• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool, gezellige rijlessen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is erg leuk om auto te rijden bij van ginkel drive !! Echt een hele leuke ervaring en je leert er enorm van

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb hier met veel plezier mijn rijlessen gevolgd en in 1 keer geslaagd! Etienne had een goede balans tussen theorie en praktijk. Etienne vind het belangrijk dat je goed en veilig leert rijden en niet alleen een kunstje leert om te slagen, dit zie je erg goed terug in de lessen. Daarnaast was het ook altijd erg gezellig.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super leuke lessen ik heb altijd naar de lessen uitgekeken en nu in een keer geslaagd!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nog maar één keer een les gehad die super spontaan tot stand kwam. Er werd gelijk tijd voor genomen, goede service dus! Ik heb er nu al het volle vertrouwen in.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel relaxed, je voelt je er gelijk thuis. Zeker een aanrader om hier te lessen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik les hier nu een aantal maanden en ik kan maar 1 ding erover zeggen, helemaal geweldig.\r\nHet klikt enorm goed met Etienne en hij heeft mij al enorm veel aangeleerd en het rijden gaat nagenoeg perfect.\r\nIk raad deze rijschool en instructeur zeker aan.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik les nu al een tijdje bij Etienne en het bevalt mij super goed! Je krijgt veel persoonlijke aandacht en goede tips. Ook staat hij altijd klaar om je te helpen met vragen over je theorie of gewoon in het algemeen. Dit is heel fijn want dan kun je meteen weer verder leren!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuk bedrijf, waar je niet alleen veel kan leren maar ook veel kan lachen. Ik ben nu halverwege en ga bijna de Tussentijdse toets doen. Spannend maar het gaat helemaal goed komen dan kan niet anders.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool, met duidelijke uitleg. Als leerling krijg je veel verantwoordelijkheid en wordt de les op jou aangepast. Je krijg eerlijke feedback. En het is altijd gezellig in de auto. Je leert elke keer weer wat bij. Van Ginkel Drive is een absolute aanrader!!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een opfriscursus van 2 uur gevolgd bij van Ginkel Drive. En ik was erg tevreden en heb alles wat ik verleerd was weer goed op kunnen pakken.

Vosholstraat 42

2461AD Ter aar

Over Van Ginkel Drive

Goed leren autorijden, daar gaat het om. Bij Van Ginkel Drive ben je van harte welkom om dit te leren.