Top service, eerlijk en betrouwbaar.

Fijne service, eerlijk over de dingen die er niet goed zijn. Als is eerder langs geweest voor een piepend stuur, is naar gekeken en wat aan gedaan voor niks. Kon hem zo weer meenemen. Erg fijn!

Goede service en vriendelijk Jullie houden je aan afsprakem

Prettige en meedenkende organisatie

We brengen onze auto('s) al meer dan een decennium naar de Hefbrug. We voelen ons prettig bij de nuchtere manier van handelen van de medewerkers. Een prima ontvangst, nauwkeurige analyse van de problemen en praktische aanpak. Je merkt dat het personeel van de Hefbrug plezier in haar werk heeft en dat straalt het bedrijf uit. Ga lekker zo door!

Uitstekende service

Garage De Hefbrug denkt altijd met je mee. Een eerlijke en deskundige garage met een menselijke maat, die je niet teveel laat betalen. En gaat er een keer iets niet goed, dan lossen ze het altijd weer naar tevredenheid op. Nu al ruim 5 jaar mijn vaste garage en dik tevreden.

Prima.

Vriendelijk te woord gestaan, goed meegedacht en duidelijk overleg over wat er gebeuren moest. Prima service.

Altijd alles als afgesproken.

Lees de vorige zin Peter

Goede voorlichting van de werkzaamheden vooraf, tijdens en na de tijd.

Prettig contact met goede en naar ik hoop juiste voorlichting. Geen onnodige reparatie,s alleen die waarover gesproken wordt.

Prima service en kwaliteit

Prima service en flexibel meedenkend

Goed advies gekregen en prima werkzaamheden.

Goede service en betrouwbaar

Ben al jaren een zeer tevreden klant. Altijd een afspraak op korte termijn mogelijk. Een paar maanden geleden maakte mijn auto een vreemd geluid....ik ging zonder afspraak langs. Een aardige monteur maakte gelijk tijd en reed even een rondje. Hij achterhaalde het probleem maar gaf me het advies te wachten met de reparatie tot de APK. Daarom weet ik dat het eerlijke mensen zijn. Kortom vriendelijk personeel goede service. Een zeer betrouwbare garage die ik iedereen kan aanraden!

Aardig, klantvriendelijk, en voordelig

Kwam met een lijstje van APK afkeurpunten om een offerte te vragen, meneer maakte dat direct en ik ging vervolgens naar andere garages om te kijken wat het voordeligste was voor mij. Vervolgens besloten om een afspraak te maken, maar het was op de verkeerde dag. Ik ging vanochtend daar naartoe, maar dat was helemaal geen probleem en de auto was netjes gemaakt en afgemeld.

Wij zijn prima geholpen

zeer goed

Top zoals gewend!

Duidelijke omschrijving werzaamheden en kosten vooraf en na vakkundige reparatie!

Betrouwbaar

service

worden altijd netjes en correct geholpen

Prima garage!

Al 25 jaar vaste klant en alleen maar goede ervaringen.

Via de mail een herinnering van de apk , afspraak gemaakt en vervolgens na telefonisch overleg met de garage ,over de aandachtpuntjen die de garage tegen kwam gepleegd aan mijn auto ,

Al jaren klant en altijd tevreden!

Ik krijg altijd een eerlijk advies en reparaties worden altijd overlegd

Keurig geholpen!

Geweldige service

Even tussendoor een lampje verwisselen, geen probleem, ook al was het heel druk! Fijn.

Super!

Goed geholpen en dat even tussen de bedrijven door.

Goed en eerlijk advies

Prima en duidelijk advies

Prima advies inzake bandenwissel

Gastvrij

Je wordt vriendelijk ontvangen alles in overleg. Leen auto stond al klaar

Servicegericht, flexibel, meedenkend personeel

Altijd welkom voor kleine zaken, op afspraak of spontaan. Ze denken fijn mee met de planning van het onderhoud.

De Lavalstraat 6

7903BC Hoogeveen