Wederom zeer tevreden!

Al jaren klant met onze auto's bij De Hefbrug. Prima contact ,duidelijke afspraken geen verrassingen. Ga zo door mannen!

Top garage

goede garage waar je nooit voor een verrassing komt te staan met reparaties. Bij mankementen word eerst contact op genomen met de klant zodat die kan beslissen wat wel of niet gedaan mag worden. De enige verassing die je bij de Hefbrug krijgt is de lage prijs voor de reparaties en de klant vriendelijkheid

Goed geen klachten.

De service en klantvriendelijk is super.

Vriendelijk en klantgericht onderhoud

Vriendelijk en klantgericht onderhoud, eigenaar denk met ons mee en biedt uitstekende service.

Fijne eerlijke garage met een top service

Uitstekende service en advies.

Prettig en correct.

Meedenken en uitstekende service

Ik heb een leaseauto en mijn remblokken waren bijna versleten. Wiebing heeft contact opgenomen met mijn leasemaatschappij en hij mocht het vervangen en de factuur rechtstreeks daar naartoe sturen. Sinds kort heeft hij zich daar bij aangesloten. Top geregeld!

Prettige open sfeer

Prettige open sfeer, en wat ik zeker ook van belang vind is het voorleggen aan de klant wat de beste manier is om een eventueel mankement aan de auto te verhelpen. Geen opdringen van reparaties.

snelle service

ik kwam bij de Hefbruk omdat mijn auto moeilijk starten wilde en zonder afspraak toch snel geholpen en probleem verholpen

Zeer kundig vakbedrijf

Ondanks veel technische tegenslagen lukt het ze om de auto weer tip top te krijgen. Zelf met een wasbeurt! 💪👍

geweldige service

staan altijd voor je klaar, helpen je meedenken met de beste oplossingen

Mijn ervaringen zijn alleen maar positief.

Peter, je weet ik kom al zo lang bij jullie en dat is niet voor niks! Netjes ontvangen en te woord gestaan en goed geholpen. Ik weet niet beter.

Klantvriendelijk

Nemen de tijd .. en alles wordt rustig uitgelegd

Goeie survice

Ik ben der nu een paar keer geweest en de Hefbrug is een goeie garage zeker een aanrader.

Nemen de tijd om je probleem aan te horen.

Reparatie goed uitgevoerd. Controle uitgevoerd, krijg informatie over wat er in de "nabije"toekomst moet gebeuren aan mijn voertuig.

Goed advies/voorlichting, eerlijk en komt afspraken na ook wat betreft de rekening.

Perfecte service

Wordt meegedacht. Heldere uitleg van verrichte werkzaamheden

Fijne mensen met goede service

Ze nemen de tijd voor jou en je auto. Fijne mensen, goede service en eerlijke prijzen. Niet duur.. veel doen voor weinig geld:)

Altijd bereid. Doen wat ze zeggen.

Al jaren klant. Goede kwaliteit in alles. Prettige en vriendelijke mensen. Geen burocratisch gedoe.

Heel goed.

Wordt goed geholpen. Willen alles voor je doen.

bedrijfsbus weer helemaal in topconditie

na een diagnose dat de lagers en remmen vervangen moesten worden een nieuwe afspraak gemaakt; samen met de periodieke beurt is dit in een dag uitgevoerd, bus is ook van buiten en binnen schoongemaakt als extra service, is weer als nieuw!

Snelle correcte service

Snelle correcte service

een super garage!!

wordt altijd top geholpen! fijne medewerkers

Duidelijk advies, kundige en vriendelijke medewerkers

Wordt al jaren prima geholpen door het team van de hefbrug

De Lavalstraat 6

7903BC Hoogeveen