Hele fijne en relaxte lessen.

Ik heb mij altijd fijn gevoelt in de auto en ben altijd met veel zin aan de rijlessen begonnen. Tijdens de lessen zijn we op veel verschillende locaties geweest, waardoor ze heel divers en nooit saai waren! Je word gericht opgeleid om het examen te kunnen halen, maar ook om in de toekomst een goede bestuurder te zijn.

Hele goede ervaring!

Hele gezellige, maar ook leerzame tijd gehad. Dat maakte het rijden nog leuker. Altijd goede en duidelijke communicatie. Ook super fijn dat ik een keer bij Rob kon rijden. In een andere auto met iemand anders naast je, heb hier veel van geleerd.

Hele goede klik met de instructeur . Er word goed les gegeven . Top rijschool !

Geweldig!

Onwijs fijne ervaring! Zeker een aanrader! Zeer goede begeleiding en laat je ook pas afrijden als je er echt klaar voor bent. Gezellige man en leuk ook mee te praten!

Fijne lessen en heldere uitleg.

Door corona verliep alles anders. 2x examen verplaatst etc. Door de flexibiliteit hebben we alle lessen netjes in overleg kunnen verplaatsen met als resultaat dat ik in 1 keer geslaagd ben. Etienne, dank je wel!

Top instructeur

Het word allemaal heel rustig uitgelegd. Ik heb alle lessen als heel prettig ervaren. Er word goed en geduldig uitgelegd hoe je moet rijden. De instructeur is echt super! Ben geslaagd.

Zojuist mijn examen gehaald. Ik heb les gehad van Rob. Rob geeft op een fijne manier les. Alles wordt goed en rustig uitgelegd. Je kan veel oefenen en er is ruimte om fouten te maken. Rob zorgt voor een goede sfeer in de auto. Ik heb de lessen al fijn en leerzaam ervaren.

Altijd met plezier bij deze rijschool rijlessen gevolgd.

Een betrouwbare en relaxte manier van lesgeven

Iedere leerling is anders, maar ik pikte dingen snel op bij Van Ginkel Drive. Service was ook heel goed, je kon makkelijk vragen stellen en je kreeg meteen antwoord op je vraag. Beide instructeurs waren relaxt en erg hulpzaam tijdens mijn rijlessen.

Hele professionele en doelgerichte rijlessen!

Hele goede rijlessen, hele aardige man en valt zeker mee te lachen, is er iets wat je niet goed kan of minder goed in ben behandeld die dat en zorgt die ervoor dat ook dat onderdeel makkelijk voor je wordt!

Veel geleerd en veel gelachen

Ik heb veel geleerd en heb ook veel gelachen Ook was het erg goede service

Gezellig en goed ervaring

Gezellig, duidelijk en neemt de tijd voor je!

Gezellige en goede rijinstructeur

Goede uitleg, en tips waar je goed op moet letten bij je examen.

Leuke en leerzame lessen.

Leuke en leerzame lessen die je goed voorbereiden op het praktijkexamen.

Heel prettig

Ik vond de lessen erg prettig. Doordat ik elke les dezelfde rijinstructeur had, konden we goed aan de punten werken waar ik nog moeite mee had en die ik nog moest verbeteren.

Fijne insturcteur die weet wat hij doet

Het is een fijne rijschool waar je goed geholpen wordt met een goed instructeur.

In 1 keer mijn BE rijbewijs gehaald.

Gezellige en fijne les gehad. En vervolgens mijn examen in 1 keer halen.

gezellig en rustgevend

na een periode van 45 jaar rijervaring moest ik mezelf weer opnieuw bewijzen ivm gezichtsveld dat eigenlijk niet voldeed aan de eisen van het CBR , dus volgde er een rij test. Ik zal je vertellen dat valt goed tegen. Ik moet zeggen dat Etienne mij er goed doorheen heeft geholpen nog bedankt,

Super!

Ik heb bij van Ginkel een super leuke tijd gehad altijd gezellig en heb alles snel geleerd. Voor mij gevoel kon het niet beter en ik ben in 1 keer geslaagd. Ik zou het zeker aanraden aan iedereen die gaat lessen.

Leren door plezier

Etienne is een fantastische rijinstructeur die mij ontzettend geholpen heeft met het behalen van mijn rijbewijs. Hij is erg geduldig en weet goed je zwakke punten te ontdekken en helpt je deze overkomen. Daarnaast is het altijd erg gezellig in de lesauto! Zeker een aanrader voor iedereen die wil leren autorijden!

Een uistekende rijopeiding

Een leuke rijopleiding, met leuke en leerzame lessen die je goed begeleiden naar het praktijkexamen.

Gezellige en professionele rijschool

Ik heb na een introductieles een dagcursus BE gedaan bij Van Ginkel Drive en dat is goed bevallen. Etienne neemt de tijd om de theorie, aandachtspunten voor BE en bijzondere verrichtingen goed uit te leggen en te vertellen wat er verwacht wordt op het examen. Daarnaast neemt hij ook de tijd om je op je gemak te stellen en zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Een leuke gezellige en ook succesvolle dag!

Het was altijd leuk, gezellig en leerzaam

Mijn ervaring was top. Leuke tijd gehad waar ik ook zeker veel dingen heb geleerd.

Goede en gezellige lessen

De lessen zijn professioneel en het was altijd gezellig. alles werd rustig uitgelegd. ook was het heel persoonlijk waardoor ik me op me gemak voelde.

Een altijd gezellige maar ook serieuze rit waneer het nodig is

Helemaal top! Ettiene is een leuke sympathieke man die goede, duidelijke en gezellig lessen geeft. Ik heb me altijd op mn gemakt gevoelt. Zeker een aanrader!

Vosholstraat 42

2461AD Ter aar

Over Van Ginkel Drive

Goed leren autorijden, daar gaat het om. Bij Van Ginkel Drive ben je van harte welkom om dit te leren.