Weer uitstekend

Auto gebracht voor een b-beurt en die is keurig uitgevoerd terwijl ik met een kopje koffie er op kon wachten. Professioneel , vriendelijk en betaalbaar. Een dikke 10.

Zoals gewoonlijk: fantastisch!

Startproblemen - gebeld - monteur op afgesproken tijd voor de deur - gestart en naar garage gereden - accu doorgemeten - was kapot - accu vervangen - klaar!!!! En rekening betaald natuurlijk. En dat alles binnen een half uur.

betrouwbaar en deskundig

Er wordt duidelijk overlegd wat er gaat gebeuren of in een eventueel volgend bezoek uitgevoerd moet worden. Dit met een duidelijke opgave van de te verwachte kosten ,als er tijdens de werkzaamheden meer kosten aan het licht komen is er altijd eerst overleg hierover.

Snelle afhandeling en vriendelijke behandeling

Auto maandagmorgen gebracht (zonder afspraak) en toch op de dinsdag gerepareerd.

Snel, efficiënt, vriendelijk, duidelijk . Ik ben al 25 jaar klant van Garage de Hefbrug, en nog steeds zeer tevreden.

Top garage! Uitstekende service

Fijne mensen en uitstekende service. Ze denken nog echt met je mee. Ik beveel deze garage zeer zeker aan! Echt top!

Klantvriedelijk,en goede servers.

Goede ervaring kom er al jaren. En geen klachten.

Super garage bedrijf en super monteurs

TOP

Geweldig team. Voelt vertrouwd om je auto hier te laten onderhouden.

Goed advies, geen onzin verhalen maar realistisch en oplossend. Top team

Uitvoering grote beurt en apk: Na de apk-keuring en vooraf aan de uitvoering van de grote beurt uitstekend geïnformeerd omtrent de uit te voeren werkzaamheden en de daarmee gepaard gaande kosten.

de service is goed goede uitleg

dat goed te woord word gestaan en duidelijke kosten omschrijving

Zoals ik al zei zeer tevreden!! Goede service! Staan altijd voor je klaar. Vriendelijk personeel.

Prima als vanouds!

Zoals altijd deskundig advies en reparatie. Niks mis mee.

Goede garage, correct, vriendelijk, kennis van zaken.

Is mijn vaste garage geworden. Niet duur, goed in gelicht, geen verassingen. Goede prijs opgave. Levert kwaliteit.

Tevreden

Vriendelijke ontvangst, goede adviezen

Topbedrijf

Geweldig bedrijf, prima service en vakkundige monteurs!

Eerlijke service

Ontzettend goed bedrijf!

Al jaren de garage waar mijn auto wordt onderhouden. Uiterst aardige mensen en zeer vakbekwaam. Ik heb door de jaren heen al veel vrienden laten kennismaken met deze garage. Een aanrader :)

Prima ervaringen

Ze zijn erg klantvriendelijk en de prijzen vallen ook niet tegen. We zullen het bedrijf aan iedereen aanraden

Snelle service !

Na dat ik gestrand was met de auto heeft de Hefbrug mij direct geholpen en de auto afgesleept. Op woensdagmiddag gestrand en op vrijdag kon ik de auto al weer ophalen! Top service !

Zeer tevreden.

Professioneel, 100% betrouwbaar, vakkundig. In de afgelopen 20 jaar geen enkele onduidelijkheid of vraagteken gehad.

Altijd top service

Aardige mensen, harde werkers en eerlijke prijzen.

Wederom goede service

Zeer betrouwbare eerlijke garage.

Leuk contact

De eigenaar Peter leeft mee met de klanten.en altijd goed advies ga zo door team hefbrug.

eerlijk en betrouwbaar

De Lavalstraat 6