Gewoon goed

APK en kleine beurt goed uitgevoerd, Remblokken niet op voorraad dus Mercedesje mee.

Veel service en betrouwbaar

Een garage bedrijf waar de klant centraal staat , uitstekende service , netjes , meedenken met de klant. Een voorbeeld bedrijf , waar menig grotere bedrijven in deze sector een voorbeeld aan mogen nemen

Erg goede services en een juiste prijs-/ kwaliteit-verhouding

Naast kwaliteit goed vakwerk, ook gezellig koffiemoment. Bekijk ook de uitgebreide veiligheids-kleding.

Er wordt rekening gehouden met je wensen, het gaat altijd in goed overleg.

In 1 woord: PRIMA

Vlotte en goede service waarbij de vriendelijkheid telkens aan de orde is. Je voelt je klant als mens en niet als nummer. Afspraken worden goed opgevolgd. Kortom een vertrouwd adres en zeker aan te bevelen. Ook als ander soortige klant heb ik met deze garage te maken en het voelt telkens goed als je het terrein oprijdt.

Betrouwbaar en behulpzaam Service staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel

Positief

Krijg altijd goed advies en doen wat ze beloven.

zeer betrouwbaar

sympathiek ontvangen en vooral ook nog een leuke prijs het advies van dhr kees van driel is perfect. Met dank voor de vriendelijke jonge dame . mvrg j.a. westerduin.

Vakwerk Klantvriendelijk

een prima garage waar ik al lang klant ben

als er wat aan de auto is kan je daar vrij snel terecht. ze hanteren betaalbare onkosten.

Altijd keurig en goed werk

Vakmensen!

Prima service!

Uitstekend,

Heel goed

Je wordt er altijd goed ontvangen en te woord gestaan Ook worden kleine dingen aan de auto vrijwel altijd direct verholpen Ik ben heel tevreden over de dienstverlening

Ik hoef nooit vreemd te gaan, altijd tevreden.

Er gaat niets boven deskundigheid, servicegerichtheid en persoonlijk contact. Alsof je bij vrienden op bezoek gaat.

Al jaren klant tot volle tevredenheid

Worden altijd goed geholpen en er is altijd tijd om even naar kleine mankementen te kijken .

Snelle vakkundige service waar klant nog koning is

Nu twee keer geweest in korte tijd. Vriendelijke mensen met vakkennis. Ze bieden nog service met net een stapje extra. Topgarage in mijn ogen

Altijd een meedenkende man die je goed helpt

Als ik daar aan kom word ik goed geholpen en mijn auto kan weer even mee. Zal iedereen aanbevelen is een goede garage

Altijd correct kundig en betrouwbaar! In een woord geweldig!!

Altijd goede service ,persoonlijk.

Gewoon een garage met nog ouderwetse service.

Wat ik al boven zei. Een dorpsgarage waar de klant nog koning is en ze altijd voor je klaar staan.

uitmuntend

Goede ervaring, vriendelijk kleine reparatie [ kapotte lampjes verwisselen ] wordt gelijk gedaan

Ik wordt heel goed geholpen

Zeer vriendelijke mensen en ik wordt heel goed geholpen.

Vriendelijk contact en snel geholpen.

De medewerkers van de Man denken graag met je mee!

Altijd goed geholpen

zeer te vreden

perfecte Service ..

Fijn bedrijf vriendelijk mensen en wordt goed geholpen..

Burgemeester de zeeuwstraat 88 a

3281AK Numansdorp