Top Service!

Snel geholpen en een meedenkend bedrijf.

Fijn bedrijf

Altijd behulpzaam, eerlijk advies, heel blij mee!

Prima service en onderhoud

Bij elke auto wordt precies gekeken wat nodig is. Geen overbodig onderhoud bij weinig kilometers. Volgens afspraak en goed overleg.

Al jaren lang zeer tevreden!

Of het nu telefonisch of mondeling contact is, altijd vriendelijk te woord gestaan of ontvangen. Reparaties/APK worden goed uitgevoerd en de auto loopt na 10 jaar nog steeds als een trein!

een betrokken en vriendelijk bedrijf

Auto Pul werkt met vriendelijke mensen die meedenken en geen zaken doen aan de auto die niet nodig zijn. Ze bellen tussentijds op of iets 'wel echt nodig is'. Wat ik heel bijzonder vind. Daarnaast rekenen ze zeer schappelijke tarieven voor een onderhoudsbeurt die bij de dealer minstens het dubbele zou kosten. Dikke 10 van ons!

Ik wordt altijd keurig geholpen, fijne garage

Goede garage en prettig persoon

Deskundig.

Kennen hun vak

Mercedes service & kwaliteit tegen normale tarieven

Ik rij een youngtimer Mercedes cabrio. Onderhoud is top geregeld. Er wordt meegedacht, Realistisch onderhoud, dus geen onnodig onderhoud. En de prijzen billijk.

Eerlijke, betrouwbare en vakkundige garage

Gewoon helemaal prima; komen afspraken na, zijn eerlijk en open over wat ze gedaan hebben of gaan doen; denken mee om overbodig onderhoud te voorkomen; gewoon een meer dan prima adres.

Prima bedrijf

Wordt er altijd goed geholpen en komen afspraken na en ze zijn altijd vriendelijk.

Betrouwbaar en kundig bedrijf. Mooie auto`s.

Zowel wat betreft aankoop auto`s als de werkplaats al jarenlang naar volle tevredenheid klant. Eerlijke prijzen, duidelijke afspraken en aardige mensen.

Fantastisch

Auto Pul in Ermelo, fantastisch bedrijf !!!

Vertrouwd adres met allround kennis en service

Ben al meer als 45 jaar klant, blinkt uit in persoonlijke aandacht, service, en betrouwbaarheid. Dit op gebied van verkoop-, inkoop auto en onderhoud.staan altijd voor je klaar.

Als altijd vakmanschap en klantgericht

Altijd goed en snel geholpen duidelijk en eerlijk advies. Ik rijd graag 120 km op en neer om de auto in top conditie te houden!

Top garage

Beste garage van ermelo harderwijk kom er al jaren

vakkundig

super garage , ik kom hier al 30 jaar.

Staan altijd voor je klaar en denken met je mee

Zodra wij een probleem met 1 van onze bedrijfswagens of prive wagens hebben, kunnen we bijna altijd meteen terecht om te bekijken wat er moet gebeuren. Super service en hele fijne werknemers.

Goed bedrijf, altijd hoed geholpen

Altijd goed3 service en duidelijke antwoorden. Geen poespas

buitengewoon prettig

Staat altijd klaar, vriendelijk en grote vakkennis.

Netjes, volgens afspraak en transparant.

Bij onverwachte reparaties altijd eerst overleg. Keurige receptie.

Fijne betrouwbare garage

Deze garage werkt keurig netjes . Zijn transparant en meedenkend. Fijn in de omgang en komen afspraken na.

Top Bedrijf

Komen afspraken na en denken goed mee

Top bedrijf staan dag en nacht voor je klaar .

Geen wachttijden zoals bij de dealers want die laten je echt in je in steek af en toe niet normaal. Jammer dat hun voor Mercedes Benz geen garantie problemen mogen oplossen dan zou het helemaal perfect zijn maar goed dat ligt niet aan hun.

topbedrijf

Zeer flexibel en betaalbaar.

top

goede service