Goed onderhoud en duidelijke communicatie

Altijd goede ervaringen bij hen. Ze communiceren duidelijk en denken mee met de klant. Prima bedrijf!

Gewoon top

Zoals altijd een goede service en vriendelijke medewerkers.

Snelle service, behulpzaam en klantvriendelijk.

Ontdekte een lekke band, heb meteen gebeld. Kon de auto meteen brengen en kon erop wachten, uurtje later thuis en auto weer in orde! Dik tevreden!

Fantastische service en eerlijke prijzen.

Ik heb de eigenaar van de camping "De Bulte" Hoogeveenseweg 8 te Tiendeveen op de hoogte gebracht van Uw service. Hij gaat zeker met U afspreken.

Betrouwbaar

Goed eerlijk advies

Service

Kwaliteit 5 sterren

Uitstekende service met aandacht voor klant en auto

Er wordt een eerlijk verhaal verteld. Welke reparaties nodig zijn en welke nog uitgesteld kunnen worden Top garage

goed geholpen

fiets ter beschikking en nagedacht over eventuele gevolgen van de oorzaak. uitlijning!!

Veel ervaring en klantvriendelijk

Hele fijne service en erg klantgericht. Ook reëel meekijken naar wat echt nodig is voor de auto.

Goede garage

Goede garage, je wordt altijd keurig netjes geholpen!

Zeer tevreden. Prima service

Prima service!

Betrouwbare garage

Betrouwbare garage, fijn betrouwbaar bedrijf om de auto heen te brengen.

Uitermate tevreden!

Goeie service, klantvriendelijkheid en je weet waar je aan toe bent. Mochten er kosten/extra reparaties bijkomen dan wordt je netjes opgebeld met de vraag of je deze wilt laten repareren. Prima bedrijf!

Goede service!

Gekozen voor een aircoservice. En dit is geheel naar wens uitgevoerd. Duidelijk in de uitleg van wat er was gebeurd.

Fijn betrouwbaar bedrijf

Goede service Ik word naar huis gebracht en weer opgehaald. Vriendelijke mensen. Als ik tussendoor een probleempje met de auto heb kan ik vaak gelijk terecht en wordt het verholpen terwijl ik wacht. Er wordt duidelijk uitgelegd wat er aan de auto mankeert. Ook weer dik tevreden.

Servicegericht

Al jaren klant bij de Hefbrug. Altijd eerlijk en transparant over werkzaamheden en kosten. Denken mee met de klant en een eventuele misser van hun kant wordt altijd netjes opgelost.

Top garage

Hier werken nog echte vakmensen dus raad deze garage iedereen aan

Prettige professionele medewerkers

Goeie service, vriendelijk personeel

Ik wilde graag lid worden van de pechhulp, vandaar dat ik gebeld heb, het was snel geregeld, binnen 10 minuten kreeg ik de bevestiging via de mail

ik heb prima ervaringen met de Hefbrug

Je kunt er goede afspraken maken

Eerlijk en zorgvuldig

Service zeer goed. Vriendelijke benadering en afspraak is afspraak.

Afspraken worden nagekomen. Je weet precies waar je aan toe bent betreffende de te maken kosten.

Probleem snel verholpen.

Airco werkte niet naar behoren. Toch maar even langs gereden, 20 minuten later gefikst. TOP!!

Persoonlijk, vakkundig met oog voor de klant.

Al jaren wordt mijn oud wagentje er al onderhouden ... (van 2003) zonder al te grote kosten.

Ik word altijd goed geholpen.

Mijn ervaring is altijd positief.

De Lavalstraat 6

7903BC Hoogeveen