Prima meegedacht en vervanging motor goed uitgevoerd.

Door Hefbrug werd onze auto doorgemeten en bij het niet kunnen repareren al actie genomen voor een vervangende motor. Deze vervangende motor is goed geplaatst en getest. Contacten verliepen plezierig. Afspraken werden nagekomen.

Geweldig fijn team specialisten!

De auto wordt met respect gerepareerd, en-of onderhouden. Vooraf weet je wat je betaald, en dat maakt het compleet.

Vriendelijk en eerlijk personeel. Direct prijsopgave dus achteraf geen verassingen

hele fijn bedrijf!

Kom er al jaren en ik vind het een het super bedrijf.. leuke mensen die er werken.

Super goede ervaring

Het garage Ik heb supergoed ervaring het kan niet beter

onderhoud goed uitgevoerd

Werk uitgevoerd zoals verwacht kan worden .Meegedacht over te volgen acties .

Fantastisch

Goede service. Vriendelijke behandeling Goede adviezen Word naar huis gebracht en weer opgehaald Al met al ik ben een zeer tevreden mens

Super geholpen!!

Heel goede garage!! Heel veel kennis en goede prijs!! Zou zeggen iedereen naar de HEFBRUG

Altijd goed.

Veel jaren prima service.

Goede service en vakkundig personeel

Goede service en vakkundig personeel

Top garage

Bekwaam personeel vriendelijk en nemen de tijd even over het hoe en wat en betrouwbaar

Klantvriendelijk

Altijd aandacht oor de klant, tijd voor een gesprekje, goede service. Een ervaren bedrijf, competent, naast fatsoenlijke prijs zeker ook kwaliteit afleveren. Ze blijven een bedrijf met aandacht voor de klant, maar merkbaar is ook dat n het bedrijf zelf onderling ook goede sfeer is.

Onderhoud wordt goed uitgelegd.

Bij binnenkomst wordt uitgelegd wat ik kan verwachten. Na vertrek wordt een analyse uitgevoerd waarna ik wordt gebeld. Samen met de garage nemen we door wat er gedaan moet en/of kan worden. Er wordt ook nagedacht over mogelijk komende onderhoudspunten en wordt de vraag gesteld of ik daarmee iets wil gaan doen. Daarna gaat de garage aan de slag en smiddags kan ik de auto alweer ophalen. Prima service!

Heel klantvriendelijk en servicegericht bedrijf!

Ik wordt altijd heel vriendelijk te woord gestaan. De auto wordt vakkundig gemaakt. En je wordt niet onnodig op kosten gejaagd.

Klantvriendelijk, bekwaam en oplossingsgericht.

Goede ervaringen met deze garage.

Prima behandeld

Zoals het hoort

ontzettend goede service ne continu info over de voortgang van de onderhoudsbeurt

fantastische open en directe communicatie vanaf het 1e moment en tijdens de onderhoudsbeurt zelf die een hele dag duurde regelmatig telefonisch op de hoogte gehouden van de bevindingen en en voorstellen voor de voortgang.

Eerlijkheid en duidelijkheid

De twee kernwoorden eerlijkheid en duidelijkheid naast vakmanschap zijn kwaliteiten die ik in deze garage enorm waardeer.

Wordt hier altijd vriendelijk te woord gestaan.

Fijn om door dit team geholpen te worden

Zeer gedreven en bekwame monteurs.

Bellen en terecht kunnen voor advies en reparatie

Vakkundige garage, vertrouwd gezicht aan de balie

Een goud eerlijk bedrijf, goede communicatie, goede vakmensen

Top!

Kom nu al jaren met volle tevredenheid bij de Hefbrug. Goed overleg vooraf en zonodig tijdens de reparatie dasrom geen nare verassingen.

Zoals altijd vriendelijk en goed.

altijd goed

Ik ging vandaag naar de hefbrug om een lampje te vervangen, maar vroeg ook even of ze de rest van de verlichting even wilden controleren. Ze zijn erg klantvriendelijk en denken met je mee. Alleen maar goede ervaringen. Ik laat al mijn autobeurten en keuring door hun verzorgen.

De Lavalstraat 6

7903BC Hoogeveen