Meedenkend, klantvriendelijk en betrouwbaar.

Leveren goed werk! Bellen altijd om te overleggen.

Na goed communicatie tussen monteurs en klant uiteindelijk lastig te traceren mankement verholpen .

Superfijn contact en tevreden resultaat

Helder overleg over de werkzaamheden en verwachtingen. Gezellig en relaxte sfeer. Top garage, top lui

Goed zoals gewend

Komen al enkele jaren bij deze no-nonesense garage. Ze bellen als er onverwachts wat is en overleg is altijd mogelijk. Vriendelijk personeel en vergeleken met dealers nog betaalbaar.

positief

Duidelijke afspraken vooraf die prima worden nagekomen.

Topservice!

Lastige situatie en super meegedacht om het op te lossen! Heel fijn dat er ook leenauto's beschikbaar zijn.

Snel, goed en vriendelijk geholpen!

Sprinter gebracht voor een beurt en keuren. Alle punten die voorheen nooit zijn opgepakt dit keer wel uitgevoerd.

Goede en eerlijke service

De heren reparateurs van De Hefbrug leveren goed werk, leggen goed uit hoe en wat er gedaan moet worden en zijn hier ook eerlijk in. Ze zijn misschien niet de goedkoopste, maar daar is de service ook naar en ik zal bij de eerstvolgende klus zeker weer bij ze aanbellen.

Betrouwbaar

De Hefbrug is een garage die betrouwbaar, klantvriendelijk, deskundig en meedenkend is. Na vele jaren dat ik klant ben kan ik dat zeggen.

Prima garage!

Kom al vele jaren bij de Hefbrug. Altijd prima geholpen. Geven duidelijke prijsopgaven en leveren prima werk. Staan altijd voor je klaar en kennen je persoonlijk.

Fantastisch bedrijf.

Fijne mensen met verstand van zaken. Komen er al jaren.

Zijn transparant in wat ze doen, en een goed advies.

Goed gedaan.

Prima benadering van de klant, uitleg en oplossing van het probleem. Ik raad aan.

Goede autogarage, vriendelijk, betrouwbaar, duidelijk

Ik kom hier al vanaf dat ik een auto heb (13 jaar), mijn vader komt hier ook al jaren, altijd goed bevallen. Goed advies over wat ze opgemerkt hebben, maar je mag zelf beslissen wat je wil laten uitvoeren. Duidelijke afspraak en kosten overleg zodat je weet waar je aan toe bent, Mooie werkplaats, met ervaren mensen Ze kennen je bij naam.

Fijne garage

Altijd vriendelijk en goede prijzen

Altijd goed.

Afspraken worden goed na gekomen

zeer tevreden

correct deskundig en vriendelijk

Betrouwbaar

Goede service,men denkt echt mee,auto zelfs een wasbeurt gehad,heel tevreden,kennis van zaken

Goede service, transparante prijzen

Dinsdagmiddag bracht ik mijn auto naar de garage en binnen 20 minuten had ik al telefoon met een offerte. Duidelijkheid over de prijzen en netjes een telefoontje later op de dag toen bleek dat de reparatie duurder uitviel. Woensdag middag kon ik de auto al weer ophalen! Snelle service!

zeer goed

ik kan bijna altijd direct bij jullie terecht en de klaus wordt snel geklaard.

Fantastische service

Opnieuw een erg goede ervaring. Herstel van mijn airco die door de dealer niet juist was behandeld. Terugrit in mijn koele auto was buitengewoon aangenaam. Altijd weer fijn om het vakmanschap van dit team te ervaren. Groot compliment voor het team van De Hefbrug

Prima garage erg vriendelijk

Prima de prijs gecommuniceerd en was wat fout gegaan is geheel naar tevredenheid opgelost. Erg fijn geregeld.

Super geholpen

Zoals gewoonlijk duidelijkheid en een super service

De Lavalstraat 6

7903BC Hoogeveen