Snel en vriendelijk

Belde sochtends voor nieuwe ruitenwissers Dezelfde middag besteld en opgehaald Fijn personeel

Goed werk afgeleverd

Goed werk afgeleverd!

Goede en eerlijke eigenaar/verkoper

Geen poespas en gedraai. Kwamen er makkelijk uit.

Klantvriendelijke, heldere benadering.

Ik werd netjes en duidelijk te woord gestaan. De reparaties die moesten worden gedaan werden van tevoren goed doorgesproken. Ik woon een eindje van de garage vandaan en indien nodig word ik gebracht en gehaald. Dat is nog eens service!

Service, en vriendelijke

Klantvriendelijk

Uitstekende service !!!

Snel en transparant

Ik ben geholpen door Richard. De klantenservice was duidelijk en to the point. Informatieoverdracht was transparant. Ik heb gelijk een advies gekregen over wat er nog meer moet gebeuren aan de auto met de indicatie van de kosten.

Misschien iets duurder maar heel duidelijk. En super goed werk en alleen wat echt nodig is. Geen onzin

vriendelijk, attent.

Loopt vlot, zijn behulpzaam en op tijd. Ben ik blij mee.

Altijd netjes geholpen

Vriendelijke service en sociaal

Hier een auto gekocht, een dag eerder klaar dan afspraak. Genoeg keuze aan auto`s voor verschillende prijsklasse.

super

Wij komen er al jaren, staan altijd voor je klaar. Altijd in voor een praatje, doen altijd hun best. Ga zo door. Wies

Altijd vriendelijk en je word goed geholpen

Goede service en communicatie Kom hier al jaren En altijd goed geholpen

Gewoon goed !

Stofzuigers zijn goed, fijn dat je ook je banden nog even op spanning kan brengen.

Top service, al jaren vaste klant

Ze gaan professioneel te werk, geen onnodige kosten. Altijd goede service en mijn auto is altijd weer ready to go... En ook voor een nieuwe auto kijk ik graag bij autohuis rond ;)

Prettige communicatie en netjes geholpen.

APK keuring uitgevoerd en kleine beurt, nieuwe accu was nodig, goede communicatie en alles gedaan voor een redelijke prijs. Als het nodig is ga ik hier weer naartoe.

Gewoon goed en vriendelijk geholpen

Met apk of een beurt groot of klein krijg je altijd goede informatie wat er gedaan moet worden en wat advies is en ze hebben dan ook gelijk de kosten van alles of alleen wat er gedaan moet worden dik tevreden

Heel goed en vriendelijk geholpen.

Goed geholpen en zeer vriendelijk. Zijn heel blij met de aankoop van de Transporter.

Prettige mensen

Prima communicatie en alles goed afgehandeld

Ik ben goed geholpen en alles in goed overleg gebeurt

Alles is prima verlopen met een kleine beurt en APK keuring . Ik werd netjes opgebeld voor wat er moest gebeuren en wat het ging kosten . In goed overleg ben ik accort gegaan en werd ik gebeld toen de auto klaar was en kon ik de auto ophalen

Ik heb me auto verkocht hierzo en er een nieuwe auto voor terug gekocht’! Heel vriendelijk hele goede services . Zijn heel goed geholpen en de auto rijd als een zonnetje . Dus voor een goede mooie betaal bare auto zeker een aanraden !!

Altijd snel en goed geholpen

Altijd vriendelijk en betrouwbaar

Eerlijk oprecht altijd vriendelijk.

Prima service en aardige medewerkers

Hele fijne service!

Fijne service gehad van deze heren bij het kopen van mijn eerste auto. Ook toen er een gasveertje vervangen moest worden kon ik snel terecht en ben ik prima geholpen.

Stevinweg 2

3208KM Spijkenisse