goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima services en altijd snel weer klaar.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijk, meedenkend, accuraat en eerlijk. Goede service, je mag altijd een fiets/ auto mee terwijl je auto gemaakt wordt.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Als nieuwe klant ben ik zeer tevreden over het afhandelen van de reparatie aan mijn auto. Op maandagmiddag mijn auto neer laten zetten door de afsleepdienst en de reparatie werd in het drukke schema ingepast. Top.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf punctueel, goed,professioneel.denken mee, en zijn flexibel. eigenlijk alles wat je wilt van een firma waar je je auto achterlaat.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf realistisch in de adviezen, snelle sevice.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ons gezin/familie komt er al jaren. \r\nJa dan doe je het goed, ga zo door.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deskundig advies, ze denken mee en hebben de juiste expertise in huis. Fijn bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben hier al jaren klant. Ze denken met je mee. Je krijgt duidelijke informatie over eventuele reparaties.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima garagebedrijf

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf. Ik kom hier al sinds de jaren\"\' 80.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf altijd goede ervaringen. Hulpvaardig en meedenkend.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima. Klantvriendelijk. Denken met je mee.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Betrouwbaar, meedenkend, prettige service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb Garage De Hefbrug een paar jaar geleden aanbevolen en als ik in Hoogeveen kan blijven werken, zal ik deze Garage De Hefbrug blijven gebruiken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onze ervaring is heel goed!\r\nPrima service!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf plus is kleine reparatie gelijk hulp\r\ngoede communicatie

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is de eerste keer dat ik hier kom het lijkt gord

De Lavalstraat 6

7903BC Hoogeveen