Zeer betrokken bij de de klant v.w.b. oplossing probleem auto

Prettig team van medewerkers.

Prima garage

Vriendelijk en welwillend personeel. Goede en eerlijke voorlichting.

Goede service, aardige mensen!

Super voor mekaar daar! Goede communicatie. Hou ervan! Thanks heren! Keep up the good job!

Snelle en goede service

Goede communicatie, denken mee, duidelijke uitleg en offerte, vriendelijk en snelle afhandeling.

goede service

goede garage en laagdrempelig

Klant koning op alle gebieden

Receptie vriendelijk en vakdeskundig. Verrassingen tijdens het onderhoud worden altijd voorgelegd. Rekening altijd acceptabel en ze wordt ongevraagd altijd per punt toegelicht. Pet af in deze tijd van vervlakking.

Dikke prima

Duidelijke afspraken

Ik ben fadi ik heb altijd top ervaring bij garage De heffenbrug

Beste garage ooit altijd goed advies gebruik topmaterialen professionele monteuren en prijzen heel goed

Vriendelijk, behulpzaam, duidelijk

Helaas is het erg duur. Dat is pittig als alleenstaande moeder. Maar erg tevreden over hoe ik altijd heel prettig, volledig, vriendelijk, behulpzaam en duidelijk wordt geholpen. Ze doen altijd een stapje extra waardoor je je als klant erg gewaardeerd voelt.

Goede ervaring mee .Al heel veel jaren.

Als je belt wordt je altijd vriendelijk te woord gestaan. Je weet waar je aan toe bent.

Snelle service

Snelle en goede service

Uitstekende service

Ik hoorde wat bijgeluiden tijdens het rijden, en hebben de monteurs mn auto helemaal nageken. Uitgebreide prijs opgave via de mail gekregen. 'S ochtends de auto gebracht en einde middag was de auto klaar! Goede en vriendelijke monteurs met veel kennis van zaken!

Zoals altijd prima geholpen

Prima geholpen, keurige afspraken zoals altijd

Komen afspraken na

Goede communicatie over de te verwachte kosten, goede service

TOP Garage met vakmensen

Dit is al jaren mijn vaste garage, vakmensen die met je meedenken.

Goed en vertrouwd adres!

Net als alle andere keren alles weer netjes afgeleverd en zelfs was mijn auto gewassen en uitgezogen! Amezing good.

Goede service en oplossings gericht

Erg goede ervaringen met dit bedrijf. Komen afspraken, no nonsense en goede prijs kwaliteit verhouding.

Goede communicatie, vriendelijk, betrouwbaar!

Zeker

Goede garage.

Deskundige monteurs en goede service

Super garage, weten wat ze doen. Uitstekende service

Super garage

topgarage

goede service, goed overleg, kwaliteitswerk

APK plus service

Vriendelijk professioneel personeel, goede prijs en tevreden over de service. gaf me zelfs een fiets om mee naar huis te gaan.

De Lavalstraat 6

7903BC Hoogeveen