Onwijs blij met mijn nieuwe aanwinst! ford fietsta

Wij zijn heel fijn geholpen! Gastvrij, eerlijk, betrouwbaar. Dit vind je tegenwoordig nergens meer. Deze garage is een absolute aanrader!!

Goed.!

Je kunt niet altijd 6 gooien maar ze doen het wel heel vaak.!

Snelle service goede afspraken

Gewoon zeer goed

Storing olielampje opgelost en een goede service.

Super flexibel en heel vriendelijk

Ik maak zelf een fout door te laat APK keuring te regelen. Ik ben mbt de situatie en het wordt meteen geregeld. Echt super!

Eerste samenwerking voelt goed

Gister kwam ik voor het eerst met mijn Golf-plus voor een winterbeurt en APK-keuring.. Dan valt er nog niet zoveel te "ervaren", maar wat mij bijzonder beviel, was het uitvoerig overleg van uw kant over dat wat nodig /nuttig was bij beide beurten!

Super!

Fijne ervaring, snel geholpen en duidelijke communicatie.

geweldig!!! prima service

Je kunt geen betere garage hebben ,altijd alles volgens afspraak en prima service.

Snelle service ! prima!

Snelle service ! prima!

Persoonlijke dienstverlening en kwaliteit.

Als altijd: afspraken worden nagekomen.

Ik ben goed tevreden

Ik wordt vriendelijk behandeld, de werkzaamheden worden goed uitgevoerd. Dus een tevreden klant.

Fijn bedrijf om zaken mee te doen.

Arno heeft alle tijd voor je. Gunt je tijd om verschillende proefritten te maken.Denkt met je mee. Belt je op voor andere mogelijkheden en advies. Levert je nieuwe auto keurig verzorgd af.

Een betrouwbaar bedrijf

Vanaf mijn eerste auto (meer dan 10jr geleden) kom ik al bij dit bedrijf en ben hierover nog nooit ontevreden geweest. Wanneer ik vind dat het tijd word voor een nieuwe auto, koop ik deze dan ook het liefst via hen. Je wordt altijd vriendelijk en goed geholpen.

Fijne en duidelijke behandeling

Fijn dat hij mij op zaterdag wilde helpen.

Goed normaal volk en toch professioneel.

Aankoop van een andere auto

Goede vriendelijke snelle service

Service is top Altijd in overleg Goede communicatie Fijn dat je s avonds je auto ook kan halen en brengen

Net bedrijf,

Via website terecht gekomen bij garage van den Heuvel, Netjes geholpen . Wij zijn een tevreden klant .

ontzettend goed

Ik heb totaal geen verstand van auto's, ik kreeg goede adviezen bij het kopen van een auto. Alles werd ontzettend goed en met veel geduld uitgelegd. En wat ik ook heel fijn vond was dat er geen "druk" op mij werd uitgeoefend om een auto te kopen, er werd naar mijn wensen geluisterd. Ik ben ontzettend blij met deze door mij gekochte auto :-).

meteen geholpen

na 1 belletje alles meteen geregeld

Ik ben gewoon goed geholpen

Ga zo door, ik heb geen opmerkingen. Heb netjes een leenauto meegekregen dat ik mijn auto 3 dagen in reparatie was bij hun, toppie

Prima service met duidelijke communicatie.

Alle jaren lang een trouwe klant, dat zegt genoeg over de service en kwaliteit van dit garagebedrijf.

Goeie service.

Gedetailleerde diagnose. En goede reparatie

Geweldige en persoonlijke service.

Ervaring: goed!

Mooi kleinschalig bedrijf.

Vertrouwd en betrouwbaar ik voel me er thuis. Al jarenlang zit er onmiskenbaar op deze lijn geen ruis.

Hoogveldsestraat 11

5394LH Oijen