Na enig speurwerk kwam ik AutoHuis24 tegen met de auto die ik zocht. Na een afspraak te hebben gemaakt en een vrijblijvende proefrit te hebben gemaakt heb ik onlangs mijn eerste Mini cabrio aangekocht bij Danny. De laagdrempeligheid, toegankelijkheid, deskundigheid en fair in informatie en prijs heeft zeker bijgedragen om over te gaan tot aankoop. Danny bedankt voor de prettige samenwerking en wat rijd de Mini super, laat de zon maar komen!
Hoi Annet, Bedankt voor je mooie review. Fijn dat je blij bent met de mooie Mini!
Je hoeft niet onderhandelen met Danny voor warde van je auto. Hij heeft je beste prijs voor je auto.
We hebben onze Z4 ingeruild bij Danny voor een jongere Mini Cabrio. Danny is reëel , fair en prettig in de omgang. We zijn erg blij met onze Mini en hopen dat de In top staat verkerende Z4 weer een enthousiaste eigenaar krijgt.
Uiteraard begin je met een zoektocht naar je gewenste auto, hmm daar is ie dan, eigenlijk alles wat ik aan een "nieuwe" auto zou willen qua opties. Maar even kijken was een probleem, 300km verder, een en ander via mail en telefonisch geregeld, dan neem je een dag om de auto te zien en misschien te kopen, eenmaal aangekomen eerst ontvangen met een kop koffie met een relaxt gesprek, auto bekijken en een proefrit, ik vroeg al ga je mee, eeh nee rij maar gerust dan zie ik je wel terug komen. Zo gezegd zo gedaan en yep overstag.... alles geregeld en tijd genoeg met 300km om de auto echt te voelen. Papieren geregeld en de inruil van mijn trouwe Passat. Danny, super bedankt voor alles. Indien er iets is meld ik me wel ;-)
Fijn geholpen door Danny, voor een nette prijs mooie volvo xc70 gekocht en oude ingeruild.
Bedankt! Fijn te horen dat jullie tevreden zijn. Fijne kilometers in de Volvo :)
Mijn mooie witte eend is net afgeleverd. Vanaf het eerste telefonische contact tot en met de aflevering is het contact plezierig en transparant geweest. Geen verborgen agenda’s, maar zowel een faire prijs voor de Eend als een faire prijs voor mijn auto. Absoluut een aanrader
Fijn te horen dat je tevreden bent met het Eendje! Geniet van de auto en dank voor het vertrouwen!
Wij hebben een fijne auto, Saab 9.3 , gekocht bij Danny. De auto ziet er piekfijn uit en rijdt ook prima. Bij het ophalen van de auto zijn wij vriendelijk ontvangen en hebben een duidelijke uitleg gekregen. Wij hebben veel vertrouwen in Danny en hebben hem als kundig en eerlijk ervaren.
Jonge verkoper met passie voor auto's, zeker klassieke auto's. Neemt de tijd voor jou kijkt samen met jou of we bij elkaar kunnen komen betreft mogelijke prijs. Dan zeker de ruimte om een proefrit te maken en tijdna de rit om te evalueren. Hij staat voor kwaliteit en maakt dit waar. In ons geval was de levering top en super snel. Maandag de auto bezichtigd en zaterdag na een afleverbeurt op naam
Wij zagen bij AutoHuis een mooie Saab cabrio staan. Na een prettig telefonisch onderhoud afgereisd naar Assen. Geen spijt, prima auto en een zeer prettig contact met Danny. Afspraken zijn stipt na gekomen.
Ik heb met veel plezier en vertrouwen een auto gekocht bij AutoHuis24. Deskundig advies, vriendelijke omgang en meedenkend in de aankoop.
Eerste aankoop hier Goed gevoel met andere volvo ziel
Een Kia aangeschaft bij Autohuis24. Prettig contact, eerlijkheid over zaken, geen bordkartonnen auto verkoop technieken, komt afspraken na, goede prijs en goede inruilprijs. Als ik toe ben aan een nieuwe auto, kom ik zeker terug bij Autohuis24. Een echte aanrader!
Goede ontvangst...snelle afhandeling...en de auto werd, nadat deze nog een onderhoudsbeurt had gehad, na 2 dagen met een volle tank thuis afgeleverd.
Ik kom uit Rotterdam en heb de reis gewaagd naar Assen om een Volvo V40 bij Danny te bekijken. Vriendelijke ontvangst en de auto zag er netjes uit! Ik heb de auto inmiddels een maand en ben tot nu toe tevreden!
Ondanks een haperende start prima aankoop en goede afhandeling.
Fijn contact gehad met Danny. Kennis van zaken en erg behulpzaam.
Wij waren opzoek naar een auto en zijn uitstekend geholpen en behandeld door eigenaar van AuteHuis24
Pottenbakkerstraat 3
9403VK Assen
Welk advies heb jij voor Danny van AutoHuis24 zodat hij zijn klanten nog beter gaat helpen. Je waardering stellen wij zeer op prijs. Veel rijplezier met je nieuwe auto!