrouwbare service

Betrouwbare en snelle service. Klantvriendelijk. Problemen met de auto worden besproken met mij als klant. Met duidelijke uitleg wat de voor- en nadelen zijn. Waardoor achteraf geen onverwachte kosten ontstaan.

Bekwaam personeel

Dit bedrijf zegt wat hij doet, en doet wat hij zegt.

100 % tevreden

Hallo, Zoals gewoonlijk perfect geholpen. Kan weer veilig rijden op de nieuwe four season banden.

Levert goede kwaliteit en komt afspraken na

De samenwerking met de Hefbrug is altijd erg prettig. Ze leveren kundig werk, denken mee en komen afspraken na als het gaat om bijv. tijdslijnen en overleg.

Lekker!

Een prettig bedrijf. Goed werk met fijne mensen.

Top garage

De beste garage van nederland !!!!

Prettig en meedenkend

Prettig

Super geholpen

Kon door knieblessure niet autorijden wordt opgehaald met auto en thuisgebracht auto weer goed in orde bedankt peter voor de service

Super tevreden

Altijd goede service en net een beetje extra! Vriendelijke monteurs en altijd behulpzaam. Betaalbaar maar professioneel.

Hartstikke goed

Vriendelijk behulpzaam vskkundig

ik word altijd vriendelijk, snel en eerlijk geholpen door de mensen van Garage de Hefbrugf

Al jaren kom ik met mijn (2e-, 3e-, of 4e hands-) auto's bij Garage de Hefbrug. Mijn ervaring is altijd dat er een oplossing wordt gevonden voor evt problemen, zonder dat ik het gevoel heb 'een oor aangenaaid' te hebben gekregen. De mannen die er werken zijn vriendelijk en er wordt op een prettige manier meegedacht in zaken als: vervangend vervoer, goedkopere oplossingen en veiligheid.

Oprecht advies

Altijd een oprecht en betrouwbaar advies

Fijne garage, ga hier altijd heen en altijd tevreden :)

De Lavalstraat 6

7903BC Hoogeveen