Leerzaam en gezellig

Een super leerzame en gezellige periode gehad. Hij heeft een hele fijne methode en je kan zelf aangeven wat je goed wil oefenen. Etienne heeft ook alle vertrouwen in je dat het gaat lukken en stelt je op je gemak.

Super!

Altijd fijne lessen gehad en goede dingen geleerd. Ondanks dat ik niet in 1 keer mn rijbewijs heb gehaald nooit met een vervelend gevoel in de auto gezeten. Gewoon een hele goede rij instructeur die je op je gemak stelt en die weet wat hij doet!!

Hartstikke gezellig en veel geleerd.

Ik heb het hartstikke leuk gehad hier, erg veel gelachen in de auto maar ook veel geleerd!

Hele fijne lessen met goede begeleiding!

VanGinkelDrive zorgde voor goede en rustige uitleg waardoor ik ontspannen in de auto reed. Bouwde vooral veel zelfvertrouwen op. Ik kan nu veilig en rustig auto rijden.

Altijd gezellig tijdens de rijlessen en veel geleerd van Etiënne.

Heel erg aardige rijinstructeur. Legt alles duidelijk uit en is erg geduldig. In een keer geslaagd voor mijn rijbewijs!

Gezellig en leerzaam

Ik heb veel geleerd en gezellig lessen gehad. Je hebt veel variatie in de lessen. Je geeft mensen met een beperking ook kans om bij jou rijschool af te kunnen rijden en te kunnen lessen.

Hele fijne en leerzame lessen

Hele goede hulp! Altijd gezellig in de auto, maar tegelijkertijd tijd ook veel aan het leren. Je kunt altijd overal vragen over stellen en deze worden ook heel goed beantwoord.

Het was altijd erg gezellig en zeer goede begeleiding.

Het was altijd erg gezellig en zeer goede begeleiding. Altijd duidelijke uitleg en goede tips.

Goede uitleg en veel tips en geeft zelfvertrouwen En was gezellig maar ook duidelijk waarneer was moest (En wat niet)

Goede, leuke en leerzame lessen gehad!

Leuke tijd gehad tijdens mijn rijlessen, ik heb een hoop geleerd en tijdens het rijden leuke plekken bezocht. De lessen en de uitleg waren erg duidelijk altijd!

Geweldige rijles-tijd gehad!

Ik heb nu alweer 3 maandjes mijn rijbewijs en ondanks dat zelf rijden superleuk is mis ik toch de rijlessen wel heel erg. Het was altijd gezellig in de auto, Etienne verzon leuke routes, je kon altijd alles vragen en het is een fijne lesauto. Het was bij mij altijd aftellen tot de volgende les. Nog steeds blij dat ik hier mijn rijbewijs heb kunnen halen en het is ook zeker een aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altiid gezellig in de auto!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, de opgaven werden duidelijk uitgelegd en er werdt duidelijk gecommuniceerd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel erg leerzaam en ook gezellig

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super leuke leerzame tijd.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne persoonlijke begeleiding! Duidelijke uitleg en volgt jou persoonlijke tempo en wensen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring, je wordt goed begeleid en stelt de leerling op haar gemak

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd gezellig!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en persoonlijke begeleiding. \r\nDe instructeur geeft duidelijke uitleg en blijft rustig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede rijschool, erg vriendelijk flexibel en behulpzaam een zeker aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb een leuke periode gehad bij Van Ginkel Drive. Altijd persoonlijk contact, juiste begeleiding en gezellige lessen. Ben in 1 keer geslaagd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool met een gezellige rij instructeur. Een hele goede service en een fijne lesauto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor een persoonlijke rijopleiding zit je hier goed! De lessen waren altijd goed en gezellig. Als er iets was of ik vragen had, maakte Etienne tijd. Ik heb hier met veel plezier gereden en met een mooi resultaat: in 1 keer geslaagd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gisteren ben ik geslaagd voor mijn rijexamen. Aan de ene kant ben ik natuurlijk super blij, maar ik ga de lessen wel erg missen. Ik stapte altijd de auto enthousiast in en uit. Als ik vragen had, maakte Etienne altijd tijd. Ik heb een top tijd gehad bij Van Ginkel Drive.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top om bij Etienne te rijden super aardig denkt altijd mee en hele fijne sfeer in de auto een dikke 10

Vosholstraat 42

2461AD Ter aar

Over Van Ginkel Drive

Goed leren autorijden, daar gaat het om. Bij Van Ginkel Drive ben je van harte welkom om dit te leren.