Altijd vriendelijk je word meteen geholpen

Vriendelijke mensen betaalbaar maken niets wat niet nodig is.

• Uitstraling

Zowel voor de koop als voor onderhoud uw en mijn Autobedrijf Blom.

Al 25 jaar lang hebben medewerkers van Autobedrijf Blom mij vakkundig, vriendelijk en betaalbaar geholpen met het onderhoud van mijn auto's. Ook over de aankoop en inruil van auto's heb ik bij hen zuiver positieve ervaringen.

• Uitstraling

Ik had s’avonds auto pech onderweg naar huis en toevallig kwam ik de eigenaar van het autobedrijf tegen, hij heeft mijn auto meegenomen naar zijn garage en de volgende dag gerepareerd, super aardige/betrouwbare man !

meer dan top

.in de garage wereld is t moeilijk mensen met een hart te vind...voor autos en de klanten na tijd garage houders terleurstellend te hebben gesproken IS GEBLEKEN DAT garage Blom wel op dat niveau zit. Ook al was t iets simples Mario Blom hielp uit de brand door me oude Jeep te slepen uit een onheils plek en na 3 uur was mijn Jeep reborn again Een GARAGE ALS bLOM IN GAMEREN KAN DIE IK ECHT AANBEVELEN

Snelle uitstekende correcte service

Via e-mail afspraak gemaakt en zonder wachttijd auto kunnen brengen voor groot onderhoud. Vriendelijke bejegening en zeer goede service. Met AutoBlom weer veilig de weg op!

Zeer goede service

Heldere communicatie, goede service.

Eerlijk en no nonsens

Vorige week een mercedes e200 combi gekocht. Prima geholpen door Corne. Eerlijk en open gesprek en beide tevreden over de deal, die gauw rond was. Inderdaad bij het ophalen was de auto keurig gewassen en gezogen en voorzien van een beurt en verse APK. Waar vind je nog autobedrijven die vertrouwen geven en niet om de pot heendraaien. Garage Blom maakt dit voor mij waar... Ik rij inmiddels in mijn droomauto en die rijdt heerlijk. Hopelijk mag ik daar nog een flinke tijd zonder problemen van genieten.

• Uitstraling

Erg tevreden over betrouwbaarheid, kwaliteit en contact

We zijn erg tevreden met garage Blom. Daarom hebben we ook onze tweede Mercedes bij hen gekocht. We rijden occasion en willen graag zonder al te veel problemen in een fijne auto kunnen rijden.

• Uitstraling

Super mensen en fijn bedrijf.

Mooie Volkswagen gekocht bij Auto Blom. Auto was precies zoals omschreven en de eerste 6 maanden heb ik al zeer veel veilige kilometers gemaakt. Goed geholpen door Corne en Lars. Zeker een aanrader!

• Uitstraling

Top vriendelijke profecionele garage bedrijf

Onze Opel al meedere malen gekocht ingeruild en steeds weer een auto gekocht van Garage Blom te Enspijk. Nu we verhuisd zijn vanuit de Betuwe naar Limburg is het niet meer een normale gang van zaken om voor elk lampje naar Enspijk te rijden.Maar onze Opel had problemen met de airco en iets met de " lamdanzonde " of zoiets en al meerdere storingvermeldingen op het daschbord....In de plaatselijke garage al geprobeerd te verhelpen en na niet verholpen probleem een prijs aanvraag gedaan om het alsnog groots nóg een keer te repareren. Wauw....dat viel tegen alles met alles meer dan 1000 euro onkosten.....Weet je wat ....we bellen Corne van Garage Blom uit Enspijk eens ff...Daar werden we altijd als bekende Nederlanders ontvangen haa haa maar echt hoor en ohhh zooo behulpzaam....dus wie weet kunnen hun ons helpen en voor een goed advies zorgen en of zelfs het probleem ( problemen) oplossen en wie weet voor veeeeel minder geld. Uiteraard werden we zeer vrolijk ontvangen ná onze telefonische afsraak...en zelfs omdat we van ver kwamen zouden ze voor een boterham willen zorgen ( wat een lieve familie ) maar dat hoefde niet van ons. De problemen zijn verholpen en de airco doet het weer super....De hele voorbumper moest eraf ...wat een klus zo te zien ....maar het mooiste van alles is dat er 2 Lamdanzonde op zitten ( dat blijkt normaal te zijn ) en om dat de plaatseljjke garage er maar 1 had vervangen ...kwamen de storingen dáárom weer teug...en zaten we steeds met die problemen.....Nu niet meer ! .....en....de prijs was MEER dan de moeite waard om er heen te rijden naar Enspijk Dus een dikke 10 weer voor Garage Blom ...En uiteraard bij weer een andere eerst even kijken in Enspijk voor een mooie inruil... Zeer tevreden altijd geweest over de inruilwaarde en het afleveren van onze nieuwe auto...ook al was er maar een lampje stuk...kom maar dan maken wr dat gelijk voor jullie ....Dat missen we wel hoor. Die vriendelijle Profecionele persoonlijke betuwse service van Garsge Blom

• Uitstraling

Meneer corne en lars , hebben zaken voor mij correct en netjes afgehandeld. Ze zijn goed bereikbaar, attent en vriendelijk en hebben verstandvan zaken. Ik raad dit bedrijf een ieder aan .

• Uitstraling

Helemaal blij dankzij supergoeie service

Lars heef ons geholpen en heeft dit van het begin tot het einde super gedaan. Onze financiering via de ING leverde onverhoopt problemen op en Lars adviseerde ons DTC. Binnen een aantal dagen was het geregeld. Ondertussen bleef de communicatie helder, snel en enorm vriendelijk. Toen we uiteindelijk de auto kwamen ophalen zag hij er perfect uit en zo rijdt ie ook. Ik zou dit autobedrijf zeker aanraden!

• Uitstraling

Na een afspraak gemaakt bij Garage Blom, voor een elektronisch probleem, met mijn Mercedes, heb ik wederom een goede ervaring mogen ondervinden. De monteurs hebben kundig en top werk verricht. Ben hierdoor optimaal tevreden met de verrichtingen, die ze hebben gedaan. Mijn motto is dan ook Good Job, en lof voor het bedrijf. Met vriendelijke groet, George,

Super service

Kom er al jaren, net als mijn vader. Altijd snelle en goede service, oplossingsgericht en betrouwbaar. En mocht de schade toch een stuk hoger uitvallen dan is Corné heel schappelijk. Als je het hebt over betrouwbaar, eerlijk en oprecht dan heb je het over de jongens van Blom

Super!

Na telefonisch contact een afspraak gemaakt voor een proefrit in een prachtige Mercedes SLK320. De auto verkeerde werkelijk in nieuwstaat en na een proefrit was de koop dan ook snel gesloten. De afhandeling verliep prettig en op de dag van de aflevering stond de auto er keurig verzorgd bij. AutoBlom verkoopt mooie en eerlijke occasions. Echte auto's. Ik kan iedereen die een occasion zoekt aanraden hier eens te gaan kijken!

• Uitstraling

Heb het bedrijf gevonden via Google. Bij aankomst werd ik vriendelijk verwelkomt op het bedrijf, en voelde goed op mijn gemak. Test rit gedaan en alles was prima in orde, gelijk tot aankoop van het voertuig en geregeld alle documenten werd verzorgd, dus geen rompslomp bij ophalen van voertuig. Bij het ophalen van het voertuig gevierd met koffie gebak, dat is service. Wil het bedrijf voor de toekomst succes wensen, voor mij top niet anders, en zeker aan te bevelen. Met vriendelijke groet, George,

Goede service!

Netjes bedrijf en doen altijd er alles aan om de oorzaak te vinden en of het probleem zo snel mogelijk te verhelpen met daarbij de juiste informatie voor de klant!

Prima bedrijf zonder opsmuk

Prettig personeel en goed geholpen

Zeer goede garage

Aankoop en inruil zeer goed geholpen, Garantie geen probleem, klaar terwijl je wacht. Heb de auto nu bijna 3 jaar . Ben zeer tevreden.

• Uitstraling

Zeer goed en betrouwbaar autobedrijf alles super geregeld !!

Bij Autobedrijf Blom een Mercedes E 320 Youngtimer gekocht . Schitterende auto in nieuwstaat. Aflevering erg goed en de auto rijd fantastisch . Over de Dhr. C. Blom en zijn medewerkers ook alle lof. Hier kunt U met een gerust hart een auto kopen. Vandaar een dikke TIEN voor dit fijne Familiebedrijf.

• Uitstraling

Echte auto liefhebbers met mooie auto’s

Een auto koop ik voor een deel met mijn verstand, maar meer nog met mijn gevoel. Dus kan het soms even duren voordat ik de juiste auto gevonden hebt, als je geen nieuwe online wil samenstellen. Veel auto’s zien er digitaal beter uit dan in het echt. Dus ben ik al verschillende keren teleurgesteld naar huis terug gereden omdat de auto op de foto er beter uitzag dan in het echt. Fotosjop skills zijn blijkbaar belangrijker dan liefde voor auto’s. Niet bij Autobedrijf Blom, de foto’s zijn mooi, maar de auto’s in het echt nog mooier. Lars, de verkoper waar ik mee te maken heb gehad, heeft nog echt benzine in zijn bloed en hij is niet de enigste in dit bedrijf. Dat is bij de meeste boekhouders, die toevallig auto’s verkopen, bij de grote dealers vaak toch anders. En ik zal mijn volgende auto hier zeker weer kopen ( over een jaar of 5). En elektrisch rijden we wel op de kermis.

Betrouwbare en prettige service

Recentelijk onze auto voor een servicebeurt gebracht. Kon snel terecht en zonder problemen alles gedaan. Hij was zelfs netjes schoongemaakt van binnen. Wat een service!

Duidelijk en correct

We kwamen op een voor ons totaal onbekende plek. Maar kregen meteen een goede indruk. We waren eerst in de werkplaats, maar werden vriendelijk de goede kant op gewezen. In het halletje werden we ontvangen door een erg vriendelijke jongeman. Dat in het halletje kwam eerst gek over, maar dit was i.v.m. Corona, er zaten al mensen binnen. Eerst werd onze auto bekeken en een bedrag genoemd, daarna mochten wij een testrit maken. We zijn andersom gewend, maar dit was ook prima. Daarna werd onder de koffie/ thee alles in orde gemaakt en konden we de auto zelfs meteen meenemen, erg fijn aangezien we er bijna 2 uur voor moesten rijden....

Herziende beoordeling

Na een eerder geschreven beoordeling willen wij deze herzien. Na enige problemen met onze nog maar net aangeschafte auto pakt dhr blom dit toch echt serieus op en wordt er aan een oplossing gewerkt. Om deze redenen nu ook een herziende beoordeling, je wordt hier als klant echt serieus genomen.

• Uitstraling

Hele slechte ervaring in november een auto daar gekocht met weinig kilometers zo er gezeg werd maar

Hele slechte ervaring in november een auto gekocht daar De heer blom verzekerde ons dat het een goede auto was de Mercedes na een maand kwamen de problemen al wij de heer blom opgebeld maar deed er weinig mee ja konden hem brengen maar ik kon er moet mee rijden en het was bij ons vandaan 2 uur en de laatste 2maanden nu de turbo stuk en misschien de motor wel ik vind het gewoon schandalig dat je zo behandeld word

Klaverweg 11

4157JA Enspijk

345652007

Over AutoBlom BV

AUTOBEDRIJF BLOM - BETROUWBAAR, BETAALBAAR! Autobedrijf Blom is al sinds 1985 het goede adres voor onderhoud, reparatie, APK keuring en verkoop van gebruikte auto's. Wij zijn een Bovag erkend autobedrijf. Naast originele onderdelen maken we ook uitgekiend gebruik van gebruikte onderdelen zodat u zeker bent dat u nooit teveel zult betalen. Duurzaamheid en Bovag kwaliteit blijven zo gewaarborgd. Ons bedrijf heeft wat betreft de aflevering, garantie en onderhoud een naam hoog te houden. Ons motto is niet voor niets: "Betrouwbaar, betaalbaar". Dat we betrouwbaar willen zijn, kunt u zien aan het feit dat we transparant zijn over onze prijzen.