Goed en geweldig team

Jullie zijn correct geven duidelijke informatie

Zeer vriendelijk

We zijn heel vriendelijk geholpen en al onze vragen werden met veel geduld beantwoord.

Klant koning

Zoals altijd vriendelijk en geen enkele druk op meerwerk. Wel zonodig een advies. Klasse

Klantvriendelijk. Alles is bespreekbaar

Afspraken worden goed nagekomen

Eerlijk advies, en goede en vriendelijke dienstverlening

Zeer goed, en eerlijk geholpen, raad deze garage zeker aan

ouderwets goed

zoals altijd voortreffelijk

Altijd vriendelijk en behulpzaam goed werk

Heel goed!

Goede service! Snel en betrouwbaar. Zeker aan te bevelen.

Snel, betrouwbaar

Goed geholpen, geen verassingen

Wordt keurig van te voren gebeld over te eventueel te vervangen van onderdelen of aandachtspunten dit ervaar ik als zeer prettig

Prima geholpen

Ze houden je goed op hoogte wat er met auto aan de hand is. Zelfs met foto's als het nodig is

Super zoals altijd.

Goede afspraken welke ook worden nagekomen.

Prima service.

Elke apk transparant en eerlijk!

Ik doe altijd mijn auto APK keuren bij De Hefbrug. Ontzettend goede service en gaan nauwkeurig te werk. Ze zijn altijd transparant met reparaties en controles van de voertuigen en leggen goed uit en laten het zien wat er precies mis mee is. Je auto is hier in betrouwbare handen van professionals!

Zeer tevreden met de pechhulp bij lekke band

Gister kreeg ik een lekke band (bedankt voor de persoon die roestig metaal verloor op een druk kruispunt). Na een telefoontje met De Hefbrug was hij met 15 minuten bij me. Daar heeft hij wat dingen nagekeken, telefonisch een nieuwe band besteld en afgesproken dat hij me zou bellen als hij weer terug kon komen om de band ter plekke te verwisselen. Hij heeft aangeboden om me naar huis te rijden maar ik had al wat geregeld. Een uurtje later werd ik gebeld of ik weer richting m'n auto kon komen. De timing was geweldig want toen ik aankwam had hij de nieuwe band er al op zitten. Top! Vandaag de rekening via mail ontvangen, voldaan en happy dat alles zo makkelijk en snel geregeld was.

Correct en meedenkend

Fijn dat de garage zorg draagt dat de auto goed onderhouden wordt.

TOP

Zoals altijd weer top werk geleverd tegen een prima prijs.

is dat ze goede service geven

dat het eerst met de klan gecommuniceerd word voor ze het uitvoeren

Goed bezig en vakkundig geholpen

Goede garage

Peter, zoals gebruikelijk : het was weer goed!

Ik kwam al bij je vader toen hij nog in de Piet Heinstraat woonde en werkte.! Kun je nagaan.! We hebben het altijd goed gehad met elkaar. ! Succes verder en de groeten. !

betrouwbaar

eerlijk en oprecht advies. een vertrouwd adres waar ik enige jaren klant bent

Top Garage

Prima garage,goede info.

Prima bedrijf,goede info,alles correct gerepareerd.

De Lavalstraat 6

7903BC Hoogeveen