perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Als klant kun je op dit familiebedrijf rekenen!\r\nZe staan altijd voor je klaar ook zonder afspraak.\r\nEerlijk en betrouwbaar, zeker aan te bevelen!!!\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eerlijkheid en deskundigheid zijn van dit bedrijf 2 grote pluspunten. Daarom kom ik al jaren bij Pul.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super services gevoelig, altijd direct geholpen of een snelle afspraak. En afspraak is afspraak!!!Zeer betaalbaar. Kortom mijn garage.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Skoda Octavia gekocht zonder garantie. Binnen 2 weken bleek dat de thermostaat defect was. Auto Pul was bereid om een zelf meegebracht onderdeel kostenloos te vervangen, bij dit type auto 1 dag werk. Super service! Vriendelijke medewerkers en een betrouwbaar bedrijf!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede service, aardige medewerkers. Wij zijn helemaal gelukkig met onze Audi A3

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige verkoper. Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Ik heb auto gekocht zonder garantie. Cruise controle bleek achteraf kapot. Deze is gemaakt op kosten van het bedrijf. Echt een aanrader om hier te kopen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Twee weken geleden onze nieuwe Skoda Octavia gekocht. Onderweg naar huis hoorde wij een schrapend geluid. De volgende ochtend gelijk gebeld. Wij konden gelijk komen om het na te laten kijken. Er bleek iets mis te zijn met de versnellingsbaksteun. Er werd niet moeilijk gedaan, en is kosteloos gemaakt. Ondanks dat wij geen extra garantie hadden. Garage Pul, een dikke pluim voor jullie!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijk en behulpzaam. Professioneel en betrouwbaar.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer hulpvaardige en vriendelijke verkoper. Geen gladde praatjes, dit is het en daarmee klaar. Hierdoor weet je als klant goed waar je aan toe bent. De Audi A3 na een proefrit direct mogen meenemen. Petje af voor dit bedrijf.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een 10 met een griffel!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer klantvriendelijk, komen de afspraken na, een aanrader wie een leuke jonge auto zoekt voor een goede prijs en kwaliteit.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf No nonsens verkoper met eerlijke prijzen zowel inruil als verkoop. Ook service tervreden over

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een Seat Leon gekocht bij het bedrijf. Keurig en netjes geholpen, erg op mijn gemak en voelde mij ook thuis. Nadat ik de auto had meegenomen hoorde ik ineens een raar geluid. Keurig netjes gebeld en er was mij verteld dat ik gelijk kon langskomen. Eenmaal bij autobedrijf Pul gelijk de auto op de brug en het defecte onderdeel gelijk vervangen zonder dat ik ervoor heb moeten betalen. Excellente service en zeer vakkundige service. Mijn volgende auto wordt zeker weer bij autobedrijf Pul!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In contact gekomen ivm interesse voor een occasion.\r\n\r\nIk ben netjes geholpen aan telefoon & en ook in het persoonlijk contact. Aanrader / betrouwbaar!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden over Auto Pul! Met trots mijn eerste auto aangeschaft, waarbij ik op een zeer leuke manier werd geholpen. Bij vragen word ik altijd direct geholpen om een oplossing te zoeken. Ik woon zelf best uit de buurt, maar het is zeker de moeite waard om hier langs te gaan. Ontzettend vriendelijk ontvangst bij de receptie. \r\n\r\nVerder erg deskundig en vriendelijk personeel. Johan en Angeline bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In januari dit jaar heb ik een Skoda Ocativia met een DSG-automaat gekocht, inclusief 6 maanden garantie. Tijdens de garantieperiode kregen we wat schakelproblemen, niet altijd maar soms. Net als je met kiespijn naar de tandarts gaat heb je er geen last meer van. Zo verging het ons ook met de auto. \r\nIn september/oktober kregen we er toch weer last van dus maar weer terug naar Auto Pul. Johan heeft het nu ook zelf kunnen ervaren en zijn conclusie was duidelijk: dit moet gewoon opgelost worden! Dat hij de expertise van een derde inschakelt bij een dergelijk uitdaging vinden wij geen enkel probleem. Na 2 dagen stond de auto weer klaar met een nieuwe koppelingsgroep.\r\nEr is geen verkeerd woord gevallen, gewoon perfect opgelost waarvoor ik Auto Pul en Johan in het bijzonder, hartelijk bedank.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik was aan het zoeken op internet naar een Mercedes B-klasse. Een met weinig kilometers en naar mijn smaak. Nu bleek er een bij Auto Pul te staan die mij aansprak door de vele mooie foto\' s en voor een goeie prijs. Zodoende naar Ermelo gereden. Na een proefrit en even rond de tafel gezeten te hebben, tot een goeie deal gekomen. Fijn personeel en veel informatie gekregen over de auto. Geen onnodig gedoe wat ik op prijs stel. \r\n\r\nConclusie: met een fijn gevoel weggereden, en zeker aan te bevelen!\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben zeer positief over dit bedrijf. Komen goed hun afspraken na. Prijs/kwaliteit van de aangeschafte auto was zeer goed.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vorige week mijn Seat Leon aangeschaft en ben tot nu zeer tevreden. Auto was toe aan een kleine beurt en deze hebben hun er kosteloos erbij gedaan (klein stukje extra service) en dat maakt in mijn ogen het verschil tussen een gewoon bedrijf en een goed bedrijf. \r\n\r\nMocht je twijfelen ga zeker even kijken bij autobedrijf Pul, wij zouden in de toekomst zeker terug willen komen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onze camper, op Mercedes onderstel, vertoonde al 10 mnd. een heel storende fout. M\'n eigen garage en 2 x de wegenwacht kwamen hier niet uit. Kregen de auto wel weer aan de praat maar de fout kwam elke keer weer terug. Na lang zoeken bij Auto Pul terecht gekomen. Johan wilde aan de klus beginnen; dat was al plezierig. Tot m\'n vreugde vond hij de fout en heeft deze kunnen verhelpen. We zijn erg tevreden over z\'n hulp. Het resultaat mag er zijn. Hartstikke bedankt Johan! Dus zeer aanbevolen!
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onlangs een Audi A3 G-tron gekocht bij auto pul. Vriendelijk personeel , goede uitleg over de auto, en erg netjes afgeleverd! Zeker een aanrader om hier een auto aan te schaffen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd goed en snel geholpen, hele prettige communicatie en service!

Kalkoenweg 27

3851SB Ermelo