goede en snelle service leuk bedrijf

je wordt er goed en snel geholpen

Gewoon goede service

Ik heb niks te klagen over deze garage. Leuke menzen en goede service. Wat wil je nog meer?

Altijd goede betrouwbare service.

Altijd goede betrouwbare service. Denken met je mee, en houden zich aan de afspraak.

Topservice, deskundig en vriendelijk.

De service is zoals altijd top. Monteurs zijn deskundig en vriendelijk. Vooraf is er altijd een deskundig, duidelijk en eerlijk advies.

Goed voor elkaar!

Op zeer korte termijn een APK afspraak ingepland met leenauto. Dit was geen probleem.

Professionals

Ervaren groep wat oog heeft voor de klant

Zoals altijd uitstekend

Kijken verder dan waar je voor komt en dus geen verrassingen in de toekomst qua reparaties.

Super services

Gisteren de auto gebracht om wat na te laten kijken .de auto kon meteen blijven staan vandaag de auto gerepareerd

Super service. Eerlijk

Prima geholpen

Prima geholpen en snelle afwerking

Snel, vakkundig

Snel en vakkundig geholpen binnen een dag. Geen poespas, maar duidelijkheid en niet duur. Tot de volgende keer

Goede service niet te duur

Altijd netjes betrouwbaar en voor een eerlijke prijs

Kom er al jaren en ik heb niet het gevoel getild te worden.

Altijd duidelijk in wat er gebeuren moet aan de auto (of niet). Komen de afspraken ook na. Als ik iets zou moeten verzinnen om te verbeteren dan zou ik er een poosje langer voor moeten zitten om iets te bedenken.

Heel goed en vriendelijk geholpen.

De uitleg van wat er stuk was en de vooraf besproken kosten werden erg goed verteld. Kortom klasse!!

Prima service en correcte informatie betreffende de auto

Goede info betreffende de conditie van de auto en foto's van de te repareren onderdelen ! Goede service !

Vertrouwd en eerlijk adres

Ben al jaren klant bij de Hefbrug, ook al die jaren zeer tevreden over het onderhoud en de service. Fijn en vertrouwd adres.

Snel en duidelijk

Snel advies en snel geholpen Duidelijke uitleg Klantvriendelijk en klantgericht

Er is duidelijk uitgelegd wat er moest gebeuren en ook wat in de komende tijd is te verwachten betreffende onderhoud

Erg behulpzame monteurs die je snel weer goed op weg helpen.

Fijn en flexibel bedrijf.

Er wordt goed mee gedacht. Een open en eerlijk bedrijf, je voelt je klant.

Uitstekend!

Als altijd zijn we weer zeer tevreden!

Verstand van zaken en vriendelijk

Je kunt duidelijk merken dat ze weten waar ze het over hebben. Ze denken mee en zoeken naar goede oplossingen. Heldere adviezen en een prima service. Daarnaast zijn ze ook nog flexibel, dus als er een keertje een spoed geval is dan wordt er tijd voor je gemaakt. Aanrader dus!

Goed advies qua onderhoud auto

zie hier boven

Auto gebracht voor defecte verwarming. Keurige ontvangst, gedurende de de dag op de hoogte gehouden van de problematiek. Reparatie keurig uitgevoerd. Enkele andere punten benoemd. Kortom een uitstekende service. Het aanbevelen waard.

zeer goed bezig

Je wordt altijd op tijd gebeld als het onderhoud duurder wordt. Dat vindt ik een juiste besluit.

De Lavalstraat 6

7903BC Hoogeveen