Vandaag mijn auto gekocht bij koekoek automotive voor een eerlijke prijs. Wij werden zeer vriendelijk en professioneel ontvangen. Zeer tevreden over de nieuwe aankoop!

Professioneel, gepassioneerd en adequaat

Prachtig bedrijf met dito mensen.

Een luisterend oor is de garantie voor de juiste auto

Er wordt hier geluisterd naar de wensen van de klant Die wensen worden meegenomen in een voorstel en, waar mogelijk, zelfs verbeterd Een vlotte en nette afhandeling zorgt voor een tevreden klant !!

betrouwbaar

Open en eerlijk, rustig

Goede inruilkorting gehad op mijn vorige auto en met veel vertrouwen een nieuwe auto aangekocht. Goed de ruimte gekregen tot aankoop voertuig. Tot op heden +30k km verder geen issues gehad,

Deskundig, je voelt je echt klant!

Je voelt je als klant welkom door échte aandacht. Men heeft verstand van zaken en er wordt tijd voor je genomen. Plezierige ervaring!

Prettige service en zeer goede kennis van zaken

Tijdens het zoekproces naar een andere auto werd er in alle opzichten goed meegedacht. Hierin kon ik goed merken dat Koekoek Automotive met veel kennis en passie handelt. Mooi bedrijf!

Kwaliteit auto’s en goede service voor een eerlijke prijs

Bij mijn zoektocht naar een nieuwe auto kwam ik al snel bij Koekoek Automotive terecht. Snel geholpen en had binnen de kortste keren een passende auto gevonden. Bij een melding die de auto aangaf kon ik op een voor mij passend moment direct heen. Geen enkele negatieve opmerking, alleen maar lovende woorden!

vriendelijke en betrouwbaar autobedrijf

Zeer vriendelijk geholpen met de aankoop van onze auto.

Prima en snel en vakkundig

Snelle service Goede afhandeling Goede auto’s

Net bedrijf dat de tijd neemt voor zijn klant.

vlotte aankoop Golf 7 Variant

- zeer tevreden over de aankoop van een VW Golf Variant 1.6 TDI van 2014. - nette inruilprijs voor mijn oude auto gekregen

Klant vriendelijk en goede service.

Mooie bedrijfsbus gekocht , ford connect , deze auto bevalt ons zeer goed !! Goede service door Koekoek automotive. Zijn zeer tevreden over dit autobedrijf.

Heb een goede ervaring met koekkoek

Heb een goede ervaring met automotive koekkoek! Goede service!!

Betrouwbare Garage 👍

Klantvriendelijkheid en betrouwd bedrijf Ik kom zeker terug voor onderhoud enz.

Hele prettige samenwerking, eerlijk verhaal en zeer betrouwbaar

Wij hebben een zoekopdracht verstrekt, door vooraf al onze wensen kenbaar te maken. We kregen een snelle respons en het was duidelijk dat er goed geluisterd was naar de wensen die wij hadden. Prijstechnisch ook in orde dus we hadden snel een deal. Ook de aflevering verliep volgens wens en inmiddels rijden wij met veel plezier in onze nieuwe auto.

Goede occasions tegen een scherpe prijs en een super service!

Goede occasions tegen een scherpe prijs en een super service! Zeer nette garage met goed personeel. Leveren de auto zeer netjes af . Doen ook niet moeilijk als er in de standaard garantie periode toch iets niet goed is aan de auto. We gaan ook zeker terug voor het onderhoud aan onze auto. Er is dus toch nog een garage welke wel betrouwbaar is. Kortom een echte aanrader!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rini heeft ons opnieuw geweldig goed geholpen in onze speurtocht naar een mooie auto. Met goeden regelmatig overleg zijn we in korte tijd uitstekend geslaagd en hebben we gevonden waarnaar we op zoek waren !\r\nGoed bedrijf waar klanttevredenheid hoog in het vaandel staat !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende service door vriendelijk personeel met deskundig advies.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service, aardig personeel en keurig geholpen kan niks anders zeggen!!\r\nAls bedrijf zijn ze echt super, beter dan veel andere autobedrijven!!\r\nEcht een topper!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service, aardig personeel, praktisch en de juiste communicatie.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Keurig geholpen, goed advies en een uitstekende service. Ze onderscheiden zich duidelijk van veel andere autobedrijven. Echt Top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooie auto gekocht voor een goede prijs.\r\n

voldoende, een redelijke ervaring

De Grift 37