Goed en snel

Goed en snel

Fantastisch

Wij hebben een mooie peugeot 207cc cabrio gekocht en zijn zeer tevreden over de geweldige service en vriendelijke manier van de verkoop door Ron. Je kan hier rustig rondkijken en vragen stellen en overal krijg je een antwoord op van iemand die verstand van zaken heeft. In een woord een top autobedrijf! Ennnn de koffie staat klaar.

Fijne service

Er bleek na apk n foutje in de auto te zitten voor deze werd gelijk n nieuwe afspraak gemaakt en verholpen super service

Perfect heel fijn bedrijf

Altijd vriendelijk en professioneel heel fijn autobedrijf

Ik ga er altijd met een goed gevoel weer weg.

Goed en betrouwbaar

mensen daar, doen keurig werk, bellen ook altijd als er iets is.

Prima service via Richard.

Professioneel, vriendelijk, kundig.

Prima service. Je wordt goed geholpen in je keuze. Aflevering was goed.

Door toeval kwam ik in contact met Autohuis Spijkenisse. Zij hebben de 70000 Km beurt van mijn auto naar mijn tevredenheid uitgevoerd. Vooral de prijsopgave vooraf heb ik op prijs gesteld.

Goede service en snel geregeld

Daar waar de officiële merk dealer niet eens de moeite neemt om terug te bellen ben ik bij Autohuis perfect geholpen. Ben terug gebeld over het onderdeel dat vervangen moest worden en waren flexibel in hun planning. Kortom een fijne ervaring!

Zeer goede service

Ze doen altijd hun best en komen afspraken goed na . Dat vind ik belangrijk en je krijgt van te voren te horen wat het kost.

Fijn

Goede communicatie via marktplaats. Oprecht en eerlijk. Auto stond 2 maal klaar bij eerste indruk en ophalen

Betrouwbaar en flexibel

Ondanks de drukte en mijn late keurings aanvraag,een week vóór het verstrijken van de datum,prima en op tijd geholpen inclusief grote beurt. Goed advies mee gekregen dus een positieve review.

Ik word altijd heel goed en met heel veel respect geholpen. Ik ben zeer tevreden.

Geweldig bedrijf

Fijn en heel prettig en rustig geholpen

Prettig zakendoen

Fijne verkoper, prettig zaken doen

Netjes en betrouwbaar.

Afspraak die gemaakt was netjes afgehandeld. Meer vraag ik nooit.

goede service en kennis van autos

bij de aanschaf van een andere auto hebben ze mij vriendelijke en aardig ontvangen ze hebben maximale tijd aan mij besteed voor de uitleg van mijn nieuwe aanwinst

Blij met mijn nieuwe aankoop en afhandeling

Vandaag een Peugeot 208 opgehaald een no nonsens garage bedrijf komen belofte na beloofd is beloofd. Super fijn geholpen

Ik werd goed geholpen door Richard met de aankoop van mijn auto. Alles werd duidelijk uitgelegd en als ik vragen had kon ik die altijd stellen

Zeer vriendelijk en goede service

Je wordt heel vriendelijj te woord gestaan en ze hebben hun service hoog in het vaandel staan.

fijne benadering en goede service

Je wordt fijn geholpen, goede service.

Stevinweg 2

3208KM Spijkenisse