perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had pech onderweg en werd door dit bedrijf meteen ontvangen. De tijd dat ik er zat, was ik erg hartelijk ontvangen. Eigenaar kwam zeer eerlijk over. Ook begrip voor mijn situatie. Goed advies mee gekregen. Evengoed was de auto snel gerepareerd. Goed familie bedrijf! Dank jullie wel!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed tot meer als goed

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een belletje en ze staan voor je klaar. Service aan huis. Accuraat, snel en betrouwbaar. Met recht: Klant is koning. Echt fijn om in deze hectische tijd van iemand op aan kunnen. Bedankt !!!!!
  • Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Van de week ben ik zeer goed geholpen door een van de medewerkers van Van Engen. Dit is niet de eerste keer dat ik goed ben geholpen. Ze hebben het druk en toch nemen ze de tijd voor je. Super!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf heel goed betrouwbaar eerlijk zeer vertouwd ze staan \r\nklaar voor je \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zoals gewoonlijk goede snelle service, men denkt goed mee en een betaalbare factuur

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed geholpen netjes uitgelegd wat ze gedaan hebben.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf geweldige service goed geschoold personeel ze weten waar ze het over hebben

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitrest tevreden.\r\nGoede klantvriendelijkheid.\r\nVakbekwaam.\r\nDenken ee.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kom al jaren bij Garage Van Engen,ik kan mij geen betere service bedenken Wim en zijn personeel staan altijd klaar je krijgt ook altijd een eerlijk antwoord en advies en als er de mogelijkheid er is helpen ze direkt.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Topgarage! Maken altijd tijd en denken mee. Voor echt specialistische zaken die zij zelf niet kunnen wordt een oplossing gezocht en zij brengen de auto dan zelf weg daarvoor. Waardoor hun kijk op eigen deskundigheid realistisch is, maar het komt alsnog via van Engen voor elkaar.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vakkundig en betrouwbaar. Prima!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf TOP

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wordt altijd waar je ook voor komt geholpen,ook nood situaties altijd advies zoeken naar oplossing het gevoel dat ze je echt helpen een echte no nonsens garage helemaal toppie.
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al jaren klant en zeer tevreden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd bereid te helpen om een oplossing te vinden. Reparaties worden bewust gedaan en zijn niet gericht om de omzet zo ver mogelijk te verhogen. Er word nog gerepareerd en gebruik gemaakt van niet originele onderdelen. \r\nKlein puntje is wel dat er gebruik gemaakt mag worden van beschermhoezen op de stoelen of overal uit als er in de auto gestapt word. Kleding van de monteurs mag wel netter, dat helpt denk ik zeker met de indruk die je maakt. \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf geweldig goed bedrijf! heel betrouwbaar en prima service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Niets dan goeds over deze garage, we komen er al jaren en nog nooit een vervelende ervaring gehad. Eerlijk advies, super service en transparantie.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kan niet anders zeggen dat ik altijd goed behandelt ben. Afspraken worden nagekomen en er word netjes gebeld als er meer aan de hand dan verwacht.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Beste garage. Vakkundig en betrouwbaar. Zeer klantvriendelijk.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Garage Van Engen kun je op bouwen. Ze zijn fair en duidelijk in de communicatie. Geen verassingen achteraf en/of onduidelijkheden. Daarnaast zijn de uitgevoerde reparaties altijd goed.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf UItstekend

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Staan altijd voor je klaar

Over Autovakmeester